QUOTE(Jadzka @ 2013 02 06, 09:55)
Sveiki,
Rekomenduokite 180 X 2000 čiužinį. Ūgiai ir svoriai 183 cm x 84 kg. ir 168 cm x 70 kg. Lova bus ąžuolo masyvo su grotelėmis ir stalčiumi apačioje. Iš šios kolekcijos:
http://www.tch.lt/im..._BEDROOM_EN.pdfAbu su vyru šalimu nesiskundžiam kaip beje ir nesam per daug prakaituojantys (tiesiog būna šilta dažniausia).
Namie šilta ir pakankamai sausa. Žiemą maždaug + 22 laipsniai, o vasarą aikšu nuo oro priklauso. Kas tikrai neapatiko - tai Bonel spyruokliniai čiužiniai (savaime aišku kodėl

, Latekso (nepamenu koks buvo, bet vasarą miegojau ir žiauriai akršta buvo. Ir Tempur nepatiko (Sunku atsikelti, tas įdubimas man nelabai...).
..........................
Čiužiniais su zonomis netikiu (Man niekaip neatsakė jei mano ūgis 168, o ex buvo 194, tai kaip pataikyti 5 tas zonas su skirtingais ūgiais).
Norisi vidutinio kietumo čiužinio. Gali būti 2 skirtingos pusės (ala vasarai iš žiemai). IR kaina gerai būtų iki kokio 1800 lt. Rimtų problemų su stuburu neturime, alergijų ir astmų taip pat.
Miestas Vilnius.
Paprastai kiekvieną teiginį galima logiškai paaiškinti:
ZONAVIMAS-normali praktika, kur zonų plotis, priklausomai nuo spaudimo vietos, būna nuo 15-20cm pločio iki 30-40cm (pvz.dubens srityje). Taip kad tikrai įsiteks ir 160cm, ir 200cm ūgio žmogus;
BONEL spyruoklės-vientisas, paprastai kietas branduolys su 2-3cm paprastomis perdangomis (porolono, kokoso ir t.t.). Tai jis ir negali būti komfortiškas, tiesiog PAGRINDAS;
LATEKSAS-labai tanki medžiaga, pvz.65kg/m3. Ant kitos tokio tankio medžiagos irgi būtų šilčiau. Nors, galbūt, miegojote anksčiau, kada lateksas buvo uždarų porų (nepraleidžiantis oro). Dabar-visiškai kitokie gamybos būdai, lateksai orui pralaidūs (tam yra spec. testai);
TEMPUR-labai klampi, labai lėtai atsistatanti viskoelastinė medžiaga -toks ir buvo gamintojo užmanymas, todėl jis arba labai patinka, arba labai nepatinka , viduriuko nebūna. Dažniausiai tie, kas TEMPUR turi, jau visą gyvenimą ir nekeičia į kitokį... ;
Keista, kad manote, jog jausite LABAI didelį skirtumą VASARA/ŽIEMA pusėse...

;
Geriau akcentuokite elastingumą, prisitaikymą, oro pralaidumą, audinio sudėtį, ilgaamžiškumą ir kt.
Rekomenduotume išbandyti MŪZA*, HARMONIJA*.
Jei nepamiršite, pasidalinkite po to su mumis įspūdžiais.