aš su 38 - 7, retkarčiais 7,5 - ir labai retai, kai yra komentaruose kad arba pasimatuoju sesės - 8 US (čia CK basutės, o va CK jeans 7,5 -jau koks 39-40 d prasipirkau dvejas basutes )
Pigiau reikia gaudyti per papildymą, kartais būna
Mano gal ~93 cm, turiu S, tai jau pakankamai aptemptas, o jei išskalbus susitrauks - netilpsiu.
Rodykit modelį, apie kurį galvojat, jie skirtingi ir vieni gali būti didinti, kiti ne.
ar atitinka dydi sie botai?, maniskis nesioja 46 dydi?reikia imti ar 12, ar13 ar dar kokia nuolaida yra? ar dar laukti rytojaus,aciu Papildyta: http://www.6pm.com/t.....zfcTest=mat:1
Dažniausiai papildo 12.30 val. ir jei gera kaina pamatot, iškart reikia siųsti užsakymą. Dažnai būna, kad kai kurios spalvos megztukus pigiau parduoda, todėl jie greitai dingsta.
Manau, šis neturėtų būt didintas ir xxs tikrai nereikėtų imti. Man tokiu kaklu šalta žiemą, tai neatkreipau dėmesio į kainas, bet 99$ - daug
Dažniausiai papildo 12.30 val. ir jei gera kaina pamatot, iškart reikia siųsti užsakymą. Dažnai būna, kad kai kurios spalvos megztukus pigiau parduoda, todėl jie greitai dingsta.
Manau, šis neturėtų būt didintas ir xxs tikrai nereikėtų imti. Man tokiu kaklu šalta žiemą, tai neatkreipau dėmesio į kainas, bet 99$ - daug