Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (195 tema)!

QUOTE(Ga-aP @ 2012 12 28, 22:04)
Aha, ir as prie klausimuko prisidedu - atsakymo jokio negavau  4u.gif  Ar imsit crocs su 25 % off, mergaites?

nupirksiu kasikiuka tuojaus.
Atsakyti
Gal kas iš antakalnio pas Kilka važiuosit ir galėtumėt mano siuntinuką paimt? būčiau labai labai dėkinga unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes
gal kas is seskines ar aplinkiniu rajonu vaziuosit pas Kilka siuntineliu
prasyciau mano viena daikteli paimti
buciau laaabai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Noriu padekoti Kate25 uz visas tris batu poras. Mano vyriskis negali atsidziaugt abieju camper patogumu bei sorel siltumu. Aciu uz malonu bendravima ir uz nesusipratimu nebuvima bigsmile.gif Viskas su tavim Kate25 taip paprasta, greita ir profesionalu ! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samba26 @ 2012 12 28, 23:36)
Noriu padekoti Kate25 uz visas tris batu poras. Mano vyriskis negali atsidziaugt abieju camper patogumu bei sorel siltumu. Aciu uz malonu bendravima ir uz nesusipratimu nebuvima bigsmile.gif  Viskas su tavim Kate25 taip paprasta, greita ir profesionalu !  4u.gif

aciu ir Jums visoms, mergaites!
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2012 12 28, 19:13)
Laba,
galime rinkti
jusu gavau vakar ir jau pakeliui i lt. laukite skaiciuku
eglejtree siulesi kelis psl atgal mirksiukas.gif

Urte83 bus namuose nuo 19val, renginukas veluoja, sorry uz nepatogumus

Aciu uz atsakyma, labai laukiu:)
Atsakyti
12.28d siuntimo skaiciukai baigti!

worldofwatches swiss legend daily deal

SWISS LEGEND Return to Previous Page Men's Super Shield Chronograph Blue Dial Gold Tone IP Case Black Silicone - 75$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kate25: 29 gruodžio 2012 - 08:46
Labas rytas, o kaip su kitu miestu siuntinukais? Nesulaukiau dar jokiu ziniu , lyg kazkas turetu ir mano but ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2012 12 29, 10:29)
Labas rytas, o kaip su kitu miestu siuntinukais? Nesulaukiau dar jokiu ziniu , lyg kazkas turetu ir mano but  ax.gif

Kai gaunat skaiciukus visada galit pasitikrint,laiske buna parasyta kada prekytes bus issiustos. Mergaites dalina 14d ir 21d prekytes.
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif

Alytus,Gargzdai ir Taurage iskeliavo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytte @ 2012 12 28, 23:26)
Kaip su AX vyriskais dydziais? SB kuris nesioja S imti xs ar s? O moteriski atitinka? g.gif

MB nesioja L, pirkau L palaidine ilgom rankovem- idealiai atitiko 4u.gif
Atsakyti
Ar perkate VS? ax.gif
Atsakyti