Įkraunama...
Įkraunama...

Skelbimų tema, gyvenančioms Anglijoje

Sveikos Mamos!
Atsiprašau, kad braunuosi į pokalbį, bet noriu pasidalinti studentės prašymu, kuri ieško mamų emigrančių Anglijoje. Laiškas ir kontaktinė informacija žemiau. Ačiū!

„Laba diena,
Esu Lina, dirbu socialinį darbą Londone ir studijuoju magistratūrą Hanza universitete (Olandija, www.europeanmaster-socialwork.eu). Rašau magistrinį darbą apie lietuvių migraciją, bet šį kartą bandau į migraciją pažvelgti mamų akimis. „Transnational motherhood“ arba „transnacionalinė motinystė“ yra gana senas fenomenas, tačiau Europoje labai mažai tirtas, o Lietuvoje netirtas visai. Tai motinystė per atstumą. Situacija, kai mama ir vaikas gyvena skirtingose šalyse ir mama atlieka savo vaidmenį vaiko gyvenime per atstumą. Žinau, kad mamos dažnai yra kritikuojamos ir stigmatizuojamos, todėl šiuo tyrimu noriu įsigilinti į jų patirtis ir problemas.
Jei esate mama, kuriai dėl migracijos teko būti atskirtai nuo savo vaikų (laikotarpio trukmė nesvarbi), labai norėčiau paprašyti, kad man padėtumėte ir pasidalintumėte savo patirtimi. Norėčiau iš Jūsų paimti interviu. Jei sutiktumėte, prašau parašykite man į elektroninį paštą: lina.navickaitegenc@gmail.com. Visa informacija bus griežtai konfidenciali ir naudojama tik akademiniams tikslams. Iš anksto dėkoju!“
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Liepos 27- rugpjūčio 3 dienomis ieškau palydos dviems vaikams iš Rygos, Kauno ar Vilniaus oro uostų į bet kurį Anglijos oro uostą. Vaikai dideli, globos neraikalaujantys. smile.gif Tik nepilnamečiai. Už paslaugą bus atsilyginta. Laukiu pasiūlymų. bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų nebrangiai priimti dvi merginas (30m:), ketinančias pakeliauti po Londoną 07 29 - 08 04 d.? Būtų geriau, kad kur nors nelabai toli centriuko. Jei atsirastų tokių gerų žmonių, labai laukčiau žinutės į AŽ.
Atsakyti
Sveiki,

ar yra perkančių USA ir siunčiančių į UK, apeinant turimus mokėti mokesčius? 4u.gif
Atsakyti
SVEIKOS, GAL ZINOTE IR GALETUMET REKOMENDUOTI GERA BUREJA LONDONA? DEKUI ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
Kviečiu į nemokamas psichologines konsultacijas. Numatomas konsultacijų skaičius yra 10+ susitikimų. Konsultacijos vyksta per video skype.
Baigiamajam konsultanto(angl. counsellor) diplomo darbui Anglijoje reikia papildomų konsultavimo praktikos valandų, todėl ieškau kelių žmonių ir siūlau jiems nemokamai pasikonsultuoti. Lietuvoje baigiau psichologinio konsultavimo programa, turiu patirties konsultuojant suaugusiuosius ir toliau mokausi. Daugiau info emailu.
Prašau pasidalinti su draugais, kuriems galbūt tai aktualu. Ačiū! Vilma / jazvilma@gmail.com
Atsakyti
labas, gal yra gyvenančių Mančesteryje ir žinančių kur nebrangiai būtų galima išsinomuoti butą/ vienjėtį kambarį centre ar netoli jo? 4u.gif dėkui
Atsakyti
Pirkčiau dėvėtas vaikiškas knygas anglų kalba. Reikėtų siųsti į Londoną. Rašykit a.ž.
Atsakyti
Trys Trumpaplaukių foksterjerų veislės patinukai vis dar laisvi.
Šuniukai bus su LKD kilmės dokumentais, ES pasais, skiepyti, čipuoti, registruoti duomenų bazėse. Jų tėvai puikių kraujų, daugelio šalių čempionai, nemedžioja.
Vienas patinukas ne parodoms, ne veisimui, todėl- pigiau.

tai.fokstrotas@gmail.com
861469205

Daugiau nuotraukų:
https://www.facebook...1...7695&type=3

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

simta metu cia nebuvau, tad ankstesne zinute ne ten ikeliau! Atsiparasau, kas rasite daugiau negu viena kopija!

Kraustau spintas ir suradau nenaudotu lietuvisku vadoveliu bei pratybos sasiuviniu skirtu 1-3 klasei: Raktas, Riesutas, Saltinelis ir panasiai.
Jei kas nors noretumete - dovanoju! Butu saunu surasti jiems namus, kur jie butu supaisyti, suskaityti, surasyti!

Pasiimti is Clapham North.

Lauksiu AZ sia savaite.

Aciu!
Atsakyti
Sveiki mirksiukas.gif
ieškau išsimuomoti vienviečio kambario šiose vietose: Canning Town,Prince Regents,Bectonas

Atsakyti