Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(nera_ko_nori @ 2013 01 03, 12:19)
Krentam žemyn, et... iki malonaus  blink.gif

http://tevu-darzelis...484@121213be6d1

nenukabink nosies g.gif
Atsakyti
QUOTE(~aura~ @ 2013 01 03, 12:33)
Sveikos mergaites 4u.gif
Su praejusiais Naujaisiais Metais 4u.gif
Gryztu i Jusu buri ax.gif Kadangi MB turejo atostogas,tai BT kaip ir nematavau,nes skirtingu laiku keldavomes mirksiukas.gif  Tik ND pasizymejus esu kada buvo. Ir vat OT buvau pasidarius,tai tikrai teigiamas buvo. Ale siandien labai nustebau pasimatvus BT iprastu laiku,kad maniske BT nepakilo po O g.gif Visada budavo gan ryskus suolis i virsu g.gif
http://www.fertility...com/home/3ef16d

Is kur zinai, kad pas tave jau buvo O g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2013 01 03, 14:26)
nenukabink nosies  g.gif

na kaip čia nenukabinsi, 6-7 ciklas jau ir nieko naujo... Bet jau kitam tvirtai pasiryžus, užsisakiau OT iš Amazon, toliau matuosiu BT ir tikėsiuos pačio geriausio smile.gif Jei ne, teks keliauti pas daktarėlius unsure.gif
Atsakyti
bet siuo taveju tai jus tiksliai nezinote kada buvo ovuliacija, be to dar tik 22 ciklo diena, cia gali buti ir labai geras zenklas tas pakritimas, o ne blogas. Kiek jusu ciklas laiko paprastai trunka?
Atsakyti
QUOTE(nera_ko_nori @ 2013 01 03, 12:32)
na kaip čia nenukabinsi, 6-7 ciklas jau ir nieko naujo... Bet jau kitam tvirtai pasiryžus, užsisakiau OT iš Amazon, toliau matuosiu BT ir tikėsiuos pačio geriausio  smile.gif  Jei ne, teks keliauti pas daktarėlius  unsure.gif

Na pas mus irgi jau 5 -asis planavymo ciklas... Jei dar kita neuzkibs,leksim pas daktariukus... Nes kitos iseities nematau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 01 03, 14:37)
bet siuo taveju tai jus tiksliai nezinote kada buvo ovuliacija, be to dar tik 22 ciklo diena, cia gali buti ir labai geras zenklas tas pakritimas, o ne blogas. Kiek jusu ciklas laiko paprastai trunka?

visada kaip laikrodukas, 28d...
Atsakyti
Tai va dar tikrai ne laikas krist. Dabar turetu buti 7-8 diena po O, kaip tik inplantacijos laikas butu, o kristi dar tikrai per anksti, tad nepraraskit vilties. Man astunta DPO nukrito iki 36.7, po triju dienu vaiduokliuka pamaciau
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 01 03, 15:54)
Tai va dar tikrai ne laikas krist. Dabar turetu buti 7-8 diena po O, kaip tik inplantacijos laikas butu, o kristi dar tikrai per anksti, tad nepraraskit vilties. Man astunta DPO nukrito iki 36.7, po triju dienu vaiduokliuka pamaciau

ačiū už palaikymą, bet dar nors kokius požymius keistus jausčiau... nieko, na pagyvensim,pamatysim... g.gif O jums jau tuo metu kažkokie pojūčiai buvo, dar iki inplantacijos ar jų net ir būti negali be inplantacijos?
Atsakyti
QUOTE(nera_ko_nori @ 2013 01 03, 14:09)
ačiū už palaikymą, bet dar nors kokius požymius keistus jausčiau... nieko, na pagyvensim,pamatysim...  g.gif  O jums jau tuo metu kažkokie pojūčiai buvo, dar iki inplantacijos ar jų net ir būti negali be inplantacijos?

Man kazkaip maudzia pilvo apacia kelias dienas... Bet kad butu BT pakritimas,tai nera... Man iau,gal ,kad implnatacija... Bet kur tau 36.9 dvi dienas laikosi...
Jau snd 7DPO,tai tureciau tekstis zemyn uz dvieju dienu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nera_ko_nori @ 2013 01 03, 15:09)
ačiū už palaikymą, bet dar nors kokius požymius keistus jausčiau... nieko, na pagyvensim,pamatysim...  g.gif  O jums jau tuo metu kažkokie pojūčiai buvo, dar iki inplantacijos ar jų net ir būti negali be inplantacijos?

Nezinau zinok, man jokiu ryskiu standartiniu pozymiu nera ir dabar. Tik strenas gele mazdaug implantacijos metu ir po to ir jausmas kaip pries mmm kankina iki dabar, galvojau kad tikrai prasides. Siaip jokiu pykinimu ar kitu standartiniu pozymiu nebuvo, dauguma tie patys kaip ir pries mmm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 03 sausio 2013 - 16:12
QUOTE(Indrajaa_ @ 2013 01 03, 16:49)
Man kazkaip maudzia pilvo apacia kelias dienas... Bet kad butu BT pakritimas,tai nera... Man iau,gal ,kad implnatacija... Bet kur tau 36.9 dvi dienas laikosi...
Jau snd 7DPO,tai tureciau tekstis zemyn uz dvieju dienu  unsure.gif

Esant implantacijai BT pakritimas nėra būtinas smile.gif Gali net žymės nebūt - nei pakritimo, nei pakraujavimo smile.gif Taip kad nereiėktų taip iš anksto nusiteikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 01 03, 15:14)
Esant implantacijai BT pakritimas nėra būtinas smile.gif  Gali net žymės nebūt - nei pakritimo, nei pakraujavimo  smile.gif  Taip kad nereiėktų taip iš anksto nusiteikti  mirksiukas.gif

Na viskas isaiskes po keliu dieneliu rolleyes.gif Bet per didziausiu vilciu nededu schmoll.gif
Atsakyti