Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

[quote=Redaga,2012 12 19, 12:26]
[quote=greisita,2012 12 19, 09:36]

Labiausia esu patenkinta suknele - tokia minkštutė, tokia maloni, kad nusivilkti nesinori...Išbandžiau ir ant golfuko - labai gara ax.gif http://www.venus.com...rast trim dress

Kokiems ismatavimams koki sukneles dydi emete, koks sukneles ilgis g.gif Ar yra venus.com papildomos nuolaidos
[/quote]
Į až atsakiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bubuu @ 2012 12 19, 09:42)
As gavau  4u.gif , ji nestoro tokio kaip trikotazo, atrodo dailiai. Kokybes pasakyt dar negaliu, neplovau dar ne karto smile.gif bet kaip uz tokia kaina, tai tikrai puikus pirkinys. Pas mane spalva Mazarine Blue - tai tokia pat kaip paveikslelyje. Siaip sakyciau, kad sitas modeliukas labai puikus apvalesnem - puikiai slepia tai ko nereikia matyti ir pabrezia tai ka reikia - krutine smile.gif   ax.gif

Parasykite su kokiais ismatavimais emete ir koki dydi, kad orentuotis 4u.gif ir kaip ties krutine ar neatsivepia? nes atrodo labai gili iskirpte g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 19 gruodžio 2012 - 11:51
QUOTE(VaidasJ @ 2012 12 19, 11:23)
kad zinotumet, kiek bedu su tom meskerem....... tiek laukem , o pasirodo amerikosai isdure ir idejo visai ne tokius daiktus...
chebra nervuojas, Taure bando kovot

Ojej blink.gif Sujaučiu 4u.gif
Atsakyti

Cabelas truksta iki freeship ax.gif

Renkame:
6pm
Timberland
UggAustralia
JcrewFactory -40%
Ideeli
Beyondtherack
Gap -30%
Ebags
Kohls
Capitalteas
Zennioptical
Lord&Taylor
Famousfootwear
Paulaschoice
Landsend $100 krepseliui minus $40 su ship
Drjays
Carters
Forever21
Jcpenney
RL
Loft
Sierratradingpost
Macys
Bathandbodyworks.com
Childrensplace.com -30%

Temos išparduotuvė 4u.gif

Atsakyti
Laba,
Ar zadate pirkti is Sierros su 40%? Ir mazdaug kada?
Atsakyti
QUOTE(rapugis @ 2012 12 19, 14:25)
Laba,
Ar zadate pirkti is Sierros su 40%? Ir mazdaug kada?

Zadame, kai susirinks freeship 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirtyšė @ 2012 12 19, 08:55)
o kaip su dydziais? labai didinta?

didinta dydziu tikrai smile.gif

QUOTE(kriisti @ 2012 12 19, 11:48)
Parasykite su kokiais ismatavimais emete ir koki dydi, kad orentuotis 4u.gif ir kaip ties krutine ar neatsivepia? nes atrodo labai gili iskirpte g.gif

As turiu irgi ta suknele. Skeneta buvo daug apie ja ax.gif Krutine neatsivepia, nekrenta lauk, graziai uzdengta ji, bet labai pabrezia ja ir ji tooookia didele atrodo unsure.gif Ir dirzas jau beveik po krutine gaunasi. Man modelis ne pats geriausias g.gif Rankoves irgi rasiau, kad keistas ilgis, man jos ne kaip 3/4, o poros cm truksta ir butu kaip normalaus ilgio biggrin.gif Na ne taip ziurisi suknele, kaip ant modelio g.gif O dydi emiau M.
Atsakyti
http://www.loft.com/...faultColor=8265

o jau spalva, bet cia trumpakojom nes 30 inseam, ar pire tall buna ilgesnes?
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2012 12 19, 13:35)
didinta dydziu tikrai  smile.gif
As turiu irgi ta suknele. Skeneta buvo daug apie ja  ax.gif Krutine neatsivepia, nekrenta lauk, graziai uzdengta ji, bet labai pabrezia ja ir ji tooookia didele atrodo  unsure.gif Ir dirzas jau beveik po krutine gaunasi. Man modelis ne pats geriausias  g.gif Rankoves irgi rasiau, kad keistas ilgis, man jos ne kaip 3/4, o poros cm truksta ir butu kaip normalaus ilgio  biggrin.gif Na ne taip ziurisi suknele, kaip ant modelio  g.gif O dydi emiau M.

ne visada speju sekti tema, tai praziopsojau sita diskusija blush2.gif

Regular emet? koks ilgis?
gal galetumet pamatuoti, koks ilgis ir kiek cm per krutine M dydzio? 4u.gif
man mistika su ju dydziais... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 19 gruodžio 2012 - 12:44
Sveikos dar karteli, prasau padekit apsipresti del siu kelniu dydzio.Imsiu X-long, Klubu aptimtys-98 cm.O koki dydi rinktis?galvoju 8 ar 10 dydi. Raso,kad labai issitampo
http://www.ae.com/we...;catId=cat90034
Atsakyti
JCREW -30% truksta iki freeship ax.gif
Atsakyti
Gal 6pm, yra koks nuolaidu kodukas, vel TH striukyte 50.99 nuleido smile.gif
Atsakyti