Eina keliu tėvas su sūnumi ir vedasi arklį. Sutinka žmogų, tas ir sako:
- Ot kvaili žmonės, turi arklį, o eina pėsčiomis.
Tada tėvas liepia sūnui sėst ant arklio, o pats eina pėsčiomis. Sutinka kitą žmogų, o tas ir sako:
- Senas tėvas purvą brenda, o sūnus jaunas ant arklio sėdi.
Tėvas pagalvojo, tikrai negerai, pats užsėdo ant arklio, o sūnui liepė eiti. Sutiko trečią žmogų. Jis ir sako:
- Tėvas kaip koks ponas joja ant arklio, o vargšas vaikas turi per purvyną bristi.
Tada tėvas su sūnumi abu užsėdo ant arklio. Joja ir vėl sutinka žmogų, o tas sako:
- Oho, kokie beširdžiai, abu ant arklio sėdi, o arklys vos kojas pavelka.
Moralas:
Kad ir kaip besielgtum, visiems neįtiksi.
QUOTE(Desire*~> @ 2013 05 23, 15:15)
"Kvailos (sorry) tos, kurios kartoja 'mano vyras mane myli tokią, kokia esu', 'aš pagimdžiau jam vaiką ir esu verta medalio' bla bla bla.. Aha, ir vėliau atsiranda kitos moterys, lieknos, mažašiknės "herojės", be vaikų, bet su gražiais papais, o vyrai yra vyrai, meilė yra viena, o aistra ir potraukis - visai kas kita.. todėl moterys, mūsų pareiga ne tik prižiūrėti šeimą ir namus, bet ir save. Nieko nėra gražiau už susitvarkiusią, prisižiūrinčią moterį, o tos, kurios stumia vėžimą su riebaluota galva ir nutampytomis maikėmis - greitai stums ir vienišas naktis. Nėra laiko sau? Kol galvojat pasiteisinimus, plaukų šaknis nudažyti tikrai suspėsit.."
Stipriai, bet teisingai:))
Stipriai, bet teisingai:))
Tikrai taip

Jei nežinai dėl ko gyventi - gyvenk, kad sužinotum.
Gyventi taip, kaip pats nori, nėra egoizmas. Egoistiška versti kitus gyventi taip, kaip norisi tau
Sąžinės balsą reikėtų aprūpinti garsiakalbiu.
Nuolatinis triukšmas yra tarsi narkotikas, prie kurio pirpratęs negali apsieiti.
Gyvenimas Žemėje - brangus malonumas, bet juk į komplektą įtrauktas nemokamas kruizas aplink Saulę.
Kai būni vienas galvok apie savo nuodėmes, kai būni draugijoje užmiršk kitų nuodėmes.
Žmogus neužmiršta, kur užkastas karo kirvis
Kuo grindžiamas laimės kelias? Akmenimis, nukritusiais nuo širdies
Tu gali užmerkti akis dalykams, kurių nenori matyti, bet negali užverti širdies dalykams, kurių nenori jausti.
Gyventi taip, kaip pats nori, nėra egoizmas. Egoistiška versti kitus gyventi taip, kaip norisi tau
Sąžinės balsą reikėtų aprūpinti garsiakalbiu.
Nuolatinis triukšmas yra tarsi narkotikas, prie kurio pirpratęs negali apsieiti.
Gyvenimas Žemėje - brangus malonumas, bet juk į komplektą įtrauktas nemokamas kruizas aplink Saulę.
Kai būni vienas galvok apie savo nuodėmes, kai būni draugijoje užmiršk kitų nuodėmes.
Žmogus neužmiršta, kur užkastas karo kirvis
Kuo grindžiamas laimės kelias? Akmenimis, nukritusiais nuo širdies
Tu gali užmerkti akis dalykams, kurių nenori matyti, bet negali užverti širdies dalykams, kurių nenori jausti.
Toji minutė, kai mes neišmintingai pasielgiam, gali būti gražiausia mūsų gyvenime
Užuot laukusi, kad kada kas nors atneštų tau gėlių, verčiau pasisodink savo darželį
"Šlovingiausi esame ne tada, kai išsilaikome neparkritę, o tada, kai parkritę atsikeliame."
Konfucijus
Ne laikas ir ne atstumas išskiria žmones... Žmones išskiria tik kiti žmonės.
Pirmas, kuris atsiprašo - drąsiausias.
Pirmas, kuris atleidžia - stipriausias.
Pirmas, kuris pamiršta - laimingiausias...
Tobuli žmonės neegzistuoja, už tad egzistuoja tie su kuriais kiekviena diena tampa tobula!
Dviejų asmenybių susitikimas panašus į cheminių elementų jungtį: jei yra nors mažiausia reakcija, pasikeičia abu elementai.
(K. G. Jungas)

Užuot laukusi, kad kada kas nors atneštų tau gėlių, verčiau pasisodink savo darželį

"Šlovingiausi esame ne tada, kai išsilaikome neparkritę, o tada, kai parkritę atsikeliame."
Konfucijus
Ne laikas ir ne atstumas išskiria žmones... Žmones išskiria tik kiti žmonės.
Pirmas, kuris atsiprašo - drąsiausias.
Pirmas, kuris atleidžia - stipriausias.
Pirmas, kuris pamiršta - laimingiausias...
Tobuli žmonės neegzistuoja, už tad egzistuoja tie su kuriais kiekviena diena tampa tobula!
Dviejų asmenybių susitikimas panašus į cheminių elementų jungtį: jei yra nors mažiausia reakcija, pasikeičia abu elementai.
(K. G. Jungas)
Garbė tiems, kurie išdrįso mylėti, žinodami, kad vis tai turi pabaigą...
QUOTE(mamakubu @ 2013 05 26, 17:07)
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
o reikalavimai vyrams? tokiu nera.

Kai matai, kiek tave yra aplenkusių, pagalvok, kiek nuo tavęs yra atsilikusių
Nepaišyk man pasaulio, nes aš jį ištrinsiu, ir ne todėl, kad tu nemoki piešti.....O vien todėl , kad tai mano užduotis ir tavieji pieštukai čia netinka ....
Jei laimė tau nesišypso--- pakutenk ją
Kelias į debesis- štai kas yra gražu
Kiekvieno gyvenime turi būti truputis lietingo oro
Mylima, nes mylima. Mylėti nereikia jokios priežasties
Laimė yra užsispyrusi
Saugok laimę - tau ji paskolinta
Linkiu tau laimės taip kaip ją supranti
Vyras laikantis savo merginą princese, įrodo, kad yra išauklėtas karalienės
Pamilkite mus juodučius, o baltučius mus bet kas pamils
Kartais noriu, kad man ant kaktos būtų parašyta :"elgtis atsargiai man irgi skauda "
Kai surandi žmogų, kuris sutinka su tavimi nuskęsti- pajunti norą plaukti
Niekada nepasiduok.... Jeigu žengiai žingsnį atgal, tebunie jis skirtas įsibėgėti
Gaila, kad gyvenime negalima "pafokusuoti". Apipjaustyti liūdesio, nupiešti laimės, užtepti vienatvės ir meilės padaryti ryškesne .....
Tie kurie tvirtina, kad laimės nenusipirksi, niekada nepirko šuniuko...
Sunku būti moterimi....turi mąstyti kaip vyras, elgtis kaip dama, atrodyti kaip jauna mergina ir dirbti kaip arklys

Nepaišyk man pasaulio, nes aš jį ištrinsiu, ir ne todėl, kad tu nemoki piešti.....O vien todėl , kad tai mano užduotis ir tavieji pieštukai čia netinka ....

Jei laimė tau nesišypso--- pakutenk ją

Kelias į debesis- štai kas yra gražu

Kiekvieno gyvenime turi būti truputis lietingo oro

Mylima, nes mylima. Mylėti nereikia jokios priežasties

Laimė yra užsispyrusi

Saugok laimę - tau ji paskolinta

Linkiu tau laimės taip kaip ją supranti

Vyras laikantis savo merginą princese, įrodo, kad yra išauklėtas karalienės

Pamilkite mus juodučius, o baltučius mus bet kas pamils

Kartais noriu, kad man ant kaktos būtų parašyta :"elgtis atsargiai man irgi skauda "

Kai surandi žmogų, kuris sutinka su tavimi nuskęsti- pajunti norą plaukti

Niekada nepasiduok.... Jeigu žengiai žingsnį atgal, tebunie jis skirtas įsibėgėti

Gaila, kad gyvenime negalima "pafokusuoti". Apipjaustyti liūdesio, nupiešti laimės, užtepti vienatvės ir meilės padaryti ryškesne .....

Tie kurie tvirtina, kad laimės nenusipirksi, niekada nepirko šuniuko...

Sunku būti moterimi....turi mąstyti kaip vyras, elgtis kaip dama, atrodyti kaip jauna mergina ir dirbti kaip arklys

Gyvenime kiekvienas sutinkame sielos draugą artimiausią ir vienintelį. . Mes nesusitinkame su sielos draugais kiekvieną dieną, galbūt vienu ar dviem per visą gyvenimą. Jį galime sutikti ar atpažinti vėliau, po to, kai abu būsime įsipareigoję kitiems žmonėms. Jį galime sutikti vaikystėje ( tada sakoma - jis užsiaugino sau žmoną) arba brandžiame amžiuje. Tokie susitikimai ne visada atneša vien džiaugsmą, dažnai patys to nesuprasdami draugai pykstasi, išsiskiria, bet ir vėl kažkokia nepaaiškinama jėga stumia juos vieną prie kito. Nesvarbu kokie būtų jūsų santykiai, svarbiausia atpažinti jį savo sielos draugą ir suprasti, kad nepaisant koks būtų bendravimas, šis žmogus yra jūsų angelas sargas. Ir niekada nesijaudinkite dėl sielos draugo sutikimo. Tokie susitikimai yra nulemti likimo. Jie įvyks. Susitikus abiejų sielų laisva valia išlieka. Sprendimai ką daryti ar nedaryti yra laisvos valios, pasirinkimo dalykas. Kai kurie sprendimus darys proto ir jo baimių bei prietarų pagrindu. Deja, tai dažnai sąlygoja širdgėlą. Kuo labiau žmonės artimesni socialiniu ir itelektualiniu lygmeniu, tuo didesnė tikimybė, kad sprendimai bus daromi meilės pagrindu. Kada poroje prabudę yra abu, ekstazė yra jų delnuose......
... Ir dar, svarbiausia niekada neišduokime savo sielos draugo, savo angelo sargo...
(Brian Weis )
... Ir dar, svarbiausia niekada neišduokime savo sielos draugo, savo angelo sargo...
(Brian Weis )
Graži moteris patinka akims, gera širdžiai; pirmoji yra papuošalas, antroji lobis.
Napoleonas Bonapartas
Moteris išties tampa laiminga, kai turi du vardus:
pirmas "Mylimoji", o antras "Mama".
Napoleonas Bonapartas
Moteris išties tampa laiminga, kai turi du vardus:
pirmas "Mylimoji", o antras "Mama".
Nedaryk Pikto - sugrįš bumerangu. Nespjauk į Šulinį - teks pačiam gerti. Nemenkink to, kuris užima žemesnes pareigas, nes gal teks ko nors prašyti. Neišduok Draugų, nes jų nepakeisi ! Ir nepamesk Mylimųjų - nesusigrąžinsi...
Paliesk, bet nesudaužyk. Paimk, bet atiduok. Turėk, bet ne amžinai. Apkabink, bet mokėk paleisti. Paleisk, bet mokėk susigrąžinti...
Paliesk, bet nesudaužyk. Paimk, bet atiduok. Turėk, bet ne amžinai. Apkabink, bet mokėk paleisti. Paleisk, bet mokėk susigrąžinti...
**
Net jeigu rastume kitą Rojų, mes nesugebėtume nei tobulai juo džiaugtis, nei amžinai jame gyventi
(Henris Van Daikas)
**
Melas turi begalę kombinacijų, o tiesa - tik vieną egzistavimo būdą.
( Žanas Žakas Ruso)
**
Niekas taip nestumia į vienišumą, kaip mūsų paslaptys
(Polas Turnjė)
Net jeigu rastume kitą Rojų, mes nesugebėtume nei tobulai juo džiaugtis, nei amžinai jame gyventi
(Henris Van Daikas)
**
Melas turi begalę kombinacijų, o tiesa - tik vieną egzistavimo būdą.
( Žanas Žakas Ruso)
**
Niekas taip nestumia į vienišumą, kaip mūsų paslaptys
(Polas Turnjė)
Visgi problemos kyla iš to, jog labai daug žodžių, kuriuos pasakome, tėra tuščiaviduriai, mes juos traukiame ne iš širdies, bet iš kišenių. /Andrius Navickas/