Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Gafsa @ 2012 12 16, 13:51)
kam tau jos išvis? g.gif kelnių neturi? geriau pataupyk kam nors tokiam -VAU bigsmile.gif

ot ir nepatikesi - nebeturiu doh.gif nei vienu tik 4 poras dzinsu, nes po gimdymo nebuvo kada garderoba atnaujinti, dabar tik po truputuka naujinu, nes padidejau per visur net ir nugara doh.gif tai visi visi rubai mazi doh.gif

Tai, kad laukiu tamstos pasiulymo del dydzio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 16 gruodžio 2012 - 11:53
Sveikos,ar turit kas tokia?http://www.landsend.com/pp/womens-cire-down-coat~244015_59.html
mane domina,kaip ju rankoviu ilgis,nes esu auksta(177cm)...ir kaip dydziai,atitinka?
labai aciu uz pagalba.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2012 12 16, 11:52)
ot ir nepatikesi - nebeturiu  doh.gif  nei vienu tik 4 poras dzinsu, nes po gimdymo nebuvo kada garderoba atnaujinti, dabar tik po truputuka naujinu, nes padidejau per visur net ir nugara  doh.gif  tai visi visi rubai mazi  doh.gif

Tai, kad laukiu tamstos pasiulymo del dydzio  mirksiukas.gif

šitos ir yra-beveik džinsai,bent aš skirtumo nelabai matau unsure.gif
Jamk 6
Atsakyti
Aciu mergaites uz pagautus Timberlandus wub.gif

user posted image

Dydi pataikiau thumbup.gif

Kulnas tik jooo, seniai tokio neturejau, apsiaviau, diedas sako, pakelk akis...pakeliau cool.gif Buciuojantis pasistiebt nebereik lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2012 12 16, 11:35)
eina sau...Aš paprastai imu 6-8, bet, kiek imdavau, tai viskas iš boston proper stipriai didinti, tai dabar ėmiau šitas 4 dydį unsure.gif  ir dar trejas iš ten. Tai dabar galėsiu košę virti, jei neįsibraškinsiu doh.gif  Arba teks kūdintis cool.gif

Arba galim keistis mirksiukas.gif. Nes man klubu-juosmens srity galetu buti ir mazesnes, neaisku kaip su slaunim, bet jauciu pasitemptu... Taip kad, jei sunku bus isibraskint i 4, tikrai keisciaus. Mano juodi 4u.gif.
Atsakyti
sveiki, o gymboree yra koks papyldomas kodas dar? aciu
Atsakyti
nagi mergaites ar pirkote kuri nors sita paltuka http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mutinela @ 2012 12 16, 13:22)
Arba galim keistis mirksiukas.gif. Nes man klubu-juosmens srity galetu buti ir mazesnes, neaisku kaip su slaunim, bet jauciu pasitemptu... Taip kad, jei sunku bus isibraskint i 4, tikrai keisciaus. Mano juodi 4u.gif.

Ok, laukiu parvežant, jeigu ką, pasikeisim. Mano lyg irgi juodi, jau visų nebepamenu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2012 12 16, 12:17)
Aciu mergaites uz pagautus Timberlandus wub.gif

Dydi pataikiau thumbup.gif

Kulnas tik jooo, seniai tokio neturejau, apsiaviau, diedas sako, pakelk akis...pakeliau  cool.gif  Buciuojantis pasistiebt nebereik lotuliukas.gif

koki dydi emete ir koki nesiojate, kokia kaina isejo? 4u.gif
va kiek klausimu biggrin.gif
Atsakyti
Kur musu temos seimininkes dingo ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2012 12 16, 13:52)
Kur musu temos seimininkes dingo ?  g.gif

Jau svntes svest pradejo biggrin.gif
Atsakyti
Aciu simpatijoms uz prekes 4u.gif
Atsakyti