Noriu pasidalint ir as savo patirtim.
Turbut reiktu pradet nuo to, kad pas mane buvo (yra) du lieknejimo etapai (neskaitant tu milijoniniu saves apgaudinejimu, kad nuo ryt pradedu), tai pries nestuminis ir po jo.
Pries nestuminis etapas.
Visad buvau liekna ir auksta (185) panele. Kol nepradejau dirbt naktim... +17kg. Zinot, jaunatviska maksimalizma - cia ir dabar? Tai va, jis pas mane ryskiai suveike, griebiausi chemijos. per 2men dingo 15kg. veliau dar 4. rezultatas matesi. bet kas dejosi mano galvoj zino tik vyras... daugiau nedrisciau to kartot...
Rezultas 93 ir 77kg

Antras ir esamas etapas.
Po pirminio etapo praejus 4m gime musu akiu dziaugsmas

atrodziau ir jauciausi klaikiai... ta mate ir vyras, bet jis vis kartodavo kad as jam graziausia, geriausia ir visokia kokia -iausia. ir as save tuom raminau. bet viduj nekenciau. buvo milijonas pabandymu kad nuo ryt jau tikrai nebeesiu. bet tai ir likdavo tik pabandymas. minciu pabandymas. poto dar labiau prisiesdavau. uzdaras ratas.
sia vasara tuokesi puske, ir mus pakviete i pabrolius. sutikom. ir cia prasidejo didysis mano nuotykis

90-92kg

bet net tada, atrodydama taip, man buvo didziulis stimulas nesustot

Ir tai dar tikrai ne pabaiga! sieksiu 74. dabar turiu tiksla pasiekt 77. gal vasara pasitiksiu su tais septynetukais. cia nera pamokanti, ar kokia istorija su atsakymais. cia tik mano antras dublis, kuris dar toli grazu pabaigos neturi

81 ir ~91

Laukite tesinio