Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(D'esire @ 2012 12 21, 15:18)
O kaip ju dydziai? nepadidinti?

Atitinka , bent jau man atitiko ka siunciausi 4u.gif
Atsakyti
Aciu Julijai uz dalybas -Lauretai uz prekytes 4u.gif London fog striukyte faina-tik paziurejau kad nebus silta palyginus su praeitu variantu ka turejom biggrin.gif Bet pavasariui tiks biggrin.gif svarbiausia kad turesim vietos dar paaugt...Tokia ir emiau 4u.gif
ka jus ten priraset 34 SM puslapyje-mano antivirusine net neleidzia jo atidaryt g.gif visus kitus normaliai atidaro-rodo kenkejiska programa g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 21 gruodžio 2012 - 14:46
QUOTE(kamiliukas7 @ 2012 12 21, 14:12)
nusiunciau jums crazy 8

aciukas drinks_cheers.gif
QUOTE(D'esire @ 2012 12 21, 14:18)
O kaip ju dydziai? nepadidinti?

man atitiko megstukas ale tik viena teturiu tai sunku sakyt kaip kitkas
Atsakyti
Man irgi antivirusinė neleidžia atidaryti 34 puslapio.
Rašo Content from www.avatar-mix.ru, a known malware distributor, has been inserted into this web page. Visiting this page now is very likely to infect your computer with malware.
Malware is malicious software that causes things like identity theft, financial loss, and permanent file deletion.
Tai kaip suprantu virusas duomenų vagis yra tame puslapyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2012 12 21, 16:01)
Rašo Content from www.avatar-mix.ru, a known malware distributor, has been inserted into this web page. Visiting this page now is very likely to infect your computer with malware.
Malware is malicious software that causes things like identity theft, financial loss, and permanent file deletion.

ta pati raso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2012 12 21, 15:01)

unsure.gif kaip suprast kazi duomenu vagis? 34pusl nieko ner sierra reklama idejau ju puslapiuko foto ir nuoroda is ju pusl.. daugiau nieko tik sierra te:D

pas man irgi Malware nieko neraso schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2012 12 21, 15:01)

Ir man tas pats g.gif
Atsakyti
kad as kaip suprantu paveiksliukas virusas kazkoks-virusas pasleptas po avataru 4u.gif speju kad sieros paveiksliukas ir bus kaip virusas paemei is sierros -nukopijavai...todel ir suveike antivirusines 4u.gif tindi rindi irgi kazkoks buvo paveiksliukas nukopijuotas-tai tai pat neleido po to ieit...paveiksiukus kaip duomenys fiksuojami...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 21 gruodžio 2012 - 15:20
QUOTE(kipitun @ 2012 12 21, 16:01)

Ir pas mane tas pats. g.gif
Atsakyti
jei koks sarasiukas yra-tai stenkis Ingut be paveiksleliu-logotipu nes tada isvis nieko nematysim doh.gif
viskas einu lauk-nieko nerandu ka pirkt...nors realiai reikia lietpalcio-bet tinkamu nuolaidu dar ner schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 21 gruodžio 2012 - 15:26
QUOTE(kamiliukas7 @ 2012 12 21, 15:12)
nusiunciau jums crazy 8

Ingute kada pirksit Crazy8? ar turit koki koduka?
Atsakyti
QUOTE(Julieja @ 2012 12 21, 11:19)
Laba ryta! 4u.gif
Crazy8.com prasidejo akcija, viskas uz 12.99 ir maziau, tikrai labai geros kainytes, jungiames, Ingute nupirks. 4u.gif
Dabar dezes nusimato per pacias sventes, bet manes nebus, dalinsiu tik nuo 26 d. 4u.gif
Ir Vilniaus mergaites dar karta kartoju noreciau, kad savo prekytes pasiimtumet iki rytojaus, rytoj tvarkysim buta ir tiek jau to galesiu paduot prekytes kas siandien negales atsiimt. Nuo sekmadienio iki antradienio NEDALINSIU!!!

Sake vyras kad net koridoriuje dezes biggrin.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti