o sakykit, kada bus aišku, kieno iš kitų miestų atėjo

QUOTE(elizieja @ 2012 12 19, 19:58)
atkeliavo i klp, ksenija parasys visoms info,

QUOTE(rimulele @ 2012 12 19, 19:59)
julieja parasys

QUOTE(Ingakalnis @ 2012 12 19, 19:33)
o kaži kaip dydžiai jų

nzn zinok, as jusu vietoj imciau M, merinukus skalbiu rankom, nesitraukia man jie
Sveikos!
Kt miestams viskas nunesta i pasta, bet siandien pastininkes nesius, nes eiles dydziules
, sake sius rytoj, tai vakare rytoj visiems surasysiu reg kodukus, o siandien, kad butumet ramus kt miestai parasysiu kieno prekes bus.
Vilniu labai kveciu i svecius, nes noreciau, kad iki sestadienio visos savo prekes pasiimtumet, kadangi norim daryti generalini namo tvarkyma ir, kad ir mano mergyte pasidziaugtu eglute, nes iki siol negalim eglute pastatyt, nes dezes visur........

Kt miestams viskas nunesta i pasta, bet siandien pastininkes nesius, nes eiles dydziules

Vilniu labai kveciu i svecius, nes noreciau, kad iki sestadienio visos savo prekes pasiimtumet, kadangi norim daryti generalini namo tvarkyma ir, kad ir mano mergyte pasidziaugtu eglute, nes iki siol negalim eglute pastatyt, nes dezes visur........

QUOTE(laureta @ 2012 12 19, 19:02)

QUOTE(Ingakalnis @ 2012 12 19, 19:05)
taip viskam factory - 40%
As apie Sierra klausiau

sierra tik kur clearance neduoda siaip kiek pirkau viskam
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 12 19, 20:31)
sierra tik kur clearance neduoda siaip kiek pirkau viskam
Ne viskam.
Vyriškiem Goretex batams tikrai netaiko

aha ir as vyr ziurejau su gortex neduoda bet galiu isduot kur kartais buna nerealiom kainom-shoebacca.com berods gerai pavadinima parasiau
QUOTE(Astukasas @ 2012 12 19, 19:36)
nu va.. as ju neturiu uzsakymu tai nepasakysiu emu, goex primigi pirkau - dave