Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (195 tema)!

merginos iki 15val.as namie kam reikia prasau,o kam nereikia pasimatysim po svenciu
Atsakyti
Aciu mergaitems uz siuntinukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Viskas tiko ir patiko,tik va Mia batai uztrauktukas iskart uzsegant rasiskyre pacioj apacioj( gal brokas g.gif )nes mano koja siaura.Linkiu visom ramiu,siltu Kuciu ir Sventu Kaledu su daug daug dovanu 000054.gif newyear.gif
Atsakyti
Klaipeda!
Ieskau nares lolituk.
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2012 12 24, 11:01)
thumbup.gif
Deze nusimato 13:30. Ar galesiu dalinti stotyje pranesiu siek tiek veliau.
Gymboree sale viskas 12,99 ir maziau USD.

Gymboree prisijungiau 4u.gif super groziu maziesiems yra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2012 12 24, 13:11)
Klaipeda!
Ieskau nares lolituk.

lolituks 4u.gif
Atsakyti
ar galit apsviesti mane tundra - kainos nurodytos jau galutines? blush2.gif ax.gif

QUOTE(zeneta @ 2012 12 24, 13:29)
mergaiciukes junkites prie jcrew factory  doh.gif  kainos super-tas pats kas buvo -40 ir minus 20  unsure.gif o kazkaip sunkiai renkasi  g.gif tikrai kainos gerokai pamazintos  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(lima1 @ 2012 12 24, 13:20)
ar galit apsviesti mane tundra - kainos nurodytos jau galutines?  blush2.gif  ax.gif

taip:)
Atsakyti
Alytaus deze pas mane, kol kas neatidariau ir nematau kieno daiktu yra, jei kam siandien reikia rasykit, parasysiu kontaktus ir uz valandos grizus galesiu atiduoti smile.gif
Atsakyti
user posted image
Kūčių vakarą - ramybės sielai.
Kalėdų rytą - džiaugsmo širdžiai.
Naujųjų metų naktį - spindinčios laimės.
Visam gyvenimui - Dievo palaimos.
Su artėjančiom šventėm Mielosios 000552.gif 000552.gif santa2.gif newyear.gif newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2012 12 24, 01:58)
Gal galit atsakyti kada is carters planuojat uzsakineti?

As irgi prisijungciau is carters 4u.gif
Atsakyti
Mergaites blush2.gif gal kas gali imest nuoroda kondicionieriaus plaukams kuris buvo labai populiarus tarp mergaiciu,buvau isirasius nuoroda ,bet kitam kompe doh.gif tai tik pamenu,kad vadinasi Silk...daugiau nieko biggrin.gif buciau laaaabai dekinga. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Graziu Jums Svenciu mergaites!!!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nattti: 24 gruodžio 2012 - 13:37