Įkraunama...
Įkraunama...

Kai širdelę skauda.

QUOTE(Pabaiga @ 2012 12 20, 15:34)
atėjot pasipuikuoti ir pasigirti prieš šią storulę?

O ko ne bigsmile.gif gal supras žmogus,kad galima svorį numest.
Atsakyti
QUOTE(Laabeille @ 2012 12 20, 17:16)
Prasom pas mane atvykti - ismokysiu wink.gif Reik tinget valgyt daryt (valgyt tik kas lieka po vaiku), skupet maisto islaidoms - daryt is kaimisko kalakuto, kruopu, darzoviu is tevu. Dar reikia, kad namai depresija varytu (sau ir vaikams) - tada istisai eisit i lauka ir prisigalvosit pramogu, reikia gyvent 5a be lifto, reikia gailet pinigu sau kavinese. Reikia tureti tris terlius namie, bet tvarkyt vienai, nervintis del nesurinktu zaislu, del nevalgancio vaiko ir pan. Kas dar? A... reikia gailet pinigu naujiems rubams, gi kaip neapsimoka storet ir vis naujus pirkt wink.gif
O svarbiausia - reikia kad viskas nervintu, visi aplink skaudintu, viska imt i sirdi, grauzt save ir t.t.

Mano mama is viso iki 45m 45 kg svere (na bet smulkiu kaulu), bet kai pradejo lengvesnius darbus dirbt, vaikai uzaugo, dabar is viso nebedirba... sveria 65kg.

O as, kad ir sveriu nedaug, nedrodau nei kuda, nei patraukli ... Noriu ilgesniu koju ir mazu (*)(*)  blush2.gif  Ale, kaip yra taip jau ir bus. Uzsisakiau liemenele, kuri turetu mazinti, ziuresim  g.gif

Bet velgi - esme ta kad, mielas linksmas zmogus - svarbiausia.

Kad ir kokia grazi bus ziezula, su ja niekas ilgai netvers  schmoll.gif

Mano mama dabar daug mielesne, patrauklesne, siltesne nei buvo mus augindama.

Pagal charakterį irgi esu žiežula, kuriai niekas nepatinka ir viskas nervina. Bet susinervinusi galiu be saiko valgyti saldumynus. gerai,kad nors lifto pas mus nėra , turiu pastovią fizinę veiklą - sniego kasimą ir lapų grėbimą.
Nebesilankant sporto klube apaugau lašiniais .
Atsakyti
QUOTE(Pabaiga @ 2012 12 20, 16:34)
atėjot pasipuikuoti ir pasigirti prieš šią storulę?

QUOTE(Alekto @ 2012 12 20, 16:38)

Kazkaip tikrai neetiskai ir napaikainciai gavosi.... Geriausiai butu jei cia pasisakytu laiminga apvalaina moteris. Kad butu "va, paziurek, kokia as didele, bet kokia laiminga - turiu megstama veikla, zmones traukiu kaip medus bites, vyrai mane gaudo" ... Vat yra apvalainu dainininkiu pas mus : is jaunesniu ta Mama Rokenrol ir kokia visad besisypsanti, stipri, vyras nors ir tolimuju reisu vairuotojas - visad issilges grizta, dar is vyresniu, berods Katunskyte, kuri vyrus keite, rinkosi ir dabar aibes gerbeju turi ir visad pilna savito samojo, visad tvirta.

Man regis, pirmiausia jai reikia savo verte pajusti, kad visu pirma ji - vertybe sau, ne vyrui. Kad yra kas ja myli ir be vyro. Ir kad is viso butu jai dzin ka kiti mano (nes siaip zmones ziaurus ir kritiski), kad eitu pakelta galva, o tada jau ieskotu savy slieku, kad kazkas netinka, tai gal idomumo delei as ta pakeisiu. Bet namanau, kad liesejimas, grazejimas turetu patapt siekiamybe ar liga. Reikia, kad siekiamybe butu but laimingai, ramiai.
Va, ramybe jai atgaut reikia. O kaip - nezinau.
Gal atrast laiko patinginiaut, pabut vienai, hobiu uzsiimt, kazkuo, kas nuramina.
Dargi, suradus hobi, galima taip isitraukti, kad is viso pamirsti pavalgyti.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 12 20, 15:38)

ačiū abejoju ar sulauksi
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2012 12 20, 11:38)
tai va,man kažkaip atrodo,akd kažkas negerai su moteriškės sveikata...

Su sveikata man kaip ir viskas gerai viska turiu patitikrinus prie nieko neprisikabimo, visi tyrimai geri. o lasinukai paprasciausiai mane labai myli ir nepalieka blush2.gif man uztenka per baliuka gerai pavalgyti isgerti vyno ir kita diena +2 garantuota kad bus verysad.gif budama LT. per 5 savaites sugebejau 5kg. priaugti argi as negabi blush2.gif paprasciausiai as save LABAI apleidau, per daug del visko stresavau ir maistas buvo vienintele paguoda, del to ir cia atejau kad galeciau su jum pakalbeti islieti sirdi ir zinokit padeda, labai padeda VISI jusu komentarai- ACIU 4u.gif tiesa pries pora metu su sporto pagalba pavyko numesti 8 kg. bet tada isvaziavom i lt. ir viskas tuom baigesi. dar kaip tik isidejau spirale Mirena gal ji man ir dar dadejo nes tikrai tada pradejau labiau valgyti, bet jau dabar be jos issiemiau nes pasislinko. Daktare israse kontraceptiniu bet blyn kaip nenoriu ju gerti bet su vaikais ir jau baigiau nebenoriu nes yra porele jau. tai si menesi dar negeriu ir jauciuosi labai gerai tik svarbiausia neprisidirbti doh.gif Jau pora savaiciu ziuriu ka valgau ir nuo 6val. stengiuosi nebevalgyti, ir svoris po truputi krenta smile.gif si karta man turi pavykti as savim tikiu 4u.gif

QUOTE(Laabeille @ 2012 12 20, 15:16)
O as, kad ir sveriu nedaug, nedrodau nei kuda, nei patraukli ... Noriu ilgesniu koju ir mazu (*)(*)  blush2.gif  Ale, kaip yra taip jau ir bus. Uzsisakiau liemenele, kuri turetu mazinti, ziuresim  g.gif

O as ir (*)(*) situ noreciau mazesniu man ju dievulis nepagailejo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Pabaiga @ 2012 12 20, 15:54)
ačiū abejoju ar sulauksi

Neesu as kokia siezirba. Aciu uz visapusiska pagalba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aguona30 @ 2012 12 20, 17:14)
Daktare israse kontraceptiniu bet blyn kaip nenoriu ju gerti bet su vaikais ir jau baigiau nebenoriu nes yra porele jau. tai si menesi dar negeriu ir jauciuosi labai gerai tik svarbiausia neprisidirbti  doh.gif 

O tai pala, jūsų vyrui jūs atgrasi, jis jūsų nemyli, bet jūs vi tiek mylitės?
Pasakyčiau tokiam vyrui - brangusis, kol aš nesveriu 55 kg, jokio sekso. Ir KT nereikėtų į save kišt... (nuo jų vėlgi, gali atsirasti daug nemalonių dalykų).
Atsakyti
QUOTE(aguona30 @ 2012 12 19, 15:50)
Aš suprantu kad čia reikia man labai pasistengti, bet kad jus zinotumet kaip sunku kaip šalia tavęs toks šaltas ir neigimas žmogus. Aš is jo nieko daug neprašau tik šilto palaikymo.  Tikrai nesu bjaurus ančiukas. Jis sako aš tave palaikau eik sportuok ir t.t. Bet jis niekada neistars gero  gero zodiu. Ėjau į klubą meciau svorį buvau iki 75 numetus o jus galvojat jis nors viena gražu žodį pasake. Žodžiu kol aš jam 55 nesversiu jis manęs nemyles . Net aš jam tiek metu atidaviau užauginti vaikus, rūpinasi šeima, paaukojau savo jaunystę nejaugi aš neverta kad mane bent gerbtu? O jis mat jiesko prieglobsčio pas buvuse, gal viena diena ir numesiu svorį bet jis mano širdy taip iskaudines verysad.gif
Papildyta:

Aš jo netikrinu tik širdis jautė kažką ir va se tau ka radau. Man sunkiausia tai kai žmogus nepripažįsta tiesos, jis visais budaus bandė mane įtikinti kad čia tik su draugais susirašinėja ir t.t. o man už nugaros mane apkalbinejo su kita . Nežinau kaip jam tai dabar atleisti kad ir kaip norėčiau vistiek viduje taip negera lyg koks gomulys stovėtų. verysad.gif

Nei jis jus myli, nei myles jei 49 sversit, atmazu iesko ir tiek. nera jusu tas svoris toks katastrofiskas numesit.
Jei jis jus apkalba su kita, savo vaiku motina, tai jis saves net negerbia, o ka jau noret, kad jus gerbtu.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 12 20, 16:30)
O tai pala, jūsų vyrui jūs atgrasi, jis jūsų nemyli, bet jūs vi tiek mylitės?
Pasakyčiau tokiam vyrui - brangusis, kol aš nesveriu 55 kg, jokio sekso. Ir KT nereikėtų į save kišt... (nuo jų vėlgi, gali atsirasti daug nemalonių dalykų).

Aš bandžiau ne karta taip daryt ir po mėnesius tarp mūsų nieko nebuvo bet niekas nepasikeitė tik dar didesne įtampa. O aš su juo myliosi ne dėl to kad jam reikia o dėl savęs, jei man tai suteikia malonumo kodel ne. Tai nereiskia kad aš ant jo nepykstu ir tarp mūsų viskas gerai. Kiaule jis ir man toks jausmas kad man vienintelei ant šios žemes nepasisekė bet ka darysi jei jis nepadarys manęs laimingos tai atsiras kitas- tikiuosi smile.gif
Papildyta:
Ir aš jo netikrinu po jo kompa nelandau bet kai viena pazystama pasake " patyriai no praviriai" va taip ir gavos pas mane ir be o širdis jautė, o mes moterys turim ten kazkelinta jausmą viską galim nujausti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aguona30 @ 2012 12 20, 16:54)
Aš bandžiau ne karta taip daryt ir po mėnesius tarp mūsų nieko nebuvo bet niekas nepasikeitė tik dar didesne įtampa. O aš su juo myliosi ne dėl to kad jam reikia o dėl savęs, jei man tai suteikia malonumo kodel ne. Tai nereiskia kad aš ant jo nepykstu ir tarp mūsų viskas gerai. Kiaule jis ir man toks jausmas kad man vienintelei ant šios žemes nepasisekė bet ka darysi jei jis nepadarys manęs laimingos tai atsiras kitas- tikiuosi  smile.gif

vyro su nedavimu neišgąsdinsi.O laiminga tavęs nepadarys niekas. Laiminga turi jaustis pati.
Atsakyti
QUOTE(Pabaiga @ 2012 12 20, 16:59)
vyro su nedavimu neišgąsdinsi.O laiminga tavęs nepadarys niekas. Laiminga turi jaustis pati.

drinks_cheers.gif laime reikia tureti sirdyje
Atsakyti
QUOTE(sausė @ 2012 12 20, 17:11)
drinks_cheers.gif laime reikia tureti sirdyje

Visiškai sutinku thumbup.gif
Atsakyti
Jaučiu aš ta laime viduje tik kad vyras kaip asaka ji nuodija. Pagalvojau kad mano gyvenimas kaip žuvies valgymas biggrin.gif viskas gerai skanu, megaujies ir pyst asaka, tada bandau ją iskrapstyti ir skauda labai, jų buna didesniu ir mažesniu tik va pakolkas mano žuvis labai asakota doh.gif
Atsakyti