niu paziurejau as tas masinytes kaip puosiamos...tai liuks!!!Labai grazu su tuo tiuliu...
o vestuves praeis be priekaistu, jei nepulsim i panika...viska ramiai suplanuosim...nereikia apie blogus dalykus galvoti...nes dazniausiai taip buna kad prisisnekam sau nelaimes...tiu tiu tiu...VISKAS BUS KUO PUIKIAUSIAI...as jau dabar lauksiu musu planuojanciu vestuviu nuotraukyciu...labai jau smalsu...

QUOTE(tomamil @ 2007 04 06, 17:29)
niu paziurejau as tas masinytes kaip puosiamos...tai liuks!!!Labai grazu su tuo tiuliu...
o vestuves praeis be priekaistu, jei nepulsim i panika...viska ramiai suplanuosim...nereikia apie blogus dalykus galvoti...nes dazniausiai taip buna kad prisisnekam sau nelaimes...tiu tiu tiu...VISKAS BUS KUO PUIKIAUSIAI...as jau dabar lauksiu musu planuojanciu vestuviu nuotraukyciu...labai jau smalsu...

Na,jusu vestuves daug greiciau nei musiskes visomis 3 savaitemis

jo, o ką man sakyt kai man pora savaičių liko? aš planavau būti šaltų nervų nuotaka, bet nepavyko...
QUOTE(balta_lelija @ 2007 04 06, 15:48)
jo, o ką man sakyt kai man pora savaičių liko? aš planavau būti šaltų nervų nuotaka, bet nepavyko...
tai nuostabu...nebedaug beliko laukti...lauksime foto...kantrybes ir ramybes tas likusias savaiteles...

Labukas, turiu problemele
mano didzioji diena dar tik po dvieju menesiu, bet su busimu vyru labai nesutariam del gamtos. As ten labai noriu, nes neisivaizduoju kur dar galima pasidaryti grazias nuotraukas, o jis priestarauja. Gal galetumet ka patart?

QUOTE(Delfija @ 2007 06 07, 19:29)
Labukas, turiu problemele
mano didzioji diena dar tik po dvieju menesiu, bet su busimu vyru labai nesutariam del gamtos. As ten labai noriu, nes neisivaizduoju kur dar galima pasidaryti grazias nuotraukas, o jis priestarauja. Gal galetumet ka patart? 

Sveikute,
Man labai idomu,kur jis noretu fotografuotis,jei ne gamtoj????
Nesuprantu o kur jus daugiau fotkinsites ,o ypac jei o dvieju menesiu bus rugsejo pradzia?
kur jus busit uzsidare ,jei bus karsta ,namie?net prajuokino..Neteko matyti vestuviu be gamtos ,jei galesi idek foto..

QUOTE(violete @ 2007 06 08, 08:57)
Nesuprantu o kur jus daugiau fotkinsites ,o ypac jei o dvieju menesiu bus rugsejo pradzia?
kur jus busit uzsidare ,jei bus karsta ,namie?net prajuokino..Neteko matyti vestuviu be gamtos ,jei galesi idek foto..

tai kad po dvieju menesiu bus rugpjucio pradzia

QUOTE(Delfija @ 2007 06 07, 19:29)
O koks tada jo pasiulymas apart gamtos??? Gal jis ka nors kita pasiule? Ar tik atsisako gamtos, bet savojo varianto nepasiulo?
Jis isivaizduoja, kad i baznycia, o paskui tiesiai i restorana!!!!!!! o nuotrauku ir baznycioj gana
bet kaip tycia vakar ji ikalbinau, o pries tai 4 menesius ikalbinejau ir niekaip nesutiko. Pagaliau pasiekiau savo
o patikekit kas antra diena verkt noredavos del tu vestuviu!!!!!

Na, jauciu ne depresija (ta prasme - begti nenoriu
) Bet panikele siokia tokia kas pora dieneliu uzpuola: ar tas bus tvarkoj
, dar to nepadariau,
tie pasake, kad neatvaziuos ir pan.
Bet mazai jau liko kankintis

nu ilgam aš čia apsigyvensiu šitoj temoj
pusę d tokios temos jeiškojau
vaka verkiau kaip žemę pardavus papigiai
nes maniškis pareiškė, kad bažnyčioj nesituoks
nesutariam absoliučiai dėl visko galima sakyt
pas mane nemaža giminė, tai iš mano pusės gaunas apie 35 žmonės, o jis piestu stojasi, kad tik susirašom tarp savų i vsio
nežinau, ką su juo daryt man
jau vakar pasakiau, kad nenoriu tekėt ir nereik man tų vestuvių, tai šian vos darbe tvardaus, jau skiriuosi mintyse su juo

vaka verkiau kaip žemę pardavus papigiai

nes maniškis pareiškė, kad bažnyčioj nesituoks

nesutariam absoliučiai dėl visko galima sakyt

pas mane nemaža giminė, tai iš mano pusės gaunas apie 35 žmonės, o jis piestu stojasi, kad tik susirašom tarp savų i vsio

nežinau, ką su juo daryt man