Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Pum@ @ 2012 12 24, 14:51)
Su atejusiomis sventemis Taure & Co ir visas cia perkancias ir perkancius user posted image
Linksmu svenciu ir dosnaus Kaledu senelio user posted image

Neuzsisakiau, bet labai noriu. Man kitiems metas darbe Kalediniam vakareliui ji butu superine  rolleyes.gif Tik galvoju ar veta dar laukti kokio koduko ar ne  g.gif
Butinai parasysiu. Bet jei tau didokos, tai turetu man buti geros  bigsmile.gif Tik bijau, kad per slaunis nebutu pe siauros  g.gif Ar tamprios jos labai?  unsure.gif

Nu nepasakyciau, kad but baisiai tamprios, nes per blauzda tai tai tik tik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2012 12 24, 13:54)
Nu nepasakyciau, kad but baisiai tamprios, nes per blauzda tai tai tik tik  4u.gif

Na man svarbiau per slauni, bet jauciu reiks rimtai kudintis doh.gif Bus naujas tikslas Naujais metais biggrin.gif
Atsakyti
Beje tingnanello tasiukas ui koks fainas ir mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2012 12 24, 15:51)
Su atejusiomis sventemis Taure & Co ir visas cia perkancias ir perkancius user posted image
Linksmu svenciu ir dosnaus Kaledu senelio user posted image

Neuzsisakiau, bet labai noriu. Man kitiems metas darbe Kalediniam vakareliui ji butu superine  rolleyes.gif Tik galvoju ar veta dar laukti kokio koduko ar ne  g.gif

Junkis prie lansendo, kaip tik shipukas ten nedidelis tau laikiam prisijungianciu smile.gif o kaip kaip ir sakiau dar geresne nei su papildomais kodukais, jie gudrauja, kai bus kodukas kainos bus didesnes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2012 12 24, 14:15)
jie gudrauja, kai bus kodukas kainos bus didesnes smile.gif

drinks_cheers.gif visiška teisybė smile.gif

Ačiū labai už siuntinį 4u.gif šįkart vos pavilkau ,kiek visko gavau-tikros Kalėdos newyear.gif
o koks grožis tikrovėje Trollbeads žiedas su perlo akute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 12 24, 16:21)
o koks grožis tikrovėje Trollbeads žiedas su perlo akute wub.gif

Kazkaip tavo ziedas prie avataro netinka lotuliukas.gif
Papildyta:

Tauryte kai atsikelsi paziurek, ar tikrai landsend'e nera free ? stai ka jie raso :

Free Shipping with $50 order

Savings reflected at checkout when you enter
Promotion Code: WISHFUL
PIN: 1221

Receive Free Shipping to U.S. and Canadian addresses on a single order of $50 or more of merchandise (excludes monogramming, gift boxing, gift cards, shipping, taxes and duties). 5-7 business day delivery to most addresses. Applies only to merchandise purchased from landsend.com and Lands’ End consumer catalogs. Excludes Lands’ End Business Outfitters purchases. Offer valid through 11:59 p.m. Central, January 1, 2013. Not valid on previous purchases or when combined with any other promotional offers or employee discounts.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 24 gruodžio 2012 - 14:28
Jau kaip susinervinau, landsend vel mano suknutes dingo melyna spalva, jei kazkas atsisius ir netiks S melyna tai siulykite nail.gif

http://www.landsend....~248149_59.html
Atsakyti
sveikos, noriu uzsisakyt sia suknute. Idomu jos ta medziagyte stora ar plona? rankos mano ilgos tai tureciau imti regular?? nesioju M-L tai manau galiu sakytis M?
Women's Regular Pleat Shoulder Drapey Ponté V-neck Dress

Atsakyti
Jus pacia internetine nuoroda dekite, pavadinimas nieko nesako smile.gif ir sako metmenukus irasykite smile.gif
Atsakyti
http://www.landsend....~249563_59.html

manau apie sia grazuole kalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2012 12 24, 14:26)
Kazkaip tavo ziedas prie avataro netinka  lotuliukas.gif

O ežiukai ,apskritai, tai žiemą miegot turėtų,o ne Landsend'e shopintis tease.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2012 12 24, 16:13)

Grazuole wub.gif O su 168 cm. nereiketu petite imti? Ar S nebus maza su 97 cm. krutine? Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti