Įkraunama...
Įkraunama...

Priešvestuvinė depresija, stresas, nesutarimai

niu paziurejau as tas masinytes kaip puosiamos...tai liuks!!!Labai grazu su tuo tiuliu... thumbup.gif o vestuves praeis be priekaistu, jei nepulsim i panika...viska ramiai suplanuosim...nereikia apie blogus dalykus galvoti...nes dazniausiai taip buna kad prisisnekam sau nelaimes...tiu tiu tiu...VISKAS BUS KUO PUIKIAUSIAI...as jau dabar lauksiu musu planuojanciu vestuviu nuotraukyciu...labai jau smalsu...
Atsakyti
QUOTE(tomamil @ 2007 04 06, 17:29)
niu paziurejau as tas masinytes kaip puosiamos...tai liuks!!!Labai grazu su tuo tiuliu... thumbup.gif o vestuves praeis be priekaistu, jei nepulsim i panika...viska ramiai suplanuosim...nereikia apie blogus dalykus galvoti...nes dazniausiai taip buna kad prisisnekam sau nelaimes...tiu tiu tiu...VISKAS BUS KUO PUIKIAUSIAI...as jau dabar lauksiu musu planuojanciu vestuviu nuotraukyciu...labai jau smalsu...

drinks_cheers.gif Aha ax.gif Geriau dabar apie Velykas pasvajoti wub.gif Nes nuo tu vestuviu jau galva skaudena blush2.gif Jomis gyvenam kiekviena diena... doh.gif
Na,jusu vestuves daug greiciau nei musiskes visomis 3 savaitemis doh.gif blush2.gif Tai jau tuos ispudzius mums pirma dalinsi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 06 balandžio 2007 - 16:33
jo, o ką man sakyt kai man pora savaičių liko? aš planavau būti šaltų nervų nuotaka, bet nepavyko...
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 04 06, 15:48)
jo, o ką man sakyt kai man pora savaičių liko? aš planavau būti šaltų nervų nuotaka, bet nepavyko...

tai nuostabu...nebedaug beliko laukti...lauksime foto...kantrybes ir ramybes tas likusias savaiteles... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas, turiu problemele schmoll.gif mano didzioji diena dar tik po dvieju menesiu, bet su busimu vyru labai nesutariam del gamtos. As ten labai noriu, nes neisivaizduoju kur dar galima pasidaryti grazias nuotraukas, o jis priestarauja. Gal galetumet ka patart? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfija @ 2007 06 07, 19:29)
Labukas, turiu problemele schmoll.gif mano didzioji diena dar tik po dvieju menesiu, bet su busimu vyru labai nesutariam del gamtos. As ten labai noriu, nes neisivaizduoju kur dar galima pasidaryti grazias nuotraukas, o jis priestarauja. Gal galetumet ka patart?  rolleyes.gif

Sveikute,
Man labai idomu,kur jis noretu fotografuotis,jei ne gamtoj????
Atsakyti
Nesuprantu o kur jus daugiau fotkinsites ,o ypac jei o dvieju menesiu bus rugsejo pradzia? scare.gif kur jus busit uzsidare ,jei bus karsta ,namie?net prajuokino..Neteko matyti vestuviu be gamtos ,jei galesi idek foto..
Atsakyti
QUOTE(violete @ 2007 06 08, 08:57)
Nesuprantu o kur jus daugiau fotkinsites ,o ypac jei o dvieju menesiu bus rugsejo pradzia? scare.gif kur jus busit uzsidare ,jei bus karsta ,namie?net prajuokino..Neteko matyti vestuviu be gamtos ,jei galesi idek foto..

tai kad po dvieju menesiu bus rugpjucio pradzia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfija @ 2007 06 07, 19:29)
Labukas, turiu problemele schmoll.gif

O koks tada jo pasiulymas apart gamtos??? Gal jis ka nors kita pasiule? Ar tik atsisako gamtos, bet savojo varianto nepasiulo?
Atsakyti
Jis isivaizduoja, kad i baznycia, o paskui tiesiai i restorana!!!!!!! o nuotrauku ir baznycioj gana smile.gif bet kaip tycia vakar ji ikalbinau, o pries tai 4 menesius ikalbinejau ir niekaip nesutiko. Pagaliau pasiekiau savo biggrin.gif o patikekit kas antra diena verkt noredavos del tu vestuviu!!!!!
Atsakyti
Na, jauciu ne depresija (ta prasme - begti nenoriu lotuliukas.gif ) Bet panikele siokia tokia kas pora dieneliu uzpuola: ar tas bus tvarkoj doh.gif , dar to nepadariau, scare.gif tie pasake, kad neatvaziuos ir pan. cray.gif Bet mazai jau liko kankintis wub.gif
Atsakyti
nu ilgam aš čia apsigyvensiu šitoj temoj doh.gif pusę d tokios temos jeiškojau karsta.gif
vaka verkiau kaip žemę pardavus papigiai doh.gif
nes maniškis pareiškė, kad bažnyčioj nesituoks doh.gif
nesutariam absoliučiai dėl visko galima sakyt doh.gif
pas mane nemaža giminė, tai iš mano pusės gaunas apie 35 žmonės, o jis piestu stojasi, kad tik susirašom tarp savų i vsio doh.gif
nežinau, ką su juo daryt man verysad.gif jau vakar pasakiau, kad nenoriu tekėt ir nereik man tų vestuvių, tai šian vos darbe tvardaus, jau skiriuosi mintyse su juo verysad.gif
Atsakyti