Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Ditele @ 2012 12 20, 14:21)
lotuliukas.gif 
Alaniuk,o šeštadienį planuojat nors kiek dalinit, nes, penktadienį vaikams karnavalai, o paskui dar svečių užgriūnant laukiam, tai bijau, kad penktadienį gali ir nepavykt atlėkt blush2.gif  ax.gif ?

Uzgriusim, uzgriusim niekur nedingsit, teks kentet be tavaro laugh.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 12 20, 13:35)
Jeigu arčiau būtų iki manęs palėkt, aš galėčiau prigriebt tavo daiktelius  smile.gif ir šeštadienį pvz atiduot  ax.gif nes aš lauksiu starto ir mausiu po darbo paimt iškart  biggrin.gif

bigsmile.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif Tu man gi faktiškai prie vietos smile.gif - rašau tuoj į AŽ oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

QUOTE(sebra @ 2012 12 20, 13:56)
Uzgriusim, uzgriusim niekur nedingsit, teks kentet be tavaro  laugh.gif  hihihi.gif hihihi.gif

irnesakyk.gif neliksiu,matai, kad reikaliukai jau sukami biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, Ralp Lauren vyr. polo didinti ar ne? 4u.gif

ar grazi? g.gif http://factory.jcrew...p;bmUID=jKwW2TJ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingrida N.: 20 gruodžio 2012 - 14:23
Lekiu pas Alaniuka. Kam tinka centras, galiu prigriebti, jei spesit per pusvalandį susitart su Alaniuku.
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2012 12 20, 13:23)
Matai man tik is 8 auksto nusileist pas ja  tongue.gif

Labai laukiu UV lempos geliniam lakavimui ir paciu laku. Norisi isbandyt greiciau  ax.gif

Gal dar reikia bandomųjų triušių? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 12 20, 16:21)
Gal dar reikia bandomųjų triušių?  biggrin.gif

aisku reikes bigsmile.gif tik gelinio lako tik 3 spalvas uzsisakiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2012 12 20, 16:25)
aisku reikes  bigsmile.gif tik gelinio lako tik 3 spalvas uzsisakiau  blush2.gif

Jei ką, stoju ir aš į eilę biggrin.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Merginos, prasau padekit, kaip su dydziais Juicy Couture ? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 169 cm, per krutine 90 cm, klubai 94 cm. koki dydi treninguciu imti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute:) @ 2012 12 20, 15:32)
Merginos, prasau padekit, kaip su dydziais Juicy Couture ?  4u.gif  4u.gif  4u.gif  169 cm, per krutine 90 cm, klubai 94 cm. koki dydi treninguciu imti ?  g.gif

aš tai jamu M
tai man maloniai laisvi
Atsakyti
QUOTE(Linute:) @ 2012 12 20, 16:32)
Merginos, prasau padekit, kaip su dydziais Juicy Couture ?  4u.gif  4u.gif  4u.gif  169 cm, per krutine 90 cm, klubai 94 cm. koki dydi treninguciu imti ?  g.gif

Sakyčiau dydžius atitinka, turiu M, eur nešioju M
Atsakyti
Gal atsimenat kada pildo Juicy?
Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2012 12 18, 17:08)
Mergaites, ar ant šitų džinsiukų turi būti kažkokie geltonos spalvos dryželiai???
http://www.ralphlaur...ar=Shopping Bag

As tokius turiu, tikrai yra geltonos "demeles" 4u.gif
Atsakyti