Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Gitula @ 2012 12 22, 12:59)

o ten dar nuo  kainos krepsiuke minus 25  taip? ar cia jau per gerai noriu? blush2.gif

nuo kainos krepsiuke dar -10% koda turiu. Kitokio kodo ner, o ju skelbiama nuolaida jau galutines kainos krepsyje.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2012 12 21, 21:47)
Išlenda viena kita plunksna, bet į išorę. Ir tikrai nevaikštau, kaip višta biggrin.gif
Tall XS 4u.gif

o ką reiškia TALL? auštaūgėms ar atvirkščiai?AČIŪ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dajana03 @ 2012 12 22, 20:24)
o ką reiškia TALL? auštaūgėms ar atvirkščiai?AČIŪ biggrin.gif

aukštaūgėms 4u.gif
Atsakyti
ar uzsakytumete http://www.sportsmanswarehouse.com/ jei taip, kokie taxai ir shipas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spot13: 22 gruodžio 2012 - 21:07
lands imsit?
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 12 22, 20:43)
Imsiu, turiu daug norinciu  4u.gif

Mergytes, man siandien darbo diena, todel imsiu ka rasiu. Tik gerdulkai savaitgalis, todel gal nesuimsiu visko taip greit kaip ji  4u.gif
Dar turiu nuvaziuoti nupirkti vaikams ginger bread namuka, po to namie tupesiu  wub.gif

Del dezuciu, nenusiminkit taip stipriai. Yra daug sansu, kad gausim ryt, bet iskart noriu perpseti, kad turetumet atsarginius varijantus jei kazkas nesigaus mums ir dezutes ateis veliau  4u.gif
Papildyta:

jau  bigsmile.gif

Laba, o gal Ralph Lauren turit dar koduka koki g.gif 25% nuo raudonos kainos ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diancyk: 22 gruodžio 2012 - 21:34
QUOTE(Siuolaikine @ 2012 12 22, 19:02)
Mano patirtis kiek kitokia,nesioju S/M, tai marskinukus pirkau M,idealiai tiko,S butu per mazas. 4u.gif Dzinsai pasitaike irgi mazinti 4u.gif

Labai dekoju uz informacija!!!
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2012 12 22, 19:15)
Mano Rugby megztukas M dydžio irgi toks "labiau S" ax.gif

ACIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
niu mergikes, ka perkam? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
man truksta ideju blush2.gif
Atsakyti
Tauryt, ačiū už pagriebtus batus 4u.gif - jeigu jau su jais bus šalta, tai nebežinau kuo tada bus autis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2012 12 22, 22:08)
Tauryt, ačiū už pagriebtus batus 4u.gif  - jeigu jau su jais bus šalta, tai nebežinau kuo tada bus autis  lotuliukas.gif

kokius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2012 12 22, 13:44)
Nu kaip gerai, kad siuntoje jokiu mano dovanu nera  bigsmile.gif  ax.gif

Pasiemiau kepure ka tik. Vos nepamirsau, jau butu 6 ryto atgal iskeliave biggrin.gif

Tiko ir patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2012 12 22, 23:08)
Tauryt, ačiū už pagriebtus batus 4u.gif  - jeigu jau su jais bus šalta, tai nebežinau kuo tada bus autis  lotuliukas.gif

pasirodykit, kokius pirkot?

as ieskau dailesnio modeliuko siltu ilgu zieminuku su avikaliu. kad butu tokie pat silti kaip Bearpaw, bet tiktu prie sijono aveti. gali buti nedidelis kulniukas. ar realu tokiu rasti? gal kas esat uzmate?

Gafsiuk, tu musu enciklopedija 4u.gif gal kokiu rekomendaciju butu? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 22 gruodžio 2012 - 22:15