Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(veiva @ 2012 12 21, 17:43)
Sakykite o tie antrieji tinka kasdienai ar labiau vakarui - sventiniai ? ax.gif

man atrodo kad kasdienai labiau, bet aš dar viliuosi, kad pakomentuos kuri turi ax.gif įkelsiu fotkes, gal geriau matysis lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
aš irgi labai laukiu siuntos šios, ten yra vaikui pirštinės, kurių labai reikia doh.gif
Atsakyti
Mergaites patarkit del sitos suknutes,koki imti dydi su 89 cm per krutine ir 94 cm per klubus xs ar s?
http://www.ralphlaur...odEvar=Recently Viewed
Atsakyti
o Ralph Lauren taiko sale 25 % ir dar papildomai -10 % ?
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2012 12 21, 19:25)
o Ralph Lauren taiko sale 25 % ir dar papildomai -10 %  ?

Tik -10, kiek supratau..
Atsakyti
QUOTE(agise @ 2012 12 21, 18:34)
blush2.gif per pecius 95 cm, juosmuo 74, ugis 185 cm.

aš saviškiui panašių proporcijų M arba L ėmusi 4u.gif

nerandu dabar kur paslepes maikute, kad tiksliai pasakyčiau...

Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2012 12 21, 17:53)
Aš turiu, tik iš Tall skyriaus. Bet matuot tingiu, ateikit matuotis biggrin.gif

Dilmuk, netingėk - pamatuok, man labai toli iki tavęs eiti biggrin.gif

kažkur skaičiau komentara, kad po dviejų savaičių pūkai pradėjo lysti labai - kaži tiesa g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2012 12 21, 19:54)
man atrodo kad kasdienai labiau, bet aš dar viliuosi, kad pakomentuos kuri turi  ax.gif  įkelsiu fotkes, gal geriau matysis  lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
aš irgi labai laukiu siuntos šios, ten yra vaikui pirštinės, kurių labai reikia  doh.gif

Šitų nebandžius, bet ir negundo, nes sudėtis nekokia schmoll.gif
Turiu šitą, sudėtis nebloga, bet ji tokia blizgi, naudoju daugiau progoms, ne kasdienai 4u.gif Visai nebloga sakyčiau, kaip už tokią kainą biggrin.gif
http://www.drugstore...andFilter=71130
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina.nesvarbu033: 21 gruodžio 2012 - 20:21
[quote=Smilga*,2012 12 21, 21:11]
aš saviškiui panašių proporcijų M arba L ėmusi 4u.gif

nerandu dabar kur paslepes maikute, kad tiksliai pasakyčiau...
Papildyta:

Aciu 4u.gif , o as jau issiunciau S doh.gif , o gal bus gerai...jis nemegsta laisvu maikuciu, sakau, gal nebus iki bambos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2012 12 21, 22:11)

Dilmuk, netingėk - pamatuok, man labai toli iki tavęs eiti biggrin.gif

kažkur skaičiau komentara, kad po dviejų savaičių pūkai pradėjo lysti labai - kaži tiesa g.gif

as turiu ta paltuka XS tall, tai nesioju ir jokiu puku lendant kol kas nemaciau g.gif siltas, lengvas, spalva mano ta rusvai kremine tai gyvai labai grazi wub.gif

ilgis 95, per pecius 40, per krutine 51, per klubus 53, rankove 64

sakyciau tall tai rankoves ner ilgos visai, mama uzsidejo tai jai su 164 ugiu jos geros ir man su 173 tik tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2012 12 21, 21:23)
as turiu ta paltuka XS tall, tai nesioju ir jokiu puku lendant kol kas nemaciau  g.gif siltas, lengvas, spalva mano ta rusvai kremine tai gyvai labai grazi  wub.gif

ilgis 95, per pecius 40, per krutine 51, per klubus 53, rankove  64

sakyciau tall tai rankoves ner ilgos visai, mama uzsidejo tai jai su 164 ugiu jos geros ir man su 173 tik tik  smile.gif

Cia XS??? blink.gif

Landsend dar yra koks kodukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidille: 21 gruodžio 2012 - 20:28
QUOTE(vaidille @ 2012 12 21, 22:26)
Cia XS???  blink.gif

taip biggrin.gif kaip ir sake merginos jie padidinti, as nesioju viska S tai jis man turi pakankamai laisvumo, per krutine man uztektu jei butu 48 cm o kitka jau laivumas, bet susirisus dirza atrodo viskas tikrai gerai smile.gif
ai dar viskas matuota is lauko puses tai kazkiek siauriau viduj g.gif viska matavau jau patempus nuo iki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 21 gruodžio 2012 - 20:29
QUOTE(Gafsa @ 2012 12 21, 13:42)
gal kas turit tokius vaikškus sorel? būt gerai nors kokio dydžio vidpadį žinot cm,susiorientavimui ax.gif
http://www.sierratra...;colorFamily=01

tokiu neturejom, bet pirkau drauges mergaitei situos YOut4 dydi, tai vidpadis buvo 23-23,2cm kazkur..
user posted image

Sieroj
koki koduka turit?
Atsakyti
QUOTE(mutinela @ 2012 12 21, 17:28)
O kodel su 25 cm 9 dydis turetu atitikt dydi?  blush2.gif RL ilgaauliai, bet be kulno, su 26 cm peda tiko 9 dydis, tik kad mano plati peda, del to netiko man, bet is ilgio geri buvo g.gif.

tai su EU 37,5 KOJYTE KOKI DYDI IMTI???????????????????????????????????? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti