Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis" kaktusai

Jau kad pražydo, tai pražydo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taburete: 14 spalio 2013 - 13:54
[quote=taburete,2013 10 14, 14:46]
Jau kad pražydo, tai pražydo
Oho koks gražuolis, laukiu ir aš savo žiedų.... ax.gif
Atsakyti
Maniškiai ir sužydėjo. Šis kai nejudinamas, tai nė vieno pumpuro ir nenumetė. O geltonas ir numėtė, nes vis užkliudydavau rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Kokie gražuoliai pas Jus žydi wub.gif
Atsakyti
Maniškiai ir ruošias mirksiukas.gif
Atsakyti
taburete, eliss turit tikrus gražuolius thumbup.gif
Atsakyti
O maniškis pats didžiausias vazonas su raudonu ir dvispalviu kalėduku nukrito. verysad.gif Išaugo dvispalvis į vieną pusę didesnis ir nuvirto tuo šonu iš maždaug 1,60 cm. aukščio. Vazonas per pusę, daug sulūžusių šakelių ir dar 3 vazonai kaktusų paskui užkabinti ištiško. Gal pats nukrito, gal katės padėjo- nesuprasi. Bet krito naktį, tai buvo didelis BUMMM...
Dabar toks invalidiškai neestetiškas vaizdelis naujam vazone. Pasižiūriu ir sugenda nuotaika, o žydėdavo pats pirmas. ECH...

Darbštūs jūsų kalėdukai, gražus žydėjimas thumbup.gif
Atsakyti
o tai neperanksti kalėdinukams žydėti,juk dar net ne žiema.Mano velykinukas dar auga ir laistau dar aš jį ir nemigdau...gal blogai unsure.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spalvinga: 23 spalio 2013 - 08:54
man tai įdomu, kodėl pas visus kalėdinukai kai paauga svyra, o pas mane -status krūmas g.gif
Atsakyti
Čia matyt priklauso nuo veislės. Mano daugelis svyra, bet yra keli kurie labai standūs, jau siekia 35 ar 40 cm. aukščio ir tik viršūnėlės vos vos palinkę. Bet tai naujesnės veislės, tai matyt selekcininkai pasidarbavo.
Atsakyti
Sveikos gėlių mylėtojos smile.gif turiu pasidžiaugti ir aš kuo, visi mano kalėdukai "iš proto" išėjo, apsipumpuravo kaip niekad, po du, kai kurie net po tris pumpuriukus ant šakutės...tik deja nežinau ar teks pamatyti man tą grožį kai pražys, nes visus pas anytą išvežusi esu..padarysiu pora nuotraukyčių, kitą savaitėlę įkelsiu..
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2013 10 23, 14:25)
Čia matyt priklauso nuo veislės. Mano daugelis svyra, bet yra keli kurie labai standūs, jau siekia 35 ar 40 cm. aukščio ir tik viršūnėlės vos vos palinkę. Bet tai naujesnės veislės, tai matyt selekcininkai pasidarbavo.

visiškai teisingai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti