Įkraunama...
Įkraunama...

Kai širdelę skauda.

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2013 02 28, 01:21)
Ta jusu poza,kai nerenkami  zodziai(siuo atveju "durniai ,benkartas...",mane sokiruoja wink.gif  Jus taip vadinate dar negimusi vaika g.gif  bash.gif

aš taip vadinu dar gimsiantį vaiką kol mes su draugu nesusirašėm. dabar jis yra embriono stadijoje ir jai pasibaigus po trečio mėnesio jis tampa fetusu
Papildyta:
QUOTE(aguona30 @ 2013 02 28, 06:09)
As tai asmeniskai labai tave uzjauciu kad esi tokioje padetyje kad kamuoja depresija ir nematai gyvenimo spalvu, bet tu pati turi stengtis islipti is sitos duobes ir jei tu nenoresi tau niekas negales padeti. Gal pac dievas siuncia tau vaikuti kad ismoktum myleti wub.gif

taip aš to vaiko atsikratyti nenoriu nes kitaip būčiau pasidarius abortą rolleyes.gif "dievas" čia neprieko tiesiog mano draugas nemėgsta ištraukti ir aš naudojausi nepatikimų dienų skaičiavimo būdu ir matyt dienos pasislinko rolleyes.gif dideliu entuziamu nedegu kai įsivaizduoju visą tą skausmą kuris manęs laukia. reiks daug pinigų cezariui
Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 02 28, 01:40)
Būtent tai yra jų darbas. Na gal ne tiesiogiai tvarkytis, bet pacientus kreipti reikiama linkme ir tol, kol aniems dašus. Ir kaip Ilgaplaukė sakė nesvarbu kokios tai traumos ar vaikystės ar senatvės.

man viena valdiška psichologė po pusvalandžio tylos pasakė, kad jai moka 4lt per valandą ir jai tikrai nerūpi su manim šnekėtis
gal būt utopinėj valstybėj įmanomi tokie dalykai kaip nemokamas rūpestis, pagarba žmogui, neturinčiam pinigų, bet ne šiame pasaulyje ir nedabartinėj Lietuvoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devuška: 28 vasario 2013 - 12:06
QUOTE(devuška @ 2013 02 28, 13:13)
reiks daug pinigų cezariui

O del kokiu priezasciu reikalingas cezaris? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 28, 12:22)
O del kokiu priezasciu reikalingas cezaris? g.gif

aš po šonkauliais nešioju 30cm titano plokštelę ir jeigu man jos neišims tada 100% reikės cezario o jeigu išims nežinia ar užgysiu iki gimdymų raumenys vistiek pažeisti todėl geriau primokėsiu kad išpjautų
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 02 28, 11:13)
man viena valdiška psichologė po pusvalandžio tylos pasakė, kad jai moka 4lt per valandą ir jai tikrai nerūpi su manim šnekėtis
gal būt utopinėj valstybėj įmanomi tokie dalykai kaip nemokamas rūpestis, pagarba žmogui, neturinčiam pinigų, bet ne šiame pasaulyje ir nedabartinėj Lietuvoj

doh.gif ale ir žmonių būna, jokios pagarbos savo darbui, profesijai ir juo labiau klijentui verysad.gif Gerų žmonių būna visur mirksiukas.gif Juk gerai pagalvojus, bent vieną gerą žmogų esi sutikus gyvenime?
Būtent, utopinėj. O kaip yra konkrečiam žmogui tai ir kažkokios sėkmės reikalas. Pvz JK yra toks reiškinys vadinamas post code lottery, kas reiškia gydymas priklauso nuo gyvenamosios vietos ir vienam rajone gyvenantis ligonis gaus geriausius vaistus, o identiškas ligonis kitam rajone - ne, nes jo poliklinika (ar kaip čia pavadint) biudžetą pasiskirstė kitaip ir nusprendė, kad tie vaistai per brangūs unsure.gif Labdara iš pažiūros (neteko susidurti) atrodo aukštesniame lygyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 02 28, 12:13)
aš taip vadinu dar gimsiantį vaiką kol mes su draugu nesusirašėm. dabar jis yra embriono stadijoje ir jai pasibaigus po trečio mėnesio jis tampa fetusu

Na ir mastymas blink.gif Gal suaugti reiketu,o ne vaikus gimdyti. Nejau esme yra susirasime??? Koks skirtumas kokioje stadijoje,bet taip vadinti savo busima kudiki,tai wink.gif bash.gif
Bjauru ir baisu skaityti...jei dabar taip mastote ir reaguojate,tai kas bus kai tas vaikelis gims??? Manote,kad atsiras meile...as taip negalvoju schmoll.gif wink.gif

Ne valstybe kalta,o zmoniu samoningumas. Nepastatys prie kiekvieno policininko ir neprivers kitaip mastyti ar elgtis.

Tenka lankytis pas gydytojus(del tevuku sveikatos),bet niekas nesielge butent taip,kaip aprasote,juk ant veido neparasyta kokia suma pas mane pinigineje.

Gerai sakoma,kaip gyvename,elgiames,taip ir mastome.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 28 vasario 2013 - 21:01
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2013 02 28, 21:01)
Na ir mastymas blink.gif  Gal suaugti reiketu,o ne vaikus gimdyti. Nejau esme yra susirasime???  Koks skirtumas kokioje stadijoje,bet taip vadinti savo busima kudiki,tai wink.gif  bash.gif 
  Bjauru ir baisu skaityti...jei dabar taip mastote ir reaguojate,tai kas bus kai tas vaikelis gims??? Manote,kad atsiras meile...as taip negalvoju schmoll.gif  wink.gif

Ne valstybe kalta,o zmoniu samoningumas. Nepastatys prie kiekvieno policininko ir neprivers kitaip mastyti ar elgtis.

Tenka lankytis pas gydytojus(del tevuku sveikatos),bet niekas nesielge butent taip,kaip aprasote,juk ant veido neparasyta kokia suma pas mane pinigineje.

mm, na vienas dalykas, kai tu ateini į mokamą kliniką, man tik mokamoj klinikoj diagnozavo 2011m. tai ką turėjo diagnozuoti 1998 metais rolleyes.gif iškarto pasirodo ir operuoti galima ir visa kita o prieš kelis metus tas pats gydytojas valdiškoj ligoninėj man pasakė "ne" bigsmile.gif ir kitas dalykas kai tu valdiškoj įstaigoj lygus su kitais pacientais iš esmės ypatingo dėmesio nesusilauksi, nebent pamatysi kad reikia kyšio tada požiūris į tave pasikeis.
dėl vaiko tai aš pastojau nespecialiai, tikrai nebuvau tam pasiruošusi ir galvojau dar kelis metus tikrai palaukt, bet atsitiko kaip atsitiko rolleyes.gif ninau kodėl turėčiau pamilti vaikus per porą metų rolleyes.gif bet kadangi biologinis laikrodis tiksi tai šiaip ar taip reiktų vaikų kol nevėlu
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 03 01, 00:20)
mm, na vienas dalykas, kai tu ateini į mokamą kliniką, man tik mokamoj klinikoj diagnozavo 2011m. tai ką turėjo diagnozuoti 1998 metais rolleyes.gif iškarto pasirodo ir operuoti galima ir visa kita o prieš kelis metus tas pats gydytojas valdiškoj ligoninėj man pasakė "ne" bigsmile.gif ir kitas dalykas kai tu valdiškoj įstaigoj lygus su kitais pacientais iš esmės ypatingo dėmesio nesusilauksi, nebent pamatysi kad reikia kyšio tada požiūris į tave pasikeis.
dėl vaiko tai aš pastojau nespecialiai, tikrai nebuvau tam pasiruošusi
ninau kodėl turėčiau pamilti vaikus per porą metų rolleyes.gif  bet kadangi biologinis laikrodis tiksi tai šiaip ar taip reiktų vaikų kol nevėlu

Teko ir valdiskoje , ir privacioje lankytis,poziuris buvo normalus,tik gal valdiskoje teko ilgeliau uz duru pasedeti.

Gimdyti,tik del to,kad "biologinis laikrodis tiksi" g.gif blink.gif
Keista ir baugu skaityti jusu tokius zodzius " kodel tureciau pamilti vaikus per pora metu" unsure.gif Manau net ir po sirdimi jau nesiodama ir zinodama keliu savaiciu,ji jau myli,lauki jo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 01 kovo 2013 - 01:10
QUOTE(Seven devils @ 2013 02 28, 08:39)
o kaip jums, aguona, sekasi. Kaip jaučiates  g.gif  Pergyvenu dėl jūsų, kad vedama streso nenukryptumėte nuo užsibrėštų tikslų, nes asmeniškai mane, tokio tipo neigiami potyriai išbalansuodavo ir aš atsigriebdavau per mytybą.
Linkiu atsiriboti nuo vyro emociškai ir kuo daugiau skirti dėmesio sau - savo mokslams, sveikatinimams, dukrai, ir kuo mažiau minčių diedui.
Nebandėt domėtis intuityviu valgymu  g.gif Man kažkiek padėjo - čia panašiai kaip su lengva mesti rūkyti tipo literatūra - stebūklų gal ir nedaro, bet užmeta ant teisingo kelio.
Dar siūlyčiau pasižiūrėti filmą svorio tematiką - gan neblogai pristato storių žmonių psichologiją, kas padeda pamatyt save iš šono, man bent jau patiko
http://www.youtube.c...h?v=OI8aVnrTa6E

Aciu uz rupesti 4u.gif man sekas visai neblogai smile.gif jei is galvos pavyktu istrinti visas diedo nesamones su jo ex tai tada visai butu labai gerai. As jauciuosi atradus balanca gyvenimo aisku buna visko nukrypstu bet stengiuosi atsistoti atgal ir zygiuoti i prieki, sportuoju ir man pavyko jau numesti 6kg. thumbup.gif jauciuosi puikiai del to smile.gif diedas suprates savo nesamones pasidare kaip normalus vyras kuri ir mylet galima smile.gif labai stengiasi ir parodo demesi tik man vis dar sunku juo tiketi doh.gif bet viskas einas i gera puse smile.gif
Atsakyti
O tai tikrai neblogai sekasi, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2013 03 01, 01:09)
Teko ir valdiskoje , ir privacioje lankytis,poziuris buvo normalus,tik gal valdiskoje teko ilgeliau uz duru pasedeti.

Gimdyti,tik del to,kad "biologinis laikrodis tiksi" g.gif  blink.gif
   Keista ir baugu skaityti jusu tokius zodzius " kodel tureciau pamilti vaikus per pora metu"   unsure.gif  Manau net ir po sirdimi jau nesiodama ir zinodama keliu savaiciu,ji jau myli,lauki jo rolleyes.gif

Jums baugu ir tai jūsų bėda, ne mano. Nu nežinau kdoėl jeigu iki šiol nekenčiau vaikų kodėl man staiga turėtų atsirasti ta nesveika motiniška meilė ir noras gimdyti. Bet girdėjau, kad taip būna. Ir dar kai išnešioji tą vaiką irgi pradedi jį mylėt ir sakyti "mums jau dvi savaitės" doh.gif draugė prieš mėnesį pagimdė tai kai tik pastojo buvo visai nelinksmai nusiteikusi bet dabar po visų tų kančių jau nori nenori myli tą vaiką 4u.gif per prievartą
kol kas jis tikrai ne po širdimi o gimdoj. Ir dar neaišku ar vystosi, šiandien darysiuos echoskopiją ir sužinosiu. Neduok dieve kad jis bus po širdimi man dar bus tas metalas. Mane tai jaudina labiausiai. Nes kai man jį dėjo man leido morfijų kelias dienas ir iki šiol skauda. Kiekviena diena kančia. Ir dar tas vaikas. Visiškai nelaiku. Ir aš gimdau ne dėl to kad laikas bėga, gi sakiau, kad palaukčiau dar kokius 5 metelius ir kad dabar visai nenorėjau bet negali atsukt atgal ir laiku panaudot prezervatyvo jau vėlu rolleyes.gif nu nebent persileisiu rolleyes.gif bet geriau nereikia nes tai irgi labai blogai ir nenoriu kad jis mirtų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devuška: 01 kovo 2013 - 09:16
QUOTE(devuška @ 2013 03 01, 10:09)
Jums baugu ir tai jūsų bėda, ne mano. Nu nežinau kdoėl jeigu iki šiol nekenčiau vaikų kodėl man staiga turėtų atsirasti ta nesveika motiniška meilė ir noras gimdyti. Bet girdėjau, kad taip būna. Ir dar kai išnešioji tą vaiką irgi pradedi jį mylėt ir sakyti "mums jau dvi savaitės" doh.gif  draugė prieš mėnesį pagimdė tai kai tik pastojo buvo visai nelinksmai nusiteikusi bet dabar po visų tų kančių jau nori nenori myli tą vaiką 4u.gif
kol kas jis tikrai ne po širdimi o gimdoj. Ir dar neaišku ar vystosi, šiandien darysiuos echoskopiją ir sužinosiu. Neduok dieve kad jis bus po širdimi man dar bus tas metalas. Mane tai jaudina labiausiai. Nes kai man jį dėjo man leido morfijų kelias dienas ir iki šiol skauda. Kiekviena diena kančia. Ir dar tas vaikas. Visiškai nelaiku. Ir aš gimdau ne dėl to kad laikas bėga, gi sakiau, kad palaukčiau dar kokius 5 metelius ir kad dabar visai nenorėjau bet negali atsukt atgal ir laiku panaudot prezervatyvo jau vėlu rolleyes.gif nu nebent persileisiu rolleyes.gif bet gal geriau nereikia nes tai manau irgi gana nesmagu turėtų būt

Labas.

Nemoralizuosiu ir pan. Jautiesi kaip jautiesi. Normalu turint kazkokiu bedu su sveikata jaustis blogai ir psichologiskai, o plius nestumo pradzia irgi nedekinga tuo klausimu, nes busena gali buti panasi i depresija (del hormonu kaitos). Tu neturi ir neprivalai jausti meiles ar dar ko tam besivystanciam leliukui. Tam tu tikrai turi sociai laiko smile.gif

O ka daktarai sako del tos ploksteles ir nestumo?

Del meiles vaikui... Zinai kodel ji atsiranda? Velgi... hormonu deka smile.gif KAi paimi vaika ant ranku, glaudi prie saves... ima gamintis toks prieraiskumo hormonas oksitocinas. Man tokie kazkokie jausmai vaikui atsirado kita diena po gimdymo, o ta pati vakara tiesiog buvo suvokimas, reikia reikia rupintis, bet jausmu nulis.
Aisku, vaiko as laukiau, bet nebuvo bnestumas labai sklandus ir komfortiskas. Bet uztat dabar myliu savo beveik 4 m berniuka labiau uz belen ka pasaulyje ir tai NUOSTABU!

O del persileidimo, tai labai slykstus reikalas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 01 kovo 2013 - 09:25
QUOTE(Luttuke @ 2013 03 01, 09:22)
Labas.

Nemoralizuosiu ir pan. Jautiesi kaip jautiesi. Normalu turint kazkokiu bedu su sveikata jaustis blogai ir psichologiskai, o plius nestumo pradzia irgi nedekinga tuo klausimu, nes busena gali buti panasi i depresija (del hormonu kaitos). Tu neturi ir neprivalai jausti meiles ar dar ko tam besivystanciam leliukui. Tam tu tikrai turi sociai laiko smile.gif

O ka daktarai sako del tos ploksteles ir nestumo?

Del meiles vaikui... Zinai kodel ji atsiranda? Velgi... hormonu deka smile.gif

labas,
ne "panašu į depresiją" o yra vidutinio sunkumo maniakinė depresija. Aš jam jaučiu tai kas ir šeimos nariams yra jaučiama. Gal jie neidealūs, gal tu jų net nemėgsti, gal jie neįdomūs tau ir net nereikalingi gyvenime, bet tai tavo šeima ir tu esi jos dalis. DAug kas iš jaunų mamų taip kalba, kad tai neuostabu ir panašiai, nė viena man dar nesugebėjo pasakyti rišliai kas ten tokio nuostabaus plauti šikną kažkokiam plikam padarui bet turbūt suprasiu kai pati turėsiu. IR taip aš ne vakar gimus apie hormonus girdėjus, dėl jų ir kyla noras krauti vargšo vaiko nuotraukas į feisbuką ir sakyti "mes". Tą plokštelę akušerė man patarė išsiimti 16-tą nėštumo savaitę jeigu operacija truks neilgai. Nes galima sutrikdyti vaiko kvėpavimą širdies rimtą ir panašiai. Po to būsiu jam visą gyvenimą skolinga už tai , kad sugadinau sveikatą doh.gif Aš dar nebuvau pas chirurgą nes ten reikia mėnesį laukti vizito ir reikės jo paklausti ar įmanoma tą nesąmonę greitai ištraukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devuška: 01 kovo 2013 - 09:46