Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Ugnita @ 2012 12 18, 10:57)
Labas rytas visoms  4u.gif  gal galit patart per kur galima ieskot pigiausiai nupirkt bearpaw, emu ar ugg batukus vaikui  ax.gif

Dabar 6 pm. neblogos kainos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas!
Vakar visiems laiskucius surasiau, kas negavote skambinkite,
siandien dalinsiu 296 dezute, bigsmile.gif
Labai prasyciau kuo skubiau atsiimti prekes, nes uz zaislus neatsakau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaniukas @ 2012 12 18, 10:07)
Labas rytas!
Vakar visiems laiskucius surasiau, kas negavote skambinkite, 
siandien dalinsiu 296 dezute,  bigsmile.gif
Labai prasyciau kuo skubiau atsiimti prekes, nes uz zaislus neatsakau  lotuliukas.gif

Galėsiu priglaust užsilikusius žaislus, dovanų dar trūksta šiek tiek lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agise @ 2012 12 18, 12:07)
Dabar 6 pm. neblogos kainos 4u.gif

Ten jau 3 diena seku biggrin.gif bet vis dydziu nera g.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
nelabai susigaudau, prekytes uzsakytos gruodzio 14d., mano dezutes nr 227 . pasiimti klaipdoje pas Ingredd...
gal galite pasakyti kaip sita mergina rasti?
ir ar jau yra ar nera dar siuntinuko? nes cia ziuriu rasote apie dezutes su zymiai didesniais skaiciukais negu mano g.gif nieko nebesuprantu doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,

O dar yra tikimybės gauti 14 dienos siuntinuką iki švenčių? rolleyes.gif
Atsakyti
Siulau blush2.gif I AZ mirksiukas.gif
Naujas J. Crew megztukas, dydis XS, spalva alyvine. Medvilninis. Didintas, tiktu S.
user posted image
Nauja Victoria's Secret maikute ant petneseliu, spalva juoda, dydis S (bet sakyciau didinta, tiks M). Labai maloni prie kuno.
user posted image
Naujas zieminis Columbios komplektukas mergaitei: striuke ir kombikelnes, dydis 3T. Ismatavimai striukes: tarp pazastu 37cm, ilgis nuo peties iki apacios 38 cm, rankoves visas ilgis nuo peties 37 cm, rankoves ilgis nuo pazasties 29 cm. Ismatavimai kombikelniu: ilgis nuo pazasties iki apacios 63cm, petnesios reguliuojasi 3-iose pozicijose: min. pozicija ilgis nuo peties iki apacios 79 cm, max pozicija ilgis nuo peties iki apacios 83 cm.
user posted image
Nauja J. CREW Winnie suknyte, dydis 00 (atitinka S dydi). Visas ilgis nuo peties vidrusio 95 cm, klubai 49.5 cm. Labai minksto ir kokybisko storoko audinio.
user posted image
Nauji American Eagle jeginsiukai. Dydis 00 (atitinka 24 dzinsu dydi). Ilgis 93 cm, vidine siule 76.5 cm, liemuo 33 cm, klubai 38,5 cm (visi matmenys ramybes busenoje). Labai grazus, minksti ir patogus wub.gif
user posted image
Nauji Hugo Boss dzinsiukai. Dydis 26, ilgis 34. Dzinsas storesnis, idealus ziemai 4u.gif Melyni realiai ilgesni, juodu skinny modeliukas
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stuleju: 18 gruodžio 2012 - 10:22
QUOTE(mokine @ 2012 12 18, 10:12)
labas rytas 4u.gif
nelabai susigaudau, prekytes uzsakytos gruodzio 14d., mano dezutes nr 227 . pasiimti klaipdoje pas Ingredd...
ir ar jau yra ar nera dar siuntinuko? nes cia ziuriu rasote apie dezutes su zymiai didesniais skaiciukais negu mano  g.gif  nieko nebesuprantu doh.gif

mano galva skirtingu miestu numeracija dezuciu skiriasi, nes as pvz laukiu iv. miestu 277 ax.gif jei uzsakyta tik 14 d. vargu ar jau galite tiketis siuntinuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida N. @ 2012 12 18, 02:39)
Linute, dar bus skaiciuku?  4u.gif

p.s. gal Klp dezute svieciasi "apsnigtame horizonte"  rolleyes.gif

bus jau greitai 4u.gif

QUOTE(kaciora @ 2012 12 18, 03:00)
Labas, mergaitės  4u.gif
Kokios žinios dėl įvairių miestų 276 dėžutės?  blush2.gif  Turbūt iki švenčiu mūsų nebepasieks?  unsure.gif

siandien turetu gauti Justarm dezutes 4u.gif

QUOTE(mokine @ 2012 12 18, 03:12)
labas rytas 4u.gif
ir ar jau yra ar nera dar siuntinuko? nes cia ziuriu rasote apie dezutes su zymiai didesniais skaiciukais negu mano  g.gif  nieko nebesuprantu doh.gif

kiekvienas miestas turi savo atskirus numeriukus, 227 dar neatejo, dabar 226 turi gauti Ingredd. Kai tures jusu prekytes, pranes jums asmeniskai el. pastu 4u.gif

14 dienos skaiciukai jau visi rolleyes.gif
Atsakyti
Siūlau UGG klasikinius US 8, chesnut spalva.
Kaina 380.
user posted image
Atsakyti
297 dėžutės turbūt be šansų sulaukti iki penktadienio? 000054.gif
Atsakyti
Rudaplauke, kazin yra tikimybe sulaukti 14 d dezutes iki Kaledu 4u.gif
Atsakyti