Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 238

Prisijunkit
www.anntaylor.com
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 12 15, 12:10)
vezejai sake, kad laukia sekmadieni Lietuvoje . bet jie patys nieko nezino, nes visskas priklauso nuo lektuvu. kai tikrai zinosim- tai parasysim temoje
as tai Kaledoms ruosiuosi ir laukiu ax.gif

Nakti taip galva pradejo skaudeti staiga. skauda ir dabar .niekad dar taip baisiai neskaudejo  unsure.gif tikiuosi, nenumirsiu ant kompo unsure.gif  maniskiai namus tvarko, zadejom eglute puost, meduoliuku antra partija kepti.. na, gal atsigausiu . gal kokiu vaistu geru zinot? as apskritai vaistu beveik nevartoju..nelabai ka ir turiu  unsure.gif

Tai geri vaistai= Dolmen, ramina galvos skausma:)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Mamos, prasau patarti, kur pigiau ieskoti BOGS botu 11 metu vyrukui? Busiu dekinga uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(silvia.paukste @ 2012 12 16, 17:02)
Tai geri vaistai Dolmen, ramina galvos skausma:)

Tikrai geri, man labai nuo baisaus dantų skausmo padėjo drinks_cheers.gif

MM, laikykis, man nuo penktadienio vakaro kaip pradėjo galvą plėšt, tai šiandien ryte nebeiškentus Ketanov gėriau, nes jau iš skausmo cypt norėjos, o naktį nesimiegojo visai doh.gif kas čia buvo užėję - nesupratau, bet taip baisiai dar nepamenu kada ką skaudėję būtų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 16 gruodžio 2012 - 16:21
MACKAGE odinukė http://www.ssense.co...er_jacket/60440
ir kt http://www.ssense.co...signers/mackage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 16 gruodžio 2012 - 16:26
QUOTE(rapoja @ 2012 12 16, 17:25)

hautelook buvo viena kart tokia melyna odine mackage..neiseina is galvos..as nemegstu kai odinukese buna medziagu, mezginiu ir tt..
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2012 12 16, 15:34)
ane  unsure.gif  g.gif tai be reikalo nuorodas dedu  doh.gif  biggrin.gif

Uzsiseivinau,ta balta striukyte su kailiuku wub.gif Grazute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 12 16, 17:32)
hautelook buvo viena kart tokia melyna odine mackage..neiseina is galvos..as nemegstu kai odinukese buna medziagu, mezginiu ir tt..

O man visokie dygliukai,geleziukai arba kailiukai patinka,siuvinejimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2012 12 16, 17:54)
O man visokie dygliukai,geleziukai arba kailiukai patinka,siuvinejimai wub.gif

sitie man irgi patinka, kniedes, kailiai, bet ne megztos dalys, man iskart kazkaip prasciau daiktas atrodo..bet cia kaip kam drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 12 16, 17:56)
sitie man irgi patinka, kniedes, kailiai, bet ne megztos dalys, man iskart kazkaip prasciau daiktas atrodo..bet cia kaip kam  drinks_cheers.gif

Man irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kuri turit ar bent pakomentuotumet MELISSA batukų dydžius....

Jei konkrečiai, tai domina tie
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2012 12 16, 17:57)
Man irgi  drinks_cheers.gif

Jottauute kazkaip itariu, kad musu skonis labaaai jau vienodas...sakysi ugg nemegsti, bet matai as priversta juos nesiot biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti