Įkraunama...
Įkraunama...

Terasos, pavėsinės

QUOTE(ADA @ 2007 06 01, 11:31)
Alobera, o mes užsisakinėjom LNM medis mirksiukas.gif

O gal LNM medis pigiau?
Atsakyti
QUOTE(Atgaja @ 2007 06 01, 11:41)
O gal LNM medis pigiau?

Reikia skmabinti ir klausti kokios kainos, tiesiog Alobera dabar neturi. O LNM Medziui - pasiskambink dėl kainų mirksiukas.gif

Smiltie, westa ačiū Jums už nuotraukytes 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas turit minciu kaip paisdaryti pavesine, kad butu rimta ir nebrangi? mirksiukas.gif

Atsakyti
cia daug nuotrauku
http://www.holzon.de...
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2007 06 02, 21:15)
Sveiki, gal kas turit minciu kaip paisdaryti pavesine, kad butu rimta ir nebrangi? mirksiukas.gif

Labai grazi yra sio menesio zurnale apie aplinkos tvarkyma. Vadinasi " tvora, terasa, kiemas'... ar kazkaip panasiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 06 01, 10:33)
vyras pirko  lentpjuvej uz Domeikavos kazkokiam kaime

gal gali vyro tiksliau paklaust?
Atsakyti
Ga kas nors is savo patirties man pades apsispresti kokio ploto terasa daryti, kad nebutu per maza ar per didele. Ir gal kas nors pasidare ne medine o pvz is plyteliu ar klinkerio, pasidalinkite patirtimi. aciu thumbup.gif
Atsakyti
pagal projektą prie mūsų namo turėtų atsirasti štai tokia terasa, bet neįsivaizduoju kaip ją padaryti. Projekte beveik nieko apie tai nerašo. gal kas ką nors panašaus darėte ar matėte jau padarytą?

Papildyta:
Neisikelia man kazkodel Pabandysiu dar karteli

Atsakyti
gal kas galit pasakyti is patirties, kokio gylio ir plocio grezete pamatams skyles terasai?
Atsakyti
QUOTE(Aivariene @ 2007 09 25, 12:34)
gal kas galit pasakyti is patirties, kokio gylio ir plocio grezete pamatams skyles terasai?

Maniškis ėmė kanalizacijos vamzdį ir jis buvo kaip "futliaras" betonui. Kokio jis diametro? Gal kokių 10-15 cm, ne daugiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliondra @ 2007 08 25, 16:32)
pagal projektą prie mūsų namo turėtų atsirasti štai tokia terasa, bet neįsivaizduoju kaip ją padaryti. Projekte beveik nieko apie tai nerašo. gal kas ką nors panašaus darėte ar matėte jau padarytą?
Papildyta:
Neisikelia man kazkodel Pabandysiu dar karteli

O kokio ji dydžio?kažkaip visur ji pereinama tokia, kur staliuką su kėdėm pasidėti?Ar jūs tam reikalui kitą vietelę skirsite?Bet tada kam lauko židinys tokioje vietoje? g.gif Mūsų šeimos gyvenimo būdui nelabai tinkama būtų, pas mus žmonių pastoviai ir dar su vaikais visi doh.gif Ten lyg ir laiptukai, kiek įžiūriu, nu nusiverstų kas nors bevakarodamas.Bet gal čia tik taip atrodo, gal plotas ir nemažas visai? aš tai pastačiau šone nuo stiklinių durų stalą, kėdes,kad patogu būtų, o jau tada ir matavom terasos plotį.Kiek pamenu, tai pas mus projekte ji visai nedidelė, išėjai, pasižvalgei, dar ant praėjimo kokią kėdutę pasidėjai.Bet tai kai darėm, tai su arcitektu taip ir nušnekėjom, kad terąsą bilę tik papaišytų, o jau pasireguliuosime patys.
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2007 09 25, 13:14)
Maniškis ėmė kanalizacijos vamzdį ir jis buvo kaip "futliaras" betonui. Kokio jis diametro? Gal kokių 10-15 cm, ne daugiau  blush2.gif

o gylis?
Atsakyti