QUOTE(Pabaiga @ 2012 12 20, 16:34)
atėjot pasipuikuoti ir pasigirti prieš šią storulę?
QUOTE(Alekto @ 2012 12 20, 16:38)
O ko ne

gal supras žmogus,kad galima svorį numest.
Kazkaip tikrai neetiskai ir napaikainciai gavosi.... Geriausiai butu jei cia pasisakytu laiminga apvalaina moteris. Kad butu "va, paziurek, kokia as didele, bet kokia laiminga - turiu megstama veikla, zmones traukiu kaip medus bites, vyrai mane gaudo" ... Vat yra apvalainu dainininkiu pas mus : is jaunesniu ta Mama Rokenrol ir kokia visad besisypsanti, stipri, vyras nors ir tolimuju reisu vairuotojas - visad issilges grizta, dar is vyresniu, berods Katunskyte, kuri vyrus keite, rinkosi ir dabar aibes gerbeju turi ir visad pilna savito samojo, visad tvirta.
Man regis, pirmiausia jai reikia savo verte pajusti, kad visu pirma ji - vertybe sau, ne vyrui. Kad yra kas ja myli ir be vyro. Ir kad is viso butu jai dzin ka kiti mano (nes siaip zmones ziaurus ir kritiski), kad eitu pakelta galva, o tada jau ieskotu savy slieku, kad kazkas netinka, tai gal idomumo delei as ta pakeisiu. Bet namanau, kad liesejimas, grazejimas turetu patapt siekiamybe ar liga. Reikia, kad siekiamybe butu but laimingai, ramiai.
Va, ramybe jai atgaut reikia. O kaip - nezinau.
Gal atrast laiko patinginiaut, pabut vienai, hobiu uzsiimt, kazkuo, kas nuramina.
Dargi, suradus hobi, galima taip isitraukti, kad is viso pamirsti pavalgyti.