Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 238

QUOTE(Candy_lips @ 2012 12 21, 00:24)
Manau siuntinys manes palauks iki sestadienio/sekmadienio  doh.gif  blush2.gif
Ale ten man jau kazko bus!!! biggrin.gif
Niu bet ir barsto Kaledu senelis (Daliux) siuntinukus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aha, as kaip dovanu feja kokia biggrin.gif

QUOTE(Blond @ 2012 12 21, 00:39)
Aciu mergaitems uz siuntinuka, Norikai uz dalybas.

aciu uz pirkinukus 4u.gif

QUOTE(NORIKA @ 2012 12 21, 00:41)
Yra yra buvę žiemą griaustinių ir žaibų, bet man rodos snigt tai tikrai nesnigo tuo metu 

OMG  blink.gif Nu tikiuos užneš kurjeris, nereiks pačiai laiptais rident į viršų  lotuliukas.gif  Bet kaip smagu, dzin tas dydis, užsitempsiu jei ką, svarbu kad kuo anksčiau atvežtų, ten kelios dovanytės, kur jau buvau nusiteikus, kad įteiksiu tik po naujų 
Daliuk, o šį penktadienį išmėtysi siunteles ar jau nebe

pati tai neuznesit, iskart perspeju biggrin.gif tarkites su kujeriais, kad vyrai uznestu biggrin.gif
iskeliaus siuntos kiekviena penktadieni, kaip visalaik, tik va pas mus baisi padetis, uzsidare visos mokyklos, parduotuves, istaigos del ekstramalios situacijos, del pugos ir sniego unsure.gif nezinau, kaip cia tie lektuvai skraidys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 12 20, 23:19)

RYT GAUNU 14DIENOS SIUNTĄ, BET NAMIE NEBŪSIU IKI 17VAL, BET PO TO JAU LAUKIU VISŲ DURIS KUO PLAČIAUSIAI ATVĖRUS  drinks_cheers.gif

thumbup.gif
as tai dar jokiu ziniu nesulaukiau , bet taip pat tada ryt tikiuosi, jei jau Norika gauna biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas..nu ka, intensyviai laukiam 14 doenos Kauno dezutes biggrin.gif kiek dar darbu reikia pasidaryt net silpna daros....
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
QUOTE(daliux78 @ 2012 12 20, 23:26)
bet tikrai, ar esat kuri macius kad ziema griaudetu griaustinis, ir zaibuotu ir dar snigtu tuo paciu ? man tikrai pirmas kartas, bet va MM sako, kad macius toki ciuda yra

Aš neprisimenu tikrai tokio bajerio unsure.gif
Geros dienos visoms unsure.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 12 20, 14:15)
As is khan neislipu...nerealiai faini...

Tada nekeista,kad ir salta pastoviai tau rolleyes.gif biggrin.gif Su jais tokiu oru nei uz ka neiciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2012 12 20, 21:44)
Turiu as tuos reikaliukus kuodui susisukti. Graziai atrodo,bet mano plaukai stori ir ilgi ,tai tinka tik tie dideli.Mazuciai turbut plonesniems plaukams ir trumpesniems ,turiu du atliekamus ,gal kam reikia?

O tai vienoj pakuotėj skirtingi būna? smile.gif kur pirkot?

p.s. čia aistuliaa 4u.gif
Atsakyti
Tiesa Spygliau,gal pasimsiu Rugby suknele uodeguota,galesiu ilgi pakomentuot drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Prisijunkit prie www.victoriasecret.com drinks_cheers.gif perkam visus dydzius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2012 12 21, 09:54)
Labas rytas  4u.gif

Prisijunkit prie www.victoriasecret.com  drinks_cheers.gif perkam visus dydzius  4u.gif

o sale ka rodo tas ir yra? ar turit kokiu papildomu nuolaidu?
Atsakyti
Aciu uz prekytes 4u.gif Free people bliuskyte wub.gif nuostabi.
Atsakyti
QUOTE(-čiobrelis- @ 2012 12 21, 08:41)

p.s. čia aistuliaa  4u.gif

Vienoje pakuoteje buvo 2 dideli ,du mazesni.

Labas rytelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-čiobrelis- @ 2012 12 21, 09:41)

p.s. čia aistuliaa  4u.gif

Koks fainas nick'as wub.gif As vasara irgi zadu atsinaujinti 4u.gif
Atsakyti