Įkraunama...
Įkraunama...

Moteris ieško meilužio

QUOTE(Sahrazad @ 2013 02 08, 10:08)
Gal keistai nuskambės, bet prieš kelis metus nuoširdžiai pati tuo buvai įtikėjusi. Žmogus, mano galva nesugebantis susirasti antros pusės- nenormalus, turintis bėdų mezgant pažintis, bendraujant, išvis sociopatas...bet su laiku imi susitaikyti su savimi. Galiausiai suvoki tą "vienatvės ir pakeleivių" teoremą, atsigreži atgal ir pamatau, kad ji teisinga. Kad gyvenimas dažnai yra netolygus, banguotas, žmonės ateina ir išeina iš jo. Viskas ką gali padaryti, tai tik pasisemti iš jų išminties, džiaugsmo, gal skausmo, bet užtat nuolatos tobulėti, mokytis. Tada ir tas atradimas ne toks drebinantis pasaulį, ir praradimas ne toks gniuždantis..tai tėra natūralus ciklas.
Beje, visur stengiuosi kalbėti tik apie savo asmeninius potyrius, apmąstymus.

DAr mastydama apie sia tema pagalvojau, kad daugelis problemu ir kyla is visuomenes presamu steriotipu, kai zmones eina pries save ,s avo prigimti ir charakteri megindami issiprasusti i tuos remus. Butinai turi kurti seima , o tam butinai turi gyventi kartu, ir butinai reikia miegoti su vyru vienoje lovje(pamenat ir apie tai daug diskusiju buvo) o jei butent tie dalykai kazkam yra kancia.
GAl kazkas gyventu labai laimingai seimoje, bet atskiruose namuose ar atskiruose kambariuose, kai kas gal is vis gyventu atskirose salyse, susitiktu retkarciais ir butu laimingi. Bet tas spaudimas is visuomene, kaip tu gali! taip negalima! vyras (zmona)pabeks, susiras kita ir t.t. doh.gif Atrodo tie visi dalykai buvimas ilgesni laika kartu kazka garantuotu doh.gif Atrodo meile priklausytu nuo knarkimo klausymosi kas nakti doh.gif ar suplautu kartu leksciu kiekio arba nuo sekso daznumo.... doh.gif
TAip ir sakoma ,kad zmones sau susikuria problemas ir paskui didvyriskai jas sprendzia. KAip man asikino, kad niekaip negalima miegoti su vaiku vietoj vyro, nesvarbu kad neisimiegosi-visos darem ir nenumirem, svarbu vyras nesijaus vargselis atstumtas, jam reikai kuno moters salia, kitaip begs pas meiluziu. Cia ta pati diskusija is esmes. Del ko parasiau , kad mokejiams nesisavinti zmogaus yra aukstesne lyga, todel, kad jei abu sugeba susikurti tokius santykius, jei nepririsa nei vieno, nieko nereikalauja, tada zmogus viduj jauciasi laisvas ir meilej nera ribu nei atstumu jei myli zmogu ji mylesi nepasisant nieko, plaunamau ar neplaunamu kartu idnu , rubu, valgymo kartu ar atskirai ir t,t,TA sunku labai suprasti zmonem, kuriu pasaulis yra is privalai, turi, reikia, ir dar tas isikibimas, kuris buna naturaliai gal pradzioje kai tik isimyli kazkiek laiko, aisku norisi nuolat buti apsikabinus, bet link senetves tas poreikis mazeja ziurekit dauguma senuku miega atskiruose lovose lotuliukas.gif Ir dar vieni zmones gyvena vien zemeiskais malonumais seksas, maistas ,kunas, kiti daugiau dvasiniais dalykasi savirelizacija, tobulejiams, meile, viena grupe niekad nesupras kitu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2013 02 08, 15:58)
<...> Bet jei viskas tera pavirsius, jei seima tik butaforine, jei ten jokiu meiliu nera tik patogumas arba viens seksas, jei vyras zvalgosi i kitas, o moteris nuolat paranojos busenos, tai ir kliudo tie vienisi  biggrin.gif

Tada jau kliudo viskas...viskas, kas trukdo būti laimingiems, o tas svarbiausias žmogus juk esi tu pats smile.gif
baisi man tokia visuomenė, kuri varžo savo dogmomis. pamenu kaip mano draugė tekėjo, nes daugiau nebuvo už ko, kaip skųsdavosi, kad seksas- kančia didžiausia. Susigalvojus tiek veiklos, kad tik anksti ryte išlėktų iš namų, kad nereikėtų mylėtis savaitgalį. Darbo dienomis eina miegoti tik po vyro..kad nereikėtų atlikti tos pareigos. O FB pilnas itin gražių sakytum laimingos poros nuotraukų. Nežinotum kaip viskas ten yra, net į galvą nešautų, kad kažkas ten pagedę...Bet kas baisiausia, kai moteris turėdama tokią patirtį ir kitas agituoja gyventi tokį pat nelaimingą gyvenimą. Na mane ji taip pat moko, panašiai kaip keletas iš čia pasisakiusiųjų. Nes jau laikas, nes kiek gi gyvensi taip nesusitvarkiusi gyvenimo...ir tada galvoji, na už ką tu man linki to, ką išgyveni pati? Ką aš tau padariau blogo? doh.gif Aš suprantu, kai laiminga moteris nori tos laimės ir kitai, bet kai pačios net ne kažką...nu tai viešpatie ko jos tada čia moko? doh.gif
Papildyta:
ada21lt 4u.gif 4u.gif labai daug teisybės Jūsų žodžiuose
Atsakyti
Mole, Aimeja, Subjektyvi, Nakvisa, Hmmm ir t.t. ir aibes cia pasisakiusiu kritiskai. Tikrai protingos moterys, turincios gyvenimiska patirti. Anot jusu. Jos visos kvailes, patyrusios seimynini kracha, jus vargseles nori padaryti tokiom pat nelaimingom kaip yra jos. Amen, Baisi visuomene, neduoda gyventi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bingo, surado priesus, kuriuos galima apkaltinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kara-Kum: 08 vasario 2013 - 14:30
QUOTE(Sahrazad @ 2013 02 08, 15:10)
Man pvz išvis dzin ką kas pagalvos. Gyvenu kaip noriu. Jau seniai prieš nieką nesiteisinu dėl savo gyvenimo būdo, nes nemanau, kad jis kam nors kenkia.

thumbup.gif drinks_cheers.gif Pritariu, lygiai taip pat gyvenu.

QUOTE(ada21lt @ 2013 02 08, 15:17)
DAr mastydama apie sia tema pagalvojau, kad daugelis problemu ir kyla is visuomenes presamu steriotipu, kai zmones eina pries save ,s avo prigimti ir charakteri megindami issiprasusti i tuos remus. Butinai turi kurti seima , o tam butinai turi gyventi kartu, ir butinai reikia miegoti su vyru vienoje lovje(pamenat ir apie tai daug diskusiju buvo) o jei butent tie dalykai kazkam yra kancia.

Nereikia svaigti. Ir pastoviai kišti tą ,,visuomenės nuomonė''. Normali ji. Jei esi savyje tvirtas, žinai, kad niekam nieko blogo nedarai, nekenki, o gyveni savo gyvenimą, jokia tau visuomenė nebus priešu. Jei būsi ta boba kuri lenda prie ženoto, tai ir normalu, kad tada suveiks ,,visuomenės normos'' ir labai gerai, kad suveiks. O kad ten kažkas guli su savo vyru vienoj lovoj ar ne, kad koks vienišas vyriškis tris kirkina, ar kad moteriškė nori gyventi viena, tai čia tik jos reikalas, dzin tai visuomenei, nereikia prisisvajoti, kad visi stebi , visi savų rūpesčių turi, o ne žiūrėti su kuo tu miegi.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2013 02 08, 15:31)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif Pritariu, lygiai taip pat gyvenu.
Nereikia svaigti. Ir pastoviai kišti tą ,,visuomenės nuomonė''. Normali ji. Jei esi savyje tvirtas, žinai, kad niekam nieko blogo nedarai, nekenki, o gyveni savo gyvenimą, jokia tau visuomenė nebus priešu. Jei būsi ta boba kuri lenda prie ženoto, tai ir normalu, kad tada suveiks ,,visuomenės normos'' ir labai gerai, kad suveiks. O kad ten kažkas guli su savo vyru vienoj lovoj ar ne, kad koks vienišas vyriškis tris kirkina, ar kad moteriškė nori gyventi viena, tai čia tik jos reikalas, dzin tai visuomenei, nereikia prisisvajoti, kad visi stebi , visi savų rūpesčių turi, o ne žiūrėti su kuo tu miegi.

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Aimeja, na kaip taip, neatimkite is panu atpirkimo ozio, negi sau pretezijas reiks ax.gif

Nevinavataja ja, on sam prishol...
Atsakyti
QUOTE(Kara-Kum @ 2013 02 08, 11:46)

1 Kiekvienas zmogus atsakingas uz savo gyvenima, bet jis turi neuzmirsti, kad jo galioje itakoti ir salimais esancius, juos padaryti laimingais/nelaimingais. Tai mums duota tam, kad sugebetume gyventi kartu, ne pavieniui.

2 Kodel atsiranda prisirisimo-meiles-simpatijos jausmas, nes tai padeda adaptuotis, i savo erdve priimti kito zmogaus ego, pazabojant savaji. Tai nieko bendro neturi su savinimusi.

3 Kad islaikyti salimais saves savo salygomis kita zmogu, jus turite jam pasiulyti ji tenkinancia alternatyva. Ka jus galite pasiulyti mainais, na sudominti, kad jam butu siekiamybe testi santykius?

4 OK, jus siulote dvasine bendryste + seksas. Bet su apribojimais, jokios buities, istikimybe (ar tai nera bandymas savintis).

5 Na ir kiek gali testis tokie santykiai realiai?
Kaip ne viena cia rase, norai pas zmones gali buti panasus, bet tu noru realizavimo laikas gali nesutapti. Todel atsiranda problema kada reikia derintis, eiti pries savo ego - MAN SIANDIENA TO NEREIKIA.
6Du zmones, viskas gerai kol santikiai nevirto rutina. O i juos visus nesvarbu kokie seimyniniai, visuomeniniai, meiluziu, anksciau ar veliau isivelia rutina, jie nustoja jaudinti, prarandamas sviezumo jausmas.
7.Tarkim. Statistinis vyras, sedi darbe, vakaras, minko klava, valgyti nori kaip suva. Skambina drauge - sustinkam...
Kas anot jusu paskatintu toki vyra testi santykius jums norima raida?
Kiek ilgai gali dvasiskai dalintis, issilaiko sekso sviezumas, aistra ......

1KAzkaip atrodo,kad jus girdejot ta pasakyma,kad kiekvienas uz save atsakingas , bet iki galo taip ir nepermastet. Jusu tame paciame sakynyje jau priestaravimas doh.gif Jei kiekvienas uz save atsakingas, tai kaip kitas mane gali padaryti laiminga ar nelaiminga? g.gif Tik as pati save galiu tokia daryti as pati kuriiu savo gyvenima, kaip ir kiti zmones salia manes atsakingi uz save. DAr esam atsakingi tik uz savo vaiksu bet irgi ne 100proc nes jie turi savo gyvenimo kelia.

2prisirisimo-meiles-simpatijos [/B]jausmas -cia is vis 3 atskiri dalykai, galima tik jausti simpatija, galima myleti be prisirisimo, galima prisiristi be meiles ir t.t.

3VAt cia butent ir klaida, nereikia stengtis nieko saves islaikyti, tiem kam tiks tas buvimas salia bet kokiomis salygomis tas ir bus, kam netisk- pasitrauks.Cia isplaukai is to pacio, kad mes kiekvienas atsakingas uz save. Stengimasis islaikyti zmogu-jau magija, ejimas pries to zmogaus valia.

4.AR tai jeigu tas vyksta po vienu stogu viename miegamajame-tai jau nesisavinimas ? g.gif Nu kaip cia paprasat iseina, jei gyveni su zmogumi jo reiskaisi nesisavini, o jei jau ne reiskia savines, idomiai unsure.gif

5. PAlaukit, o kai kartu gyveni ,nei derintis, nei siandien man to nereikia nebuna? blink.gif
6. CIA taip buna sekso srityje, jei nera meiles.
7. Cia tik jusu fantazija, galima viska ir visai kitaip isivaizduoti.....ir daryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kara-Kum @ 2013 02 08, 16:29)
Mole, Aimeja, Subjektyvi, Nakvisa, Hmmm ir t.t. ir aibes cia pasisakiusiu kritiskai. Tikrai protingos moterys, turincios gyvenimiska patirti. Anot jusu. Jos visos kvailes, patyrusios seimynini kracha, jus vargseles nori padaryti tokiom pat nelaimingom kaip yra jos. Amen, Baisi visuomene, neduoda gyventi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bingo, surado priesus, kuriuos galima apkaltinti.

doh.gif doh.gif ne nu...no comments doh.gif doh.gif
Aš kalbėjau apie moteris, kurios yra nelaimingos savo santuokose ir tai laiko norma, tipo ir tu taip daryk, nes taip reikia..o kodėl Jūs jas laikote nelaimingomis savo santuokose? Gal jos laimingos moterys ir tiesiog nežino savo asmenine patirtimi, kad gali būti ir kitaip? Gal jos- žmonės norintys gera, o Jūs iš karto poruojate pozicija ir opozicija, tipo va aiškios barikadų pusės. Aš tų moterų nuomones labai gerbiu, ir nereikia čia savo iškreiptų fantazijų perkelti į forumą. Net nesuprantate apie ką yra diskutuojama... doh.gif Net tema apie ką nesuprantate.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2013 02 08, 14:58)
PAmenu negalejau patiketi, bet kai mama issiskyre, kai kurios drauges nenorejo su ja bendrauti, kad vyru nenuviliotu  doh.gif kur mama nei is tolo tokiu keslu neturejo ir sau ramiai gyvena viena visa ta laika.

Čia į tos visuomenės nuomonės temą...

Nu va žmogus ėmė ir nusprendė, kokia baisi visuomenė. Jai taip ėmė ir pasakė, nedraugausiu su tavim, nes nuviliosi vyrą, ir dar ne viena taip pasakė, o keletas? O gal priežastys buvo visai ne tame? Bet prisigalvoti visko niekas nedraudžia. Pav. aš irgi bendrauju su tam tikrom moterim, tik dėl bendro t.y. daugiau dėl jos vyro, ta prasme jis yra ryšys, jei jie išsiskirtų, su ta moterim visiškai nebendraučiau,nu labas, kaip sekasi, apsiribočiau, ar reikštų bijau dėl vyro????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 08 vasario 2013 - 15:08
QUOTE(given444 @ 2013 02 07, 21:08)

subjektyvi, publixum - ypac jam - man taip ir jauciasi, kad jus ateinat pablevyzgoti. vat todel kad tuo labiau nesisaipykit is visokiu mano ale veiklu.

Šioje temoje aš neblevyzgoju, rašiau apie kitokio pobūdžio temas, nejau mano komentarai čia tau pasirodė nenuoširdūs ir blevyzgos? Jei taip, tada raukiu čia diskusijas ir pasipasakojimus. Galvoju, kad mane įžeidė toks nuvertinimas, iki blevyzgų lygio. Turėčiau galimybes, tai trinčiau save iš čia lauk.
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2013 02 08, 15:56)
doh.gif  doh.gif ne nu...no comments doh.gif  doh.gif
Aš kalbėjau apie moteris, kurios yra nelaimingos savo santuokose ir tai laiko norma, tipo ir tu taip daryk, nes taip reikia..o kodėl Jūs jas laikote nelaimingomis savo santuokose? Gal jos laimingos moterys ir tiesiog nežino savo asmenine patirtimi, kad gali būti ir kitaip? Gal jos- žmonės norintys gera, o Jūs iš karto poruojate pozicija ir opozicija, tipo va aiškios barikadų pusės. Aš tų moterų nuomones labai gerbiu, ir nereikia čia savo iškreiptų fantazijų perkelti į forumą. Net nesuprantate apie ką yra diskutuojama... doh.gif Net tema apie ką nesuprantate.. doh.gif

Kuri cia esanciu, laimingai istekejusiu, parase eik daryk ta ir ta, laikykis normu ir busi laiminga?

O tu pati supranti? Tau gi geriau kalbetis ne i tema, i tema klausmus nematai. OK, juk yra aibes siemu, sugyventiniu, kad ir tokiu, kurie gyvena pansasu gyvenimo buda kaip tu. Bet tas tavo budas, nera panasus i kitos moters, kiekvienas turi savus skirtumus. Ir ne visada tie skritumai yra teigiami. TAve siutina hipotetniai klausimai, nes tu gini savo gyvenimo stiliu, bet ar tu gali teigti, gad kita kuri gyvena panasu, ne toki pat gyvenima, jame nepasitaiko mano parasytu kirtiniu pastabu? Neabsoliutink visko. 4u.gif Tu negali atsakyti uz visas kurios turi sielos draugus, kaip ir as negaliu atsakyti uz visus sugyventinius, o Aimeja sutuoktinius. NOri diskutuoti apie sugyventiniu gyvenima pastaikancias blogybes, pirmyn, nori apie seimose, manau Aimeja ir ne viena pati papasakos. Bet juk tema apie meiluzius biggrin.gif Kam reikia neigti, galimas blogybes, neigiamas pasekmes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kara-Kum: 08 vasario 2013 - 15:19
QUOTE(Aimeja @ 2013 02 08, 10:59)
Na tai pagal pav. Given sumąsto susitikti, bet jis negali, jis turi planų, jų keisti neketina, nes tai jau apribojimas, nesusitinka, Given sėdi viena, laukia kito karto, taigi, jau laisvas tas vyras, bet Given tuo metu turi savo veiklos arba pavargusi nuo trijų darbų nori poilsio, ne vyro. Tai va jei abu panašūs, nori to paties ir draugauja taip va teoriškai, net nesusitikdami.  smile.gif

Na ką jūs, kažkaip randa žmonės gi to laiko kai abu susitikt nori, viskas įmanoma, tegul kartą per savaitę, bet užtat kokybiškai ax.gif

QUOTE(Publicum47 @ 2013 02 08, 12:55)
Yra poreikis liestis ne tik kūnais (čia lengvai išsprendžiama problema, randamas partneris), o ir liestis sielomis. kartu tas derinys sukuria euforiją ir "dozavimui", sąmoningam, ji nepasiduoda. Dozavimas sukelia priešingą euforijai jauseną, abstinenciją. 

Bet ar ta abstinencija kartais nėra geriau, nei persisotinimas, kuris - nori nenori -ateina po nuolatinės euforijos g.gif

QUOTE(Sahrazad @ 2013 02 08, 14:56)
Net nesuprantate apie ką yra diskutuojama... doh.gif Net tema apie ką nesuprantate.. doh.gif

Tai kam vargsti? biggrin.gif Aš mečiau skaityt jos postus, pritvinkę pykčio labai ir kategoriški unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2013 02 08, 09:08)
Gal keistai nuskambės, bet prieš kelis metus nuoširdžiai pati tuo buvai įtikėjusi. Žmogus, mano galva nesugebantis susirasti antros pusės- nenormalus, turintis bėdų mezgant pažintis, bendraujant, išvis sociopatas...bet su laiku imi susitaikyti su savimi. Galiausiai suvoki tą "vienatvės ir pakeleivių" teoremą, atsigreži atgal ir pamatau, kad ji teisinga.

Kiek tenka matyti vienišių ir su jais tiesiogiai susidurti gyvenime, tiek galiu pasakyti, kad jie visi turi bendrą savybių rinkinį, kas atstumia partnerius. Jie ne šiaip sau vieniši. Dar daugiau. Kai matydavau dar jaunas ir "sultingas" paneles, jau tada žinojau, kad jos bus/liks vienišos. Ne karma jų tokia, ne likimas, oi ne.
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2013 02 08, 13:57)
turiu tokį meilužį/draugą, gyvenam taip jau seniai, ilgametė draugystė (5-10 m.) , ABU patenkinti, ABU laimingi, ABU turim savo gyvenimus, tik sueinam seksui ir pokalbiui iki ryto. Ar buvo tokia?

Kažkaip galvoju, kad protingas ir išmintingas vyras, su kuriuo būtų galima kalbėtis ir meilužiauti, neturi galimybės kalbėtis iki ryto, nes kad ir koks jis būtų bledė, bet padorumo dar turi nors lašą. O šiaip manau, kad ilgalaikiais ir ilganakčiais meilužiais negali būti tie, kokių nori given. Nes jie per daug padorūs, kad šlaistytųsi naktimis ir jų šeimos lauktų pareinančių paryčiais ar kur. Gal jie jei ne tokie padorūs verčiau užsiimtu paprastesniais meilužiavimais, be padidintos rizikos.
Atsakyti