Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, aforizmai 14 Tema

*Degtine mano priesas. Bet kas sake, kad as savo priesu bijau! biggrin.gif

*Esu bloga, nedraugiška, egoistė, savanaudė, pochujistė, kuriai rūpi tik ji pati.Esu manipuliatorė, jaučianti pranašumą prieš kitus, esu pavydi,melagė, veidmainė.Išvada: žmonės akli, o aš turiu nepaprastą aktorinį talentą.

*Ne visa, ką mes darome, atneša laimę, bet… Jeigu nieko nedarysime, laimė pati neateis.
Atsakyti
Kai du vienas kitam skirti žmonės susitinka, kai susikerta jų žvilgsniai, visa praeitis ir ateitis nebeturi jokios reikšmės, lieka tik esamoji akimirka ir neįtikėtinas tikrumas, kad viskas po dangaus skliautu parašyta ta pačia ranka. Ranka, kuri pagimdė meilę, kuri sukūrė po dvynę sielą kiekvienai šioje žemėje dirbančiai, besiilsinčiai, ar savo lobių ieškančiai būtybei. Nes jei būtų kitaip, visos žmonių giminės svajonės būtų beprasmės... ( P.Coelho)
Atsakyti
Sunku? – šypsokis. Labai sunku? – šypsokis, gerai atrodyk ir vaikščiok iškelta galva. Paklaus, kaip gyveni, atsakyk – puikiai. Neleisk žmonėms tau už nugaros nagrinėti tavo gyvenimą ir pasidžiaugti tavo nesėkmėmis. Deja, dauguma žmonių tokie. Kai kurie tiesiog atsigauna, kai tik turi galimybę narstyti kito žmogaus gyvenimą, ypač, jei jame yra problemų. Geri gyvenimai tokių žmonių nedomina. Nesuteik jiems šito malonumo. Būk tvirta, išdidi ir pasitikinti. O savo sunkumus patikėk tik tiems žmonėms, kuriais tikrai pasitiki, kurie yra išbandyti laiko ir draugystės. O jei tokių žmonių šalia tavęs nėra – nenusimink. Pati geriausia ir ištikimiausia draugė visada būsi tik pati sau.
Atsakyti
"Kuklumas,kuklumas ir dar kartą .Tai bruožas ,rodantis didelę vidinę žmogaus kultūrą,inteligentiškumą,talentą ir žinoma pagarbą kitiems."(Justinas Marcinkevičius)
Atsakyti
Šypsena.... Ji nieko nekainuoja, bet daug ką sukuria, praturtina tuos, kurie ją gauna, neskurdindama tų, kurie ją duoda. Blyksteli akimirką, o atmintyje kartais išlieka visam gyvenimui. Niekas nėra toks turtingas, kad galėtų be jos apsieiti. Ji sukūria laimę namuose, geranorišką aplinką darbe, yra slaptažodis draugams...
-- Dailas Karnegis
Atsakyti
Niekada neabejok savo išvaizda. Svarstyklės - visada meluoja, žmonės - pavydi, o veidrodis...jis tiesiog kreivas. 4u.gif
Atsakyti
Praeitis žmonėms kartais it tuščia konservų dėžutė pririšta virvele ir besitempianti iš paskos. Eiti netrukdo, bet pastoviai blaško savo skardžiu skambalavimu.
Atsakyti
,,Daugelis žmonių šiandien blaškosi, nerasdami vidinės ramybės ir gyvenimo prasmės. Taip atsitinka tada, kai žmogus ilgus metus ignoruoja savo vidinį balsą.'' (Aldute Vakarė ,,Kartais Angelas pasirodo'')
Atsakyti
Mylėk gyvenimą, koks jis yra... Mylėk jį, net jeigu neduoda tau tai, ką galėtum mylėti, net jeigu nėra toks, kokio norėtum. Mylėk jį kaskart, kai gimsti ir kaskart, kai esi prie mirties slenksčio. Tačiau niekada nemylėk be meilės. Niekada negyvenk be gyvenimo.
(Motina Teresė)
Atsakyti

Išmintį grindžia Kantrybė. (Platonas)

Jei nori Gyventi Laimingą Gyvenimą, susiek jį su tiklsu, o ne su kitais žmonėmis
ar daiktais. (A. Einšteinas)

Mūsų didžiausia silpnybė - nepakankamas užsispyrimas. Jei nori, kad pasisektų,
VISUOMET bandyk dar kartą! (T. Edisonas)

4u.gif
Atsakyti
“ Už kuklumą ir sąžiningumą žmogus gauna to vertą atpildą tik romanuose. Gyvenime tokiu žmogumi pasinaudoja, o po to nustumia į šalį.”
E.M. Remarkas
Atsakyti
Skirk laiko mąstymui, tai – stiprybės šaltinis, skirk laiko maldai, tai – didžiausia jėga žemėje, skirk laiko juokui, tai – sielos muzika. Skirk laiko žaidimui, tai – amžinos jaunystės paslaptis, skirk laiko mylėti ir būti mylimam, tai – Dievo duota privilegija. Skirk laiko duoti. Diena per trumpa, kad būtum savanaudis. Skirk laiko skaitymui, tai – išminties fontanas, skirk laiko draugiškumui, tai – laimės kelias, skirk laiko darbui, tai – sėkmės kaina. Skirk laiko gailestingumui. Tai – raktas į Dangų. Motina Teresė
Atsakyti