Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(evvva @ 2012 12 17, 11:43)
bigsmile.gif
jei kas uzmatys vel kasmyrus uz gerules kainas rekyt  man garsiai  laugh.gif

ne i tema ...ar kas nors turejo pedkelnes su pukais  blink.gif
tokiu bajeriu dar neteko girdet  lotuliukas.gif (antros pagal aprasyma  sudėtis: 80% pūkų, 5% poliamido, 15% elastano ) ir katroj vietoj tie pukai ,ant uzpakalio ?  lotuliukas.gif

http://grupinis.lt/k...siu?show_more=1

lotuliukas.gif tuoj su paduska ant uzpakalio vaiksciosim

P.s. Kaip man patinka Stepes vyras cool.gif su tokiu ir shopintis,ir i zvalgyba galima eit bigsmile.gif
Gal jus ji idarbinkit konsultantu,ka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nute_Bitute @ 2012 12 17, 11:42)
o su kokiu europiniu dydžiu ėmėt 10 dydžio emukus?

Turiu Emu su kailiu, emiau 10 dydi, man su 42 dydziu trumpi remiasi pirstas.. (mano lastukas yra kazkur 27.5)
Atsakyti
Merginos gal kas norite sios kepures? L/XL dydis. Kaina 63Lt kazkur gavosi. Atiduociau uz 60Lt ax.gif
Viduje ne kailis eina, o pasiltintas fleesas. MB galvos apimtis 57.5cm ir jam per didele. Turbut geriausiai butu nuo 59.5cm galvos apimciai g.gif
http://shop.timberla...rodFindSrc=cart
user posted image

QUOTE(Nute_Bitute @ 2012 12 17, 00:24)
O dėl Emu Angel lo Boots gal kas gali pakonsultuoti, kokį dydį imti? Emuaustralia.com size chart sako 40 dydžio kojai imti US 9 dydį, o Sierra sako kad Half sizes order up.. Su 40 koja paprastai nešioju US9,5 batus, tai dabar mąstau ar imti EMU 9 ar 10 dydį? p.s. ugg classic tall nešioju 9 dydį. Ačiū jei kas padėsite!! bigsmile.gif

As su 25cm peda, 39EU. turiu 8US 4u.gif

QUOTE(kriisti @ 2012 12 17, 12:48)
ne n u dabar columbios batus vaikiskos ismete dabar ir 31 dydi na 1.2.3 ir t.t. doh.gif
http://www.sierratra...;colorFamily=05

Tai buvo ir tada tokiu dydziu. Cia Youth dydziai, o mes pirkom is Toodler. Jau nebere ju ax.gif
Atsakyti
Ačiū, mergytės, už Disney žaisliukus, kokie jie faini wub.gif ir ne tokie mažučiai, kaip išsivaizdavau, tikiuosi patiks ir mažiesiems rolleyes.gif
Atsakyti
Baikit geltonai terlint,as telefone niek neperskaitau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2012 12 17, 13:07)
Kirk vaiko koja per metus auga vidutiniskai  g.gif  kazkur skaiciau, kad 2 cm.

Nes jauciu columbia imsiu 2 dydi saviskiui, nes bijau, kad praaugs man ta 13  doh.gif

Velaiu nebeauga taip koja. Aisku visaip buna. Imk 1Youth max, jei dabar 17.5cm peda g.gif

QUOTE(Gafsa @ 2012 12 17, 13:17)
Baikit geltonai terlint,as telefone niek neperskaitau sad.gif

Gafsa, jei kepurioks domina, i AZ rasyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2012 12 17, 14:13)

Tai buvo ir tada tokiu dydziu. Cia Youth dydziai, o mes pirkom is Toodler. Jau nebere ju  ax.gif

Tai as zliba visai, nu nemete man ju kai ziurejau tik ta 13 didziausia doh.gif buciau macius buciau emus 1 nes bijau kad praaugs, nes kai imetei ta lentele su pedos cm tai panasu, kad bus tik tik o gal net praaugs, nebent koja jau neauugs taip doh.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2012 12 17, 13:13)
Merginos gal kas norite sios kepures? L/XL dydis. Kaina 63Lt kazkur gavosi. Atiduociau uz 60Lt  ax.gif
Viduje ne kailis eina, o pasiltintas fleesas. MB galvos apimtis 57.5cm ir jam per didele.

O jei jam galvos apimtį padidintum ragų sąskaita g.gif ? biggrin.gif

Gafsa, dar galima baltai paterliot - tada citatoj iš vis nematysi, kad kas nors ką nors parašė tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 17 gruodžio 2012 - 13:26
QUOTE(kriisti @ 2012 12 17, 13:21)
Tai as zliba visai, nu nemete man ju kai ziurejau tik ta 13 didziausia doh.gif  buciau macius buciau emus 1 nes bijau kad praaugs, nes kai imetei ta lentele su pedos cm tai panasu, kad bus tik tik o gal net praaugs, nebent koja jau neauugs taip  doh.gif  blink.gif  blink.gif

Tai parduosi, nepergyvenk irnesakyk.gif Paklausus sitie batukai bigsmile.gif Matai pora dienu, ir jau neber tu dydziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2012 12 17, 10:52)

QUOTE(vavute11 @ 2012 12 17, 13:12)
Turiu Emu su kailiu, emiau 10 dydi, man su 42 dydziu trumpi remiasi pirstas.. (mano lastukas yra kazkur 27.5)

QUOTE(Pum@ @ 2012 12 17, 13:13)
As su 25cm peda, 39EU. turiu 8US  4u.gif

Ačiūūū už pagalbą smile.gif 4u.gif aš sau su 40 koja pajamiau 9 dydį smile.gif tikiuosi tiks! Ir gerai kad vakar nesukvailiojau imti 10 dydžio, klausydama sierra patarimų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2012 12 17, 13:22)
O jei jam galvos apimtį padidintum rafų sąskaita g.gif ? biggrin.gif

Gafsa, dar galima baltai paterliot - tada citatoj iš vis nematysi, kad kas nors ką nors parašė tongue.gif  biggrin.gif

Kas tie rafai? mastau.gif biggrin.gif Cia tipo sumusti ji? user posted image

Rasom visos baltai, Gafsa nieko nematys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2012 12 17, 13:25)
Kas tie rafai? mastau.gif  biggrin.gif Cia tipo sumusti ji? user posted image

Rasom visos baltai, Gafsa nieko nematys  lotuliukas.gif

Nea, čia tipo ragai biggrin.gif . Ne visi gramatni būna iš lauko sušalusiom rankom parėję biggrin.gif
Atsakyti