Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Sveikos,

Gal kas važiuosit pas Alaniuką iš Justiniškių, ir galite mano šmutkutes priglausti, ryt atsiųsčiau vyrą paimti, nes siandien niekaip negaliu, neturiu kam leliuko savo palikti.
Būtų didelis ačiū 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaitem uz prekytes, Loren uz dalybas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2012 12 21, 18:52)
Aga, mazeikieciu ir daugiau yra...
Tik as mergaites nebegaliu paimti, atsiprasau, nes pasisiuliau dar nieko nezinodama- ka tik pries kelias minutes suzinojau, kad mire mano mociute... verysad.gif Atsiprasau  verysad.gif

uzuojauta friends.gif friends.gif
Atsakyti
Aciu Rudaplauke, Fabiana ir Loren 4u.gif
Linksmu jums svenciu ir gero poilsio smile.gif
Atsakyti
Rudaplauke, Fabiana, JustArm,user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaiciciaku @ 2012 12 21, 18:36)
Valio, vadinasi mano MB neliks be dovanu wub.gif  Aciu wub.gif
Ot pasirodo nemazai cia mazeikieciu bigsmile.gif , jei reikia ir as galiu paimti Mazeikiu, o jei nebereikia prisipazinkit kas ima, kad is anksto turet kontaktus, kur pasiimti biggrin.gif

Prisipazystu biggrin.gif - paimsiu as 4u.gif(jau perspejau JustArm). Kontaktus parasysiu kai zinosiu kam rasyti biggrin.gif . Jums galiu ir dabar parasyti i AZ mirksiukas.gif , tikekimes niekas nepasikeis del siuntinuku ax.gif
Atsakyti
Aciiuuu labai visai musu komandai uz prekytes:) Viskas tiko laaabai, laabai, o jau JCrew si karta taip nudziugino, kad vis negaliu nustoti sypsotis. dar karta jums aciu ir linksmu svenciu:)) oro_buckis.gif
Atsakyti
Didelis Ačiū Alaniukui thumbup.gif
Atsakyti
ką parekomenduotumėte nuo pirmųjų raukšlių? Paakiams?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ačiū už rūpestį šiais metais 4u.gif Gražių švenčių ir gero poilsio smile.gif
Atsakyti
Spėju šiandien jau nieks pas Alaniuką nebevažiuos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga7 @ 2012 12 21, 22:50)
Spėju šiandien jau nieks pas Alaniuką nebevažiuos  blush2.gif

Dar vaziuoja ax.gif
Atsakyti