QUOTE(Bijuna @ 2008 03 17, 17:27)
kaban, gal galima butu orentacine kv.m. kaina suzinoti? Domina ir maumedis ir pusis. Kiek pacio terasa kainavo?
Jusu terasa man patinka, kazkas panasaus ir pas mane tik ne kampi. O kaip del siaurines puses?
isleidau pinigu tik lentom praktishkai, apie 1000 litu, tiesa cia dar ir takeliui is kitos namo puses..visa kita medina karkasui turejau nuo namo stogo statybu liko, 3 metus metesi, gerai kad nesukurenau

nu dar dazai, tikliau alejus Penotex kainavo.. Maumedis berods maziausiai 3 kart brangesnis berods.. ne labai jau ir pamenu
Nu siaurine puse nieko uz kitas puses ne blogesne

jei jau padarytas namas taip, kad terasos vietos ten - tai kodel ne
Papildyta:
QUOTE(immm @ 2008 03 17, 18:00)
o kaip pušis dėl sakų? mes darėm duris lauko pušines, jas dažėm, tai žiauriai sakai bėga

, tai jei taip grindys

.....
na kolkas nieks nebega, siaip pas mane lentos buvo sviezios, nedziovintos, tai planavau palaukt pora metu, poto nuslifuoti ir dar karta alejoti..
Papildyta:
QUOTE(ostė @ 2008 03 17, 19:17)
kaban, kaip planuojate uždengti terasos apačia, pas mus panašiai pakelta, bet galvojame kloti plytelėmis
na po terasa pas mane smelis ir itempta agroplevele, kad neaugtu zole, tesa per ziema puse jos ispute, teks kirmeliuku sliauzioti.. ant pleveles uzmesiu zvyro.. stulpus betoninius apklijosiu akmenukais.. zmona nori kad padaryciau akmenu siena iki terasos virsaus, bet man labiau patinka kai konstrukcija ore kaba, beto suniukams yra kur leptis