Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės

Mergaites, o lapkricio 13 d. uzsakyti kvepaliukai dar nepasieke LT?
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2012 12 28, 19:10)
O gal zinote kada Boston proper buna papildymas blush2.gif

bijau suklisti,bet lyg ne
QUOTE(Linulee @ 2012 12 28, 19:22)
ar turit dar 6pm -10%?

taip 4u.gif

zaraza, i pasuka brukstlkit 4u.gif
Atsakyti
[quote=Ingakalnis,2012 12 28, 20:29]
bijau suklisti,bet lyg ne

kiek stebiu tai buna, bet nesuprantu kokiu laiku blush2.gif
Atsakyti
Laureta o dar bus skaiciuku-nes bijau kad pirstines atskirai nuo palto nebutu doh.gif raudona kepuriuka turiu, paltukas tikiuos ir greit atvaziuos, o raudonos pirstines vargses liks -kaip as be ju wub.gif
kur gerom kainom laikrodziu rast ir vyrisku ir moterisku-sportinio tipo doh.gif maniskis tukostiuminiu nenesioja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 28 gruodžio 2012 - 20:18

Laureta, parasiau laiskiuka del gymboree 4u.gif
Atsakyti
Julieja, ar rytoj galima į svečius prašytis ? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 12 28, 16:15)
Pakartoju ax.gif
Nepastebejau anksciau posto. Manau, bus mazas. Dauguma sutartinai tvirtina, kad jos mazesnes uz iprastas Blythe.  Gali buti ir 12 mazas. As turejau 6 dydzio, tai buvo per anksta (nors Blythe 6 dydzio turiu). Dabar laukiu 8 dydzio ax.gif

Taip išeina man reik tada 14 dydžio. g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(crema @ 2012 12 28, 22:45)
Julieja, ar rytoj galima į svečius prašytis ? blush2.gif  4u.gif

Ne galima, o reikia!!! biggrin.gif Rytoj lauksiu visus atsiimant siuntinukus, nes nesinori palikti siuntiniu kt mietams, o man tarp deziu sutikt Naujuosius, siuntinuku dar tikrai liko, ir ne vienas ir ne du. VISUS PRASAU PASIIMT SAVO SIUNTINIUS!!! 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už siuntinuką (tiksliau, du iškart pasiėmiau) 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2012 12 28, 21:16)
Laureta o dar bus skaiciuku-nes bijau kad pirstines atskirai nuo palto nebutu  doh.gif  raudona kepuriuka turiu, paltukas tikiuos ir greit atvaziuos, o raudonos pirstines vargses liks -kaip as be ju  wub.gif
kur gerom kainom laikrodziu rast ir vyrisku ir moterisku-sportinio tipo  doh.gif  maniskis tukostiuminiu nenesioja  doh.gif

tikekimes kartu gausit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Julieja @ 2012 12 28, 22:29)
Ne galima, o reikia!!! biggrin.gif Rytoj lauksiu visus atsiimant siuntinukus, nes nesinori palikti siuntiniu kt mietams, o man tarp deziu sutikt Naujuosius, siuntinuku dar tikrai liko, ir ne vienas ir ne du. VISUS PRASAU PASIIMT SAVO SIUNTINIUS!!! 4u.gif

tai gal as galeciau pasiimti ne savo, nes mano kol kas nieko nera, bet jei reikia - mielai ir ne savo priglausciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif su visam biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

Bandziau uzklausti emailu, bet negavau atsakymo. Neramu del tu graziuju pakabuku vaikisku, kazkaip labai ilgai visas procesas vyksta. Avansas seniai pervestas, zinute kad nupirkta gavom lapkričio pabaigoje, o daugiau jokių ziniu, nei skaiciuku, nieko verysad.gif Ar visada pas Jus taip ilgai keliauja? Gal pasimete kur?
Atsakyti