Įkraunama...
Įkraunama...

Antrojo pusmečio šiaulietukai

QUOTE(Amberuciukas @ 2013 03 13, 08:46)
Mes dar si menesi neisim i darzeli, dabar vazinejam i reabilitacija. O nuo kito menesio ko gero tik po puse dienos.

Kazka praleidau g.gif , kuom cia taip stipriai sirgote? Ar gyd.gera turite? bigsmile.gif

QUOTE(paukshte @ 2013 03 13, 11:28)
laba diena

na mirsta mirsta temele...bet dar va keli mamukai palaiko jos gyvybe...prisidedu prie palaikymo ir as...
nu mums sekasi gerai, einam i darziuka  su didziausiu noru, kol kas ir nesergam tad laukiu iseigines, tikiuos mergina per savaite nesusirgs, gi reikia paskutini skiepa nuo erkiu pasiimti smile.gif  tada man bus ramu smile.gif

Malonu, kad palaikai ... 4u.gif
Linkim nesusirgti... 4u.gif
Nzn, as kazkaip nusiteikusi pries tuos skiepus, bet va nuo erkiu vyla mintis paskiepyti ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lūga @ 2013 03 15, 11:54)
Kazka praleidau  g.gif , kuom cia taip stipriai sirgote? Ar gyd.gera turite?  bigsmile.gif
Malonu, kad palaikai ... 4u.gif
Linkim nesusirgti... 4u.gif
Nzn, as kazkaip nusiteikusi pries tuos skiepus, bet va nuo erkiu vyla mintis paskiepyti ... ax.gif

Mes privaciai einam, i drusku kambari. Po dvieju bronchitu.
Atsakyti
Labas, mergaites smile.gif
100 metu cia nebuvau, tiksliau visa menesi ax.gif
As gyvenu gerai, tik kiek kitaip..
Sutikau keleta mamuku is temos ir supratau, kad isvengt nemalonaus pokalbio, geriau cia parasysiu.
Pries menesi, per Valentino diena, netekau vaikelio. Teko pagimdyt negyva kudikeli verysad.gif
Buvo 22 savaite ir ejau eilinei apziurai, echo metu pamatem, kad sirdute sustojusi.. Itariama, kad viskas del viruso (buvau persalus, buvo sukilus temperatura..) Laukiam tyrimu atsakymu. Nors kita vertus, tie atsakymai nieko nekeis.. vaikelio nebera verysad.gif
Liudna, gaila, juk puse kelio buvo nueita, bet gyvenimas tesiasi.. Toliau sau darbuojuosi, dziaugiuosi Adomo pasiekimais ir sustiprejusiais santykiais su vyru. Tokie atsitikimai labai suartina...
Nelindau cia iskart pasakotis, nes nesinorejo paguodos... Norejosi seimoje ta isgyvent, isverkt, susigyvent..
Mes neprarandam vilties ateityje tureti vaikuciu, tik kuo toliau, tuo baisiau. Bet jei taip lemta, vadinasi taip turi buti..

Atsakyti
Sveikos..

Netycia uzsukau. Kazkaip pradejus dirbti, to laiko vis mazoka.. smile.gif Nors taip norisi su kazkuo pabendrauti. Nes tas ziemos laikotarpis, uzsisedeje namie jauciames. Nors i Briuseli per ilgaji savaitgali buvom istruke...
O siaip gyvenam mes gerai. Pau pavasari pasitiko be tiutes! bigsmile.gif Ir visai gerai be jos. Miega irgi jau savo kambari, tik kad ir as ten kol kas. Jau geriau butume nenupirke 2 in 1 lovos doh.gif biggrin.gif Pampiai ir jau bus metami i sona, tik i darzeli dar vedu su, nes bijau kad lauke avarija neatsitiktu per toki salti... g.gif Nenoriu ligu schmoll.gif

QUOTE(vilencija @ 2013 03 17, 15:33)

verysad.gif Stiprybės jūsų šeimai!
Ir kodėl apskritai tokie dalykai nutinka... verysad.gif Mes irgi turim angeliuką.

Atsakyti
Sveikutes smile.gif
As jau ir senei cia beuzsuku,kazkaip atrodo, kad namuose bunu, bet kazko neturiu upo....
Vilencija stiprybes jusu seimynai console.gif
Atsakyti
Stiprybes merginos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena!!!

nu ka simtas metu cia niekas nebuvo uzeje, jau ir voratinkliai musu temeleje maotosi kur ne kur kampuose....mamukai, kur Jus???

na mes gyvename gerai, praktiskai taip kaip visada biggrin.gif kas man, kaip mamai svarbiausia, kad esame sveikos, labai zingeidzios, atpazystame jau A raide ir samoningai mokame suskaiciuoti iki 4 biggrin.gif na ir zinoma dainuojamos daineles, sakomi eilerastukai taip dziugina mano kaip mamytes sirdele, tai vaje vaje wub.gif

QUOTE(Lūga @ 2013 03 15, 11:54)

na kazkaip teko pasibendrauti su tom kurios neskiepyjo, bet veliau vistiek paskiepyjo ir su tom kurios skiepyje, ir dar kiek laidu teko matyti, tai nezinau...as kazkaip uz ta skiepa, ir niekada sau neatleisiu, jei va pasitaikys ta blogoji erke ir isisiurbs Gabijai, o as nebusiu jos paskiepyjus...nu zdz...esu pasiryzusi per ateinancias dvi savaites butinai pasiimti ta paskutini trecia skiepa... blush2.gif
Atsakyti
Laba,
ateinu voratinkliu apvalyt biggrin.gif balandis - gi svaros menuo, merginos !!! biggrin.gif nebeuzsuka visai jau niekas cia, o jei uzsuka, matyt per tuos voratinklius nieko nebemato biggrin.gif

Smagu paukshte, del Gabi, tobuleja mergina thumbup.gif
Kai Adomas dar net normaliai nekalba, tai apie dainavimus ner net kalbos biggrin.gif nors ne, dainuoja dainuoja jis, dazniausiai apie Lietuva arba kate biggrin.gif
Vis susimastau, gal reik kur kreiptis, kad jis man dar zmoniskai nesneka, bet kita vertus, kai stebiu savo vaika, tai matau pokycius, jis man atkartoja zodzius, taip kaip jam gaunas, vis nauju zodziu isiveda i kalba, susikalbam, suprantam vienas kita. Tai ir nezinau, nerimaut ar apr ax.gif imt
Ar dar yra musu tarpe tokiu nekalbanciu zmoniu kalba? rolleyes.gif

Per Velykas apsirgo vaikis mano, staiga uzpuole laringitas. Buvom pas tevus ir nakti koset pradejo su dusulio priepoliu doh.gif kai mama medike, tai pas ja ir vaistu ivairiausiu pilna ir zinojo ko imtis. kelios dienos neramios buvo, bet viskas aprimo, dabar tik slogyte gydom.

Ar einat su vaikuciais i spektaklius? mes su Adomu issiruosem i Kukucio kelione i dramos teatra ir kuo puikiausiai issedejo visa valanda, tiek susidomejo, tiek jam patiko smile.gif kad supratau, jog i tokius renginius jau tinkamas amzius smile.gif nors visi kiti vaikai vyresni tikrai buvo. sekmadieniais 12h buvo vaikams spektakliai, tai sakem, kada tik galesim, eisim kulturintis smile.gif

mamytes, gal zinot kokia privacia vaiku daktare? drauge su leliuku grizta is UK, nori pasirodyt profilaktiskai, nes ten mazai vaikucius ziuri, tik pasveria, pamatuoja ir paleidzia..

Beje, merginos, aciu uz palaikyma 4u.gif Google console.gif
Atsakyti
QUOTE(vilencija @ 2013 04 07, 14:49)
Laba

malonu, kad ir tu padedi voratinklius pravalyti biggrin.gif mazu gal dar kas prisijungs prie talkos lotuliukas.gif

beje, del laringito, kai pagalvoju, gal ri gerai, kad buvote pas mamuka, ir ji kaip medike zinojo ka daryti, nes jauciu jei namie butumete tai strioko butu nemazai buve rolleyes.gif

del spektakliu, saunuoliai...noreciau ir as kada pabandyti nueiti, tik nelabai zinau kur man cia tos info paziureti, tai kai uzmatysi koki spektakliuka, suktelek, mazu kompanija palaikysime ax.gif
Atsakyti
labas rytas...

Ateinu prisideti prie svaros, voratinkliu valymo. biggrin.gif

QUOTE(paukshte @ 2013 04 07, 10:41)
na mes gyvename gerai, praktiskai taip kaip visada biggrin.gif  kas man, kaip mamai svarbiausia, kad esame sveikos, labai zingeidzios, atpazystame jau A raide ir samoningai mokame suskaiciuoti iki 4  biggrin.gif  na ir zinoma dainuojamos daineles, sakomi eilerastukai taip dziugina mano kaip mamytes sirdele, tai vaje vaje wub.gif

Saunu kai musu vaikuciai taip greitai tobuleja. Mes irgi nestovim vietoj. Daineles dainuojam, sekam pasaka apie rope. Daiktu skaiciu ivardijam iki 3 tik, o suskaiciuoti mokam iki 10 ir lietuviskai ir angliskai... 4u.gif

QUOTE(vilencija @ 2013 04 07, 14:49)
Kai Adomas dar net normaliai nekalba, tai apie dainavimus ner net kalbos  biggrin.gif nors ne, dainuoja dainuoja jis, dazniausiai apie Lietuva arba kate  biggrin.gif

Koks patriotas, Adomas... bigsmile.gif

O as dabar tik laukiu pavasario tikro.. zalios zolytes, saslyku kvapo, lakstymo lauke, pasivezinimu su dviraciais... Ech.. pavasareli kur tu... doh.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif as ir laukiu pavasario, man per ilgai ziema uzsitese, patinka ziema, bet cia jau per daug jos.... kaip mano vyras sako, nejau ziema trunka puse metu....
Atsakyti
Laba diena, čia ir vėl be galo tylu ramu.... unsure.gif
Atsakyti