Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 238

QUOTE(jottauute @ 2012 12 15, 17:16)
SPYGLIUK,sveikinu wub.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Kai gausiu apsirengsiu ir leksiu pas tave MOET gert wink.gif))
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 12 15, 17:30)
Kai gausiu apsirengsiu ir leksiu pas tave MOET gert wink.gif))

Reiktu kokioje Palangoje susitikt , Mertisiu subegimas butu su Moet biggrin.gif
Galva plysta man ,alaus vakar lasiuka isgeriau pirtyje,reiks tik Moet gert biggrin.gif
Atsakyti
kada skaiciuku laukti?
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2012 12 15, 17:38)
Reiktu kokioje Palangoje susitikt , Mertisiu subegimas butu su Moet  biggrin.gif
Galva plysta man ,alaus vakar lasiuka isgeriau pirtyje,reiks tik Moet gert biggrin.gif

Man siandien vel trisdesimtmetis nusimato..itariu ryt bus diena isbraukta is gyvenimo.....ech taip tiktu sukne su uodega arba bent parauktoji trumpute...bet reiks ka nors kita galvot...
Atsakyti
Studijuoju vaikiškus UGG,EMU ir kt....Mergiukai,o su EMU ar patogu būtų 2-3m.vaikiukui žiemą(man tas padukas neduoda ramybės...).Ir ar EMU kokybė normali?(jie juk gerokai pigesni už UGG)... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandriux @ 2012 12 15, 13:25)
Aciu mergytem uz siuntinuka  wub.gif  ir laukiu Taurages mergaiciu, dezute pas mane  mirksiukas.gif Oras baisus tai busiu namie,galit atvaziuoti

bigsmile.gif Mano švirkštas parėjo, galėsiu sausainius puošti thumbup.gif Atlėksiu ryt pasiimti, jei eis privažiuoti iki taves mirksiukas.gif
Atsakyti
Klaipeda, turim deziuka bigsmile.gif lekiam prekyciu drinks_cheers.gif
Femefatale, aciulis wub.gif uz saldumyna ax.gif MM&Daliux wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimele: 15 gruodžio 2012 - 16:52
Kur MK dazniausiai perkat?
as apie laikrodzius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte.kn: 15 gruodžio 2012 - 17:13
QUOTE(spygliz @ 2012 12 15, 17:46)
Man siandien vel trisdesimtmetis nusimato..itariu ryt bus diena isbraukta is gyvenimo.....ech taip tiktu sukne su uodega arba bent parauktoji trumpute...bet reiks ka nors kita galvot...

drinks_cheers.gif Tai va,nujauciau ,kad man taip irgi bus,tai pasirinkom penktadieni eit i svecius,leido pasirinkt biggrin.gif
Vaikstau ,kaip primusta,fui,kaip nesmagu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2012 12 15, 16:49)
Studijuoju vaikiškus UGG,EMU ir kt....Mergiukai,o su EMU ar patogu būtų 2-3m.vaikiukui žiemą(man tas padukas neduoda ramybės...).Ir ar EMU kokybė normali?(jie juk gerokai pigesni už UGG)... g.gif

mano 2 m vaikinas nesioja emukus. dar tik pora savaiciu eina, tai kol kas jokiu turkumu nepastebejau. nesioja su avikailiu. labai lengva apmaut. man tai super!
o pernai nesiojo ir 3metis berniukas, tai irgi super. dar nesiotus-nenaujus pirkom, tai vistiek jokiu problemu nebuvo.
kitu firmu neturejom, tai palygint nelabai galiu.
Atsakyti
QUOTE(dimele @ 2012 12 15, 16:51)
Klaipeda, turim deziuka  bigsmile.gif  lekiam prekyciu  drinks_cheers.gif
Femefatale, aciulis  wub.gif uz saldumyna  ax.gif MM&Daliux  wub.gif  wub.gif  4u.gif  4u.gif

kurios dienos deze?? bigsmile.gif

QUOTE(rasyte.kn @ 2012 12 15, 17:13)
Kur MK dazniausiai perkat?
as apie laikrodzius

Bloomingdales kai kodukai buna, as asmeniskai is shopbop pirkau
Atsakyti
Sveikos,
as cia pas jus su tokiu gal ir "keistu" klausimu... gal zinot kaip ir kur ieskot nelukstentu ryziu? net neisivaizduoju kaip jie angliskai teisingai vadintusi... g.gif
Atsakyti