Įkraunama...
Įkraunama...

Moteris ieško meilužio

QUOTE(given444 @ 2012 12 22, 17:55)
subjektyvi, i visuomene negaliu demesio nekreipti todel, kad ji pati pradeda kaisioti savo nuomone ir spyglius.

"Visuomenė" (kas tai???_ niekada nekiš savo nuomonės, spyglių, jei nežinos kuo ir kaip gyveni 4u.gif Tai gi, mažiau apie save pasakok ir niekam nieko neaiškink, jei nori būti laisva ir nepriklausoma.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 12 22, 19:56)
Niekada nebuvai nusigerus, netgi  su draugemis?

Viena dasibaigi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pauliusas @ 2012 12 22, 22:03)
Viena dasibaigi  lotuliukas.gif

Ar as panasi i tokia, kuri neturi su kuo isgerti zmoniskai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 12 22, 18:20)
jei rasi vedusį (laimingai), jei susitikinėsi tik sexui, jokių ten pietų, kinų ir tt, jei dar antrą tokį pat turėsi-na bus saugiau gal.

na su vedusiais neketinu prasideti, sakau, man reikia jausmu, ne tik technikos, viens du ir ate. tada jau geriau self-sex tokiu atveju.

burbanti, ne su draugemis nebuvau nusigerusi niekada. labai jau neitiketina, ar ne? besikaitaliojanciu diedu (dar) nera. aciu kad rupinies mano vaikais, ir as jais rupinuos.

subketyvi, nepasakoju, esme tokia, kad ir slapstytis nesinori. bet kai elgieisi rodos naturaliai, kazka ima i veida taskytis: maciau tave su tuo/anu....kas tai? na ir tt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 22 gruodžio 2012 - 22:56
mano akimis, tokiu moteru, kurios nenori buti ir sluoste, ir vireja, ir meiluze ir dalintis buitimi ir is to sekanciais visais rezultatais kaip rutina, kazkokie principai, t.t. tik daugeja. Ir tai gana naturalu. Bet tos moterys visada bus issilavinusios ir normaliai uzdirbancios, nes tikiu, kad kitaip sunkoka suvokti savo tikruosius poreikius ir norus.
Pavojaus susipainioti yra daug- manau, moteriai tai gresia labiau nei vyrui, nes juk mes butent ziurim i pasauli per jausmu prizme. Vyrams ne tik kad veliau ateina, bet ir logiskumo pas juos daugiau.
Man jusu norai daugiau nei suprantami 4u.gif Man 30+, esu issiskyrusi ir galbut del savo baimes vel papulti i nevykusius santykius, nezinau, ko reiktu, kad isileisciau i namus vyra ilgesniam nei vienos - dvieju naktu per savaite laikotarpiui. Nors po skyrybu sekso poreikis labai isaugo.
Palaikyciau minti, kad galbut reikia tuomet dvieju meiluziu- pasiklysti sansu gal ir butu siek tiek maziau. Bet jie turetu buti daugiau ar maziau lygiaverciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo obuoline: 22 gruodžio 2012 - 23:01
nu su tais 2 meiluziais jau pavarot.... ax.gif g.gif

man meiluzis turi buti istikimas, smile.gif
Atsakyti
O kodel meiluzis turi buti istikimas,jei renkates "atvirus" santykius t.y. stengsites i ta zmogu per daug emociskai neinvestuoti? g.gif
Atsakyti
nesakiau emociskai. buitiskai, kasdiene prasme - ne. bet manau, kad sveika psichika zmogui negalima tureti super daug artimu zmoniu. na ok, 2 ar 3. bet ir tai. tai negi negalima noreti kad vyras tau istikimas tam laikui kol bendrauji?
vat, due drops, iskart poziuris tarsi menkinantis. tipo, meiluzis tai kazkas menko, negalima jam kelti morales reikalavimu, nesitikek nieko... va cia ir prasideda bedos. kad tik santuoka rimta. manau, kad slapta kiekvienas nori buti isskirtinis, kad jo butu ilgimasi, bet jei nenori tos rutinos, tai ka - vadinasi nenusipelnei istikimybes???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 22 gruodžio 2012 - 23:10
QUOTE(given444 @ 2012 12 23, 00:03)
nu su tais 2 meiluziais jau pavarot.... ax.gif  g.gif

man meiluzis turi buti istikimas, smile.gif

jooo, tik istikimybes ir galima reikalauti. Man tai daugiau is fantastikos srities. O du pavezti, manau, turetu buti gana sudetinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 12 23, 00:09)
nesakiau emociskai. buitiskai, kasdiene prasme - ne. bet manau, kad sveika psichika zmogui negalima tureti super daug artimu zmoniu. na ok, 2 ar 3. bet ir tai. tai negi negalima noreti kad vyras tau istikimas tam laikui kol bendrauji?
vat, due drops, iskart poziuris tarsi menkinantis. tipo, meiluzis tai kazkas menko, negalima jam kelti morales reikalavimu, nesitikek nieko... va cia ir prasideda bedos. kad tik santuoka rimta. manau, kad slapta kiekvienas nori buti isskirtinis, kad jo butu ilgimasi, bet jei nenori tos rutinos, tai ka - vadinasi nenusipelnei istikimybes???

Jei nenorite rimtu santykiu-istikimybes reikalauti butu naivu
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2012 12 22, 23:38)
Jei nenorite rimtu santykiu-istikimybes reikalauti butu naivu

O santykiams rimtumą suteikia tik bendra buitis? g.gif Rimtų santykių be santuokos planų, gyvenimo kartu ar bendrų vaikų būti negali?
Atsakyti
viespatie sventas, ir vel doh.gif tai jei nenoriu rutinos, kasdienybes kartu, tai jau nerimta? reiskia nebranginu kito zm, - jei noriu buti sazininga sau ir kitam, negaliu pavezti kito kasdienybeje, ir draugauju per atstuma, tai jau cia ziauriai nerimta?
na vat ir atsiskleidzia visi stereotipai. kiek zmoniu siaip ngali gyventi kartu, bet mielai prabuna daug metu kartu negyvendami.... nerimta matyt.
Atsakyti