Įkraunama...
Įkraunama...

Terasos, pavėsinės

QUOTE(ivarasa @ 2009 03 20, 13:57)
gera mintis del tureklu, bet gal kokia nuorodele kur ieskoti interneto platybese?

pamirsau imones pavadinima, prie aeruouosto, siaip Ermitaze yra ekspozicija situ detaliu..
Atsakyti
o stiklas nepatinka?

pvz: user posted image

turekliukus medinius daryt. gautusi pigiau nei kalviskas gaminys (grazus kalviskas), atrodytu estetiskai, vaizdo neuzstotu. esu mates, graziai atrodo. aisku, reikia ziureti kad tiktu prie namo.. bet stiklas tiks, va kalviskas gaminys, tai jau ne prie visu architekturiniu stiliu tinka.
Papildyta:
dar ikisiu savo pasiulyma 4u.gif jeigu stiklinis variantas ne kaip, siulau trosini. kainuos irgi ne per daugiausiai. tureklus pacius galima medinius, metalinius. cia kaip tik terasos. tokie atrodo lengviau nei kalviski, lengvumu panasus i stiklo pvz:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniux: 20 kovo 2009 - 21:15
QUOTE(liniux @ 2009 03 20, 22:14)

tokio nepatarcia, vaikui laiptukai gaunasi, kaip tik perlipt..
Atsakyti
QUOTE(kaban @ 2009 03 20, 23:17)
tokio nepatarcia, vaikui laiptukai gaunasi, kaip tik perlipt..

Na, jei is tos puses ziurint, tada stiklas belieka, arba elektrinis piemuo smile.gif
Atsakyti
su stiklu esu macius gyvai wink.gif paieskosiu foto smile.gif

radau, ne kazin kas bet kazkas matos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 21 kovo 2009 - 08:52
man biski per sunkus sis variantas... g.gif del tu remu mediniu. Man kazkas tokio labiau: (tureklas tik medinis, o laikancios konstrukcijos metalines, lengviau atrodo) is esmes cia skonio reikalas.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniux: 21 kovo 2009 - 10:34
QUOTE(xNeriusx @ 2009 03 20, 07:07)
Jurgitaite, gal kokia viena kita foto ? mes su saviske irgi planuojam didesne terasa daryti i sodo puse ir nediduke prie pagrindinio iejimo...

Tai kad jos dar nera, tik sudetines dalys - sumurytos atramos bei lentos paruostos dejimui. O nedejome del to, kad namo saidingas nepilnai atliktas (truksta uzdengimo po pat stogu per visa perimentra), tai tos terasos kliudytu boksteliui/kopecioms. Tai va, visu pirma reikia uzbaigti saidinga, o tada ir terasu eile prieis. (Jergau kaip as laukiu tos silumos, kad galetumem jau kazka aplink nama daryt, o tai vel sninga dabar...)

Del trosiniu tureklu, ziurejau.
Aisku del vaiku - reik saugot kad nebutu pagundu laipiot. bet lygiai taip pat reikia saugoti kad mazas neliptu paprastais laiptais - nes pas mus bus laiptai is terasos "i lauka":

Cia kontrukcijos elementas:
user posted image

Medis plius metalas plius trosai:
user posted image

Visas medinis plius trosai:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitaite: 21 kovo 2009 - 12:43
QUOTE(liniux @ 2009 03 20, 22:56)
Na, jei is tos puses ziurint, tada stiklas belieka, arba elektrinis piemuo smile.gif

Elektrinis piemuo, cia geras smile.gif Taigi sita varinata galima ir vietoj tvoros panaudoti kad kokie negeri zmones neliptu i sklypa smile.gif As kazkada audziau tokia minti, tai mano tetusis mane perkalbejo (ir is vis, po to kai mus siek tiek apsvarino, norejau paleist laidussu itampa po visa sklypo perimetra, arba spygliuota viela prikonektinti prie tvoros virsaus. Vaizelis butu pasakiskas lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Jurgitaite @ 2009 03 21, 13:30)
Visas medinis plius trosai:

man tai tie trosai labai tehnogenishki - tiktu labiau ofisam ar panasiai.. namui gal labiau tiktu virves kokios.. ar siaip stripeliai ploni kaltiniai pvz, jai jau norima gorizantalaus razto.. o stiklo as kategorishkai pries - tik laiko klausimas kada jis suduz.. ir kas nuo to gali nukenteti .. visgi reikia skirti kur namas gyvenimui su vaikais - o kur koks viesbutis ar motelis..
Atsakyti
na jau, na jau. grudintas ten stiklas dedasi, gabalais nekris. jei dar baisu - galima plevele ant stiklo klijuot, tik isbrangs tada visa konstrukcija.

kuom tas vielas pakeist, cia skonio reikalas ir derinimo klausimas prie architekturines namo dalies. jeigu namas modernus, tada trosai labai tiks. kazkokios virves, kalviski strypai ne kaip ziuresis schmoll.gif jeigu tai troba - virves, kalviski pats tas.

QUOTE(kaban @ 2009 03 21, 16:19)
man tai tie trosai labai tehnogenishki - tiktu labiau ofisam ar panasiai.. namui gal labiau tiktu virves kokios.. ar siaip stripeliai ploni kaltiniai pvz, jai jau norima gorizantalaus razto..  o stiklo as kategorishkai pries - tik laiko klausimas kada jis suduz.. ir kas nuo to gali nukenteti .. visgi reikia skirti kur namas gyvenimui su vaikais - o kur koks viesbutis ar motelis..

Papildyta:
QUOTE(Jurgitaite @ 2009 03 21, 13:47)
Elektrinis piemuo, cia geras smile.gif Taigi sita varinata galima ir vietoj tvoros panaudoti kad kokie negeri zmones neliptu i sklypa smile.gif As kazkada audziau tokia minti, tai mano tetusis mane perkalbejo (ir is vis, po to kai mus siek tiek apsvarino, norejau paleist laidussu itampa po visa sklypo perimetra, arba spygliuota viela prikonektinti prie tvoros virsaus. Vaizelis butu pasakiskas  lotuliukas.gif )

pamenu istorija, berods Marijampoleje. Moteris savo siltnamius saugojo su 220. Ejo vagis agurku, nutrenke. Moteris gavo kalejimo. Va taip va.
Atsakyti
Sveiki wink.gif

Mums reikia terasos, gal zinote koki meistra, rekomenduokite prasau ax.gif

Is anksto aciu ax.gif
Atsakyti
Man tokie patinka

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti