na jau, na jau. grudintas ten stiklas dedasi, gabalais nekris. jei dar baisu - galima plevele ant stiklo klijuot, tik isbrangs tada visa konstrukcija.
kuom tas vielas pakeist, cia skonio reikalas ir derinimo klausimas prie architekturines namo dalies. jeigu namas modernus, tada trosai labai tiks. kazkokios virves, kalviski strypai ne kaip ziuresis

jeigu tai troba - virves, kalviski pats tas.
QUOTE(kaban @ 2009 03 21, 16:19)
man tai tie trosai labai tehnogenishki - tiktu labiau ofisam ar panasiai.. namui gal labiau tiktu virves kokios.. ar siaip stripeliai ploni kaltiniai pvz, jai jau norima gorizantalaus razto.. o stiklo as kategorishkai pries - tik laiko klausimas kada jis suduz.. ir kas nuo to gali nukenteti .. visgi reikia skirti kur namas gyvenimui su vaikais - o kur koks viesbutis ar motelis..
Papildyta:
QUOTE(Jurgitaite @ 2009 03 21, 13:47)
Elektrinis piemuo, cia geras

Taigi sita varinata galima ir vietoj tvoros panaudoti kad kokie negeri zmones neliptu i sklypa

As kazkada audziau tokia minti, tai mano tetusis mane perkalbejo (ir is vis, po to kai mus siek tiek apsvarino, norejau paleist laidussu itampa po visa sklypo perimetra, arba spygliuota viela prikonektinti prie tvoros virsaus. Vaizelis butu pasakiskas

)
pamenu istorija, berods Marijampoleje. Moteris savo siltnamius saugojo su 220. Ejo vagis agurku, nutrenke. Moteris gavo kalejimo. Va taip va.