Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(kriisti @ 2012 12 19, 00:19)
Sorry, bet kada ji buvo 16 doleriu kaina  g.gif

Aaaa... supratau.. mes į skirtingas suknias žiūrim tongue.gif
Aš į šitą http://www.landsend....H=Shopping_Cart ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2012 12 18, 23:32)
Aaaa... supratau.. mes į skirtingas suknias žiūrim tongue.gif
Aš į šitą http://www.landsend....H=Shopping_Cart ax.gif

OOOOO sita ir grazi, net sudetis zymiai geresne nei anos kur 39.99 g.gif tik kazi kas ja gave jau kaip jos kokybe ir kokia ji realiai
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2012 12 18, 23:05)
Mergytes, paprotinkit kokio dydzio Columbia botu reiketu su beveik 28,5cm peda? Pagal ju lentele iseitu 10.5d  g.gif Kazin taip ir atitiktu? g.gif
Domina sie botai http://www.altrec.co...r...&affNT=true
Gal kuri tokius turit ir galit realiai pakomentuoti dydi? bigsmile.gif
Sitie, itariu turetu buti siltesni, lyginant su pirmaisiais, kuriuos buvau ikelusi, nes pirmuosiuose 100g uzpildas, o siuose raso 200g ir -25F  g.gif

Gal šiltesni ir bus, bet manau pirmieji daug patogesni mirksiukas.gif Nes antrieji sunkesni ir jų padas man atrodo kietas ir nepatogus (panašiu padu vaikiškus čiupinėjau tai sakiau tokių gyvenime nepirkčiau).
O dydžių lentelė pagal mane šita arčiau tiesos:
Columbia size chart
Bet gal dar kas pakomentuos, kas turi tokį modelį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TomaKa: 18 gruodžio 2012 - 22:41
QUOTE(kriisti @ 2012 12 18, 23:53)
Mergaites, ar landsend dar reikalauja ship?, nes man idejus prekiu uz 100 doleriu tai nuiima ta 40 ir pristatymo nerodo  wub.gif 

Na imete vel tu sukneliu ir vel mano spalvos atsirado  yess.gif  yess.gif

Kai krepsiukas apie 100 -ship deja skaiciuoja $15.95... unsure.gif
Atsakyti
Cabelas truksta iki freeship ax.gif
Atsakyti
Renkame:
6pm.com
Timberland
JcrewFactory -40%
Ideeli
Gap -30%
Ebags
Kohls
Capitalteas
Zennioptical
Lord&Taylor
Cabelas
Famousfootwear
Paulaschoice
Landsend $100 krepseliui minus $40 su ship
Drjays
Jcpenney
RL
Loft
Sierratradingpost
Macys
Bathandbodyworks.com
Childrensplace.com

Temos išparduotuvė 4u.gif

Atsakyti
crocs.com truksta iki free ship 4u.gif
Atsakyti
ites, o musu snieguoles kartais dovanu nedalins ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2012 12 18, 22:39)
Gal šiltesni ir bus, bet manau pirmieji daug patogesni mirksiukas.gif  Nes antrieji sunkesni ir jų padas man atrodo kietas ir nepatogus (panašiu padu vaikiškus čiupinėjau tai sakiau tokių gyvenime nepirkčiau).
O dydžių lentelė pagal mane šita arčiau tiesos:
Columbia size chart
Bet gal dar kas pakomentuos, kas turi tokį modelį

Sakot? g.gif
Tie pirmieji man irgi labiau limpa, grazesni tokie, sitie tokie gremezdiski tokie biggrin.gif Bet vyras nori tikrai siltu, tai vat ir susimeciau, nes prie pirmuju buvo 100g uzpildas, prie siu 200g ir -25F g.gif Tai susimeciau, nes pagalvojau, kad gal bus per salta su pirmaisiais g.gif

Ir dar, mergaites, gal kuri truite tokius marskinukus? Kazin koki dydi imti su 99cm per krutine? g.gif
http://factory.jcrew...mp;bmUID=jKwpAj.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jsmilgė: 19 gruodžio 2012 - 07:27
QUOTE(kriisti @ 2012 12 18, 22:36)
OOOOO sita ir grazi, net sudetis zymiai geresne nei anos kur 39.99 g.gif  tik kazi kas ja gave jau kaip jos kokybe ir kokia ji realiai
4u.gif

As gavau 4u.gif , ji nestoro tokio kaip trikotazo, atrodo dailiai. Kokybes pasakyt dar negaliu, neplovau dar ne karto smile.gif bet kaip uz tokia kaina, tai tikrai puikus pirkinys. Pas mane spalva Mazarine Blue - tai tokia pat kaip paveikslelyje. Siaip sakyciau, kad sitas modeliukas labai puikus apvalesnem - puikiai slepia tai ko nereikia matyti ir pabrezia tai ka reikia - krutine smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bubuu @ 2012 12 19, 09:42)
As gavau  4u.gif , ji nestoro tokio kaip trikotazo, atrodo dailiai. Kokybes pasakyt dar negaliu, neplovau dar ne karto smile.gif bet kaip uz tokia kaina, tai tikrai puikus pirkinys. Pas mane spalva Mazarine Blue - tai tokia pat kaip paveikslelyje. Siaip sakyciau, kad sitas modeliukas labai puikus apvalesnem - puikiai slepia tai ko nereikia matyti ir pabrezia tai ka reikia - krutine smile.gif   ax.gif

aciu uz komentara 4u.gif as irgi i ja akis pakabinau ax.gif

o kaip su dydziais? labai didinta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 19 gruodžio 2012 - 08:56
QUOTE(bubuu @ 2012 12 19, 06:42)
As gavau  4u.gif , ji nestoro tokio kaip trikotazo, atrodo dailiai. Kokybes pasakyt dar negaliu, neplovau dar ne karto smile.gif bet kaip uz tokia kaina, tai tikrai puikus pirkinys. Pas mane spalva Mazarine Blue - tai tokia pat kaip paveikslelyje. Siaip sakyciau, kad sitas modeliukas labai puikus apvalesnem - puikiai slepia tai ko nereikia matyti ir pabrezia tai ka reikia - krutine smile.gif   ax.gif

o kokio jus ugio? kazi aukstaugem nebus tas dirzas iskart po krutine doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Smilga* @ 2012 12 18, 17:48)
Ačiū 4u.gif

mastau dabar, su 26 cm. peda imti 9 ar 10 g.gif

as su 26 peda Bearpaw turiu 10 dydi. Tik ne toki modeli mirksiukas.gif
Papildyta:
o Landsend gi raso, kad free shipas ir 40 doleriu nuo 100, yra kodukas unsure.gif
Atsakyti