Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Liuksė @ 2012 12 19, 12:53)
Parduota
Ačiū pirkėjai ir šiltų kojyčių, nes Jums dabar labai to reikia:-)

Labai laukiu jų 4u.gif

Panelės, gal kuri naudojat Shiseido The Makeup Dual Balancing Foundation Nr. O40 ir galit rekomenduot kokią kitą pudrytę, kad spalva atitiktų?m? ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karolythe: 19 gruodžio 2012 - 14:24
QUOTE(JustArm @ 2012 12 19, 10:37)
Mergaitės, dėl 277 dėžės dar jokių žinių neturiu. Jei ir gausiu kokiam penktadienį, paštu išsiųsti tikrai nebespėsiu, tad jei kam labai reikia iki Kalėdų, organizuokitės miestais, siųsiu per siuntas  4u.gif

Aš galėčiau Kupiškio 277 priimti ir padalinti 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, o gruodzio 11 dienos nupirkto bloomingda​les skaiciuku dar anksti laukti? ax.gif
Atsakyti
ar Klaipėdos 226 dėžės nematyt? g.gif
Atsakyti
Ačiū Rudaplaukei ir Fabianai už prekytes, už saldainiukus 4u.gif Alaniukui už dalybas, taip vėlai vakar įsibroviau blush2.gif
viskas labai patiko, Ugg tapkytės nerealios, dabar jau nešalsiu, o tai pėdos nuolat kaip pas varlę doh.gif
tik kepurytė viena sumaišyta, ne tokią gavau, parašysiu į paštą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2012 12 19, 10:37)
Mergaitės, dėl 277 dėžės dar jokių žinių neturiu. Jei ir gausiu kokiam penktadienį, paštu išsiųsti tikrai nebespėsiu, tad jei kam labai reikia iki Kalėdų, organizuokitės miestais, siųsiu per siuntas  4u.gif

As galiu marijampolieciu paimti ir padalinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2012 12 19, 13:17)
as irgi galiu toki pasiulyti nauja bigsmile.gif Elizabeth  Arden  Green  tea  kreminis dezodorantas, Kaune 4u.gif
user posted image

PARDUOTA 4u.gif
Atsakyti
Siūlau blush2.gif

Paulas Choice RESIST Remarkable Skin Lightening Lotion with 7% AHA

Naudota kokius 5 k.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 12 19, 14:36)
Kas pirkot OLAY sveitikli, kaip atidarot, norint ideti elementus? Nesugebu unsure.gif

blem nepamenu tiksliai kaip B ji tada atidare g.gif man atrodo ten ''per prievarta''ji reik daryt ax.gif

Rudaplauke,jau turiu thumbup.gif tai ir dovanas spesiu isdovanoti bigsmile.gif
patenkinta siandien baisiai biggrin.gif aciu rudaplaukei ir Fabianai,kad patenkina 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantuke33: 19 gruodžio 2012 - 15:32
QUOTE(Deimantuke33 @ 2012 12 19, 15:30)
blem nepamenu tiksliai kaip B ji tada atidare  g.gif  man atrodo ten ''per prievarta''ji reik daryt  ax.gif
buvau radus internete, kad labai stipriai traukti reik... mergytes, gal pasidalinsite ispudziais apie ta sveitikli ax.gif

Atsakyti
koks chaosas del dezuciu blush2.gif as jau praradau vilti gauti 276 dezute iki svenciu verysad.gif verysad.gif verysad.gif

bus dukryte nepasipuosusi..
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2012 12 19, 11:37)

JustArm, as galiu Druskininku, tik klausimas ar yra daugiau is cia be manes perkanciu smile.gif
Tiesa, 276 man galit nesiusti, nes tik vienas dezodorantas, tai imeskit su kita siunta ji.
Atsakyti