Bet turbūt ilgiau tenka sulaukt žiedukų, vis tik viršūnėlėse pumpuriukai leidžiami...
QUOTE(Ambro @ 2013 05 04, 19:16)
Bet turbūt ilgiau tenka sulaukt žiedukų, vis tik viršūnėlėse pumpuriukai leidžiami... 
Nepastebėjau, kad ilgiau užtruktų
Čia būtų mano geriausias pavyzdys PO, deja, bet neturiu PRIEŠ nuotraukos. Gavau tokį su keliais siūlais ne ypač išvaizdų, aišku po mano nuskabymo atrodė dar skurdžiau

QUOTE(Rasa B. @ 2013 05 04, 22:55)
Čia būtų mano geriausias pavyzdys PO, deja, bet neturiu PRIEŠ nuotraukos. Gavau tokį su keliais siūlais ne ypač išvaizdų, aišku po mano nuskabymo atrodė dar skurdžiau
Oho rezultatas...
QUOTE(Rasa B. @ 2013 05 04, 22:55)

Pritariu Rasai pilnumoje,kol sodinau bulves ji viską pilnai iri aiškiai atsakė
visas visas sveikinu su mamadieniu
QUOTE(nijole0619 @ 2013 05 04, 23:47)
Oho rezultatas...
QUOTE(merga @ 2013 05 05, 11:33)
Pritariu Rasai pilnumoje,kol sodinau bulves ji viską pilnai iri aiškiai atsakė
Pašto karveliai jau turėtų pasiekti adresatus
Labai ačiū,merginoms ,kurios pasidalinosavo gražuoliais
Gal kas galit patart, kodėl mano kalėdukų lapai auga bordo spalvos?
Mano plokštenis ružavuoja, bet taip kasmet, ir nemanau kad čia kas negerai, gal nuo saulutės : ]
O vat pas mane čiūdai vyksta:

Kažkam kalėdos
Ir mano vaikų darželis:
O vat pas mane čiūdai vyksta:

Kažkam kalėdos
Ir mano vaikų darželis:
Tiksliau velykos...
taip taip vėlykos, visada juos maišau
QUOTE(amazing @ 2013 05 11, 13:01)
Galim, nuo saulės segmentai paraudonuoja
Papildyta:

kitus sudėsiu kai turėsiu laisvesnio laiko