Mergaitės, dėl 277 dėžės dar jokių žinių neturiu. Jei ir gausiu kokiam penktadienį, paštu išsiųsti tikrai nebespėsiu, tad jei kam labai reikia iki Kalėdų, organizuokitės miestais, siųsiu per siuntas
Ačiū Rudaplaukei ir Fabianai už prekytes, už saldainiukus Alaniukui už dalybas, taip vėlai vakar įsibroviau viskas labai patiko, Ugg tapkytės nerealios, dabar jau nešalsiu, o tai pėdos nuolat kaip pas varlę tik kepurytė viena sumaišyta, ne tokią gavau, parašysiu į paštą
Mergaitės, dėl 277 dėžės dar jokių žinių neturiu. Jei ir gausiu kokiam penktadienį, paštu išsiųsti tikrai nebespėsiu, tad jei kam labai reikia iki Kalėdų, organizuokitės miestais, siųsiu per siuntas
blem nepamenu tiksliai kaip B ji tada atidare man atrodo ten ''per prievarta''ji reik daryt
buvau radus internete, kad labai stipriai traukti reik... mergytes, gal pasidalinsite ispudziais apie ta sveitikli
JustArm, as galiu Druskininku, tik klausimas ar yra daugiau is cia be manes perkanciu
Tiesa, 276 man galit nesiusti, nes tik vienas dezodorantas, tai imeskit su kita siunta ji.