Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 19

QUOTE(mammy1 @ 2013 03 21, 20:56)
hm..perzvelgiau, pvz jone skiriasi 100 lt..bet kodel garantija tik 2 m...o ten dormeo buna 10-12m..?
aisku, nes neismanau tu visu ciuziniu...bet garantija tai maza 2 m, uz beveik 500 lt...
morta taip pat...
ir nera 90X190 cm...hm..
sekanti reikes jau ir mums rinktis, tik jau dviguli...

Garantija dar nepasako kokybės. Reikia žiūrėti į medžiagų tankius. Šiuo atveju Lono daug konkurencingesnis. Aukštesni tankiai ilgaamžiškesnis. Geresne kaina.
Panašių rinkoj Visco pur( Feyco), Visco starr ( Gumotex) , Jupiteris ( Lini), Harmonija, Jonė (Lonas)

QUOTE(ingabag @ 2013 03 22, 22:03)
Antčiužinis TOP HILDING FAMILY
http://miegocentras....u...24&p_id=590
Sleepwell TOP HR foam
http://miegocentras....u...24&p_id=110
Antčiužinis RENOWER HR 71
http://miegocentras....u...24&p_id=332

Kuris is ju kokybiskaiusias? Ar koki kita gal pasiulysite?

Pirmas ir trečias variantas geriausi.
Atsakyti
QUOTE(ingabag @ 2013 03 22, 21:03)
Sveiki, gal galite padeti issirinkti antciuzini. Miegame ant isskleidziamo kampo. Taip pat yra padidejusio prakaitavimo problemu, todel , kiek supratau is diskusiju, kad geriausia rinktis HR poliuretano antciuzinius. Pataisykite, jei klystu. Kaina galetu buti iki 500 lt uz 140x200.

Sveiki.
Geriausiai suminkštinantys esamą pagrindą yra viskoelastiniai antčiužiniai, po to HR putų poliuretanai (arba dar vadinami Kaltshaum) bei lateksiniai.
Dėl šiltumo, tai, be abejo, ant viskoelastinio miegoti yra šilčiau vien todėl, kad ši medžiagalabai gerai priglunda iš visų pusių prie jūsų kūno.
HRas ir lateksas taip stipriai nepriglunda, yra tampresni.
Lateksas, kurį naudojame mes, turi daug papildomų oro kanalų (skylučių), be to šis lateksas yra atvirų porų, orui pralaidus, savo prigimtimi, todėl miegoti ant jo NĖRA KARŠTA. NEBIJOKITE TO.
Lateksas dažniausiai mažiau orui laidus tik todėl, kad yra tankesnė medžiaga nei HRas, todėl latekso gamintojai papildomai jį profiliuoja, daro papildomus oro kanalus, kad oro pralaidumas būtų toks kaip HRo.
Todėl į savo pasirinkimą nebijokite įtraukti bent jau mūsų lateksinio antčiužinio.
Atsakyti
sveiki, gal patarsit ir mums:
1. Druskininkai
2. Lovos dar neturim, dairysimės 160x200 išmatavimų
3. Mano 180x65, vyro 179x67.
4. Iki šiol miegojom ant ištraukiamų lovų TOKIŲ. Kietos, nepatogios, išlūžo doh.gif
5. Iki 1500 lt.
6. Vidutinio kietumo.
7. Man norisi šilumos, vyras linkęs prakaituot.
8. Namuose labai šilta, bet man vis tiek šalta biggrin.gif Drėkinu kambarį kasnakt džiaudama drabužius.
9. Aš neturiu sveikatos problemų, vyras po avarijos, tad paskauda stuburą, kojas. Lovos siaubingos, tad šiuo metu abu atsikeliam nugulėtais sprandais, skaudančiais stuburais ir nepailsėję, tad norisi tiesiog patogaus, kokybiško, įkandama kaina čiužinio bigsmile.gif

Šiandien regis ant tokio čiužinio gulinėjau http://www.medumosba...ket-ekstra.html g.gif Vektus firmos. Pardavėja siūlė šį rinktis, o ne Lono čiužinius TYLA, nes ano sudėtis geresnė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 23 kovo 2013 - 21:45
Labas visiems,esu naujokė šitame forume,tai jeigu ką ne į tėmą parašysiu,prašau labai nepykti blush2.gif Daug skaitinėjau ieškodama informacijos ir užklydau čia.Turiu tokia,kaip ir problemytę.Nusipirkom čiužinį Prestige KS 55. H2 kietumo.140x200.Mano svoris-52kg.ūgis-1.64, Vyro svoris-82kg.ūgis-1.73. Grotelės Sigma.Kaip rinkomės čiužinį atrodė viskas bus gerai,bet po maždaug savaitės laiko man pradėjo mausti juosmenį,paskui jau pradėjo skaudėti rimčiau,dabar žiūriu,kad skauda visai rimtai,net nesinori eiti gulti i lovą.Vyras sako,kad reikia persipratinti,nes gan ilgai miegojom ant labai kieto čiužinio.Bet jau atsiprašau, 2,5 mėnesio ir nieko geriau tik blogiau...Vyrui viskas ok,miega,kaip barsukas biggrin.gif O aš kaip jis verčiasi viską jaučiu,judesiai tikrai persiduoda.Gal kas kokiu patarimų,pamokymų?Mes su mano nugara būtume Jums labai dėkingos.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2013 03 23, 21:32)
sveiki, gal patarsit ir mums:
1. Druskininkai
2. Lovos dar neturim, dairysimės 160x200 išmatavimų
3. Mano 180x65, vyro 179x67.
4. Iki šiol  miegojom ant ištraukiamų lovų TOKIŲ. Kietos, nepatogios, išlūžo doh.gif
5. Iki 1500 lt.
6. Vidutinio kietumo.
7. Man norisi šilumos, vyras linkęs prakaituot.
8. Namuose labai šilta, bet man vis tiek šalta biggrin.gif Drėkinu kambarį kasnakt džiaudama drabužius. 
9. Aš neturiu sveikatos problemų, vyras po avarijos, tad paskauda stuburą, kojas. Lovos siaubingos, tad šiuo metu abu atsikeliam nugulėtais sprandais, skaudančiais stuburais ir nepailsėję, tad norisi tiesiog patogaus, kokybiško, įkandama kaina čiužinio bigsmile.gif

Šiandien regis ant tokio čiužinio gulinėjau http://www.medumosba...ket-ekstra.html g.gif Vektus firmos. Pardavėja siūlė šį rinktis, o ne Lono čiužinius TYLA, nes ano sudėtis geresnė g.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Va ir palygino...
Pirmiausia, MULTIPOCKET čiužiniai nesiūlomi mažo svorio žmonėms, nes jie yra kietoki/vidutinio kietumo.
Jūs sakote, kad skauda sprandą, stuburą-tai per kietas lovos pagrindas, o jūs toliau dairotės į tokius.
Aišku, jūsų vyras po avarijos, iš minkšto čiužinio bus sunku atsikelti, todėl irgi svarbu nenueiti į kraštutinumus.
Lyginti abu čiužinius (EKO MIKROPOCKET ir TYLA***) nelabai norisi, nes mes nenaudojame arklio ašutų, šuns vilnos, kokoso, jūrų dumblių, kupranugario kailio ir t.t.
Užsiduokite sau (ne gamintojui) klausimą: KĄ TOS MEDŽIAGOS SUTEIKIA čiužiniui?

Jūsų atveju atkreipčiau dėmesį į HARMONIJA*, MŪZA*.
Kadangi jau turite MIGDOLO baldus, jie turi ir didelę gamą miegamojo baldų, tai, nuvykę pas juos, galėsite pasitarti ir dėl LONO čiužinių.

Svarbiausia, turėdami sveikatos problemų, nesusigundykite reklaminiais triukais, kur iš kelių mm storio medžiagų žmonės tikisi stebuklų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lonas: 24 kovo 2013 - 08:48
QUOTE(Lonas @ 2013 03 24, 09:43)
Jūs sakote, kad skauda sprandą, stuburą-tai per kietas lovos pagrindas, o jūs toliau dairotės į tokius.

Užsiduokite sau (ne gamintojui) klausimą: KĄ TOS MEDŽIAGOS SUTEIKIA čiužiniui?

Jūsų atveju atkreipčiau dėmesį į HARMONIJA*, MŪZA*.
Kadangi jau turite MIGDOLO baldus, jie turi ir didelę gamą miegamojo baldų, tai, nuvykę pas juos, galėsite pasitarti ir dėl LONO čiužinių.

nesidairau į tokius, tiesiog užėjau į baldų parduotuvę, užmačiau čiužinius ir užklausiau, ką patartų, tai tiesiai vedė prie būtent to kietesnio čiužinio.

Ką tos medžiagos gero - blogo duoda čiužiniui - nežinau, todėl ir prašau jūsų patarimo ax.gif nes matau, kad mūsų kaimuky įsiūlys ne geriausią variantą, o brangiausią biggrin.gif
Keliausiu išmėgint jūsų siūlomų čiužinių bigsmile.gif

Migdolo baldus mesim lauk, nieko verti schmoll.gif Tiesiog jie likę nuo tų laikų, kai didesnės lovos mūsų kambary netilpo, o dabar galim pirkt bet kokių išmatavimų, vietos sočiai.

O Harmonijos ar Mūzos čiužiniam turi būti rėmas su grotelėm? KAip ir sakiau - lovos rėmo dar neturim, ieškau ir nežinau į ką atkreipt dėmesį, kad tiktų būtent šiems čiužiniams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 24 kovo 2013 - 14:23
QUOTE(šarlotė @ 2013 03 24, 13:52)

Migdolo baldus mesim lauk, nieko verti schmoll.gif Tiesiog jie likę nuo tų laikų, kai didesnės lovos mūsų kambary netilpo, o dabar galim pirkt bet kokių išmatavimų, vietos sočiai.

O Harmonijos ar Mūzos čiužiniam turi būti rėmas su grotelėm? KAip ir sakiau - lovos rėmo dar neturim, ieškau ir nežinau į ką atkreipt dėmesį, kad tiktų būtent šiems čiužiniams.

Grotelės rekomenduotinos čiužiniui dėl 3 priežasčių:
*apatinis oro pralaidumas;
*ilgesnis tarnavimo laikas;
*geriau išreikštos čiužinio zonos.

Kalbame, aišku, apie išgaubtas lameles, o ne paprastas lentutes... smile.gif
LONAS turi tokias kaip SPARK, SIGMA.

Tarpai tarp lamelių rekomenduotini 3-4cm (idealiausias variantas).
Lamelių laikikliai-kaučiukiniai.

Dvigulei lovai, paprastai, reikalingos dvi viengulės grotelės, pvz. lovai 160cm pločio dedamos 2 po 80cm pločio grotelės.

Atsakyti
QUOTE(Bonika @ 2013 03 24, 01:34)
Nusipirkom čiužinį Prestige KS 55. H2 kietumo.140x200.Mano svoris-52kg.ūgis-1.64, Vyro svoris-82kg.ūgis-1.73. Grotelės Sigma.Kaip rinkomės čiužinį atrodė viskas bus gerai,bet po maždaug savaitės laiko man pradėjo mausti juosmenį,paskui jau pradėjo skaudėti rimčiau,dabar žiūriu,kad skauda visai rimtai,net nesinori eiti gulti i lovą.Vyras sako,kad reikia persipratinti,nes gan ilgai miegojom ant labai kieto čiužinio.Bet jau atsiprašau, 2,5 mėnesio ir nieko geriau tik blogiau...Vyrui viskas ok,miega,kaip barsukas biggrin.gif O aš kaip jis verčiasi viską jaučiu,judesiai tikrai persiduoda.Gal kas kokiu patarimų,pamokymų?Mes su mano nugara būtume Jums  labai dėkingos..  ax.gif

Parduotuvėje Jums suklydo parenkant feyco čiužinio modelį. Šiuo čiužiniu yra patenkintos apvalesnio sudėjimo moterys. O jūsų visai kitoks sudėjimas. Grotelių viduriuką pareguliuokite. Pabandykite į cm viskoelaselasto antčiužinį.
Atsakyti
Dėkui už patarimą.Grotelių viduriuką jau reguliavom,mėginom ir kietinti ir minkštinti.Joks variantas nugarai netinka,gal labiau truputi į kietesnę pusę.O dėl antčiužinuko,kaip supratau,kalba eina apie viskoelastano 5 cm?Koki rekomenduotumėt? Nes šiandien jau šeimos taryba sprendė,kad turbūt reikia iškoti kito čiužinio..Gaila pinigų,bet sveikata brangesnė,juolab kuo toliau vis blogiau,nakti verčiuosi jausdama skausmą,ryte vos išropoju iš lovos ir pusė dienos maudžia nugara ties juosmeniu,įpatingai,kaip pasilenkiu.Ir kam tūrėčiau būti dėkinga už šį ,,malonumą,,???
Gal dar kas kokiu patarimų?Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Bonika @ 2013 03 25, 00:49)
Dėkui už patarimą.Grotelių viduriuką jau reguliavom,mėginom ir kietinti ir minkštinti.Joks variantas nugarai netinka,gal labiau truputi į kietesnę pusę.O dėl antčiužinuko,kaip supratau,kalba eina apie viskoelastano 5 cm?Koki rekomenduotumėt? Nes šiandien jau šeimos taryba sprendė,kad turbūt reikia iškoti kito čiužinio..Gaila pinigų,bet sveikata brangesnė,juolab kuo toliau vis blogiau,nakti verčiuosi jausdama skausmą,ryte vos išropoju iš lovos ir pusė dienos maudžia nugara ties juosmeniu,įpatingai,kaip pasilenkiu.Ir kam tūrėčiau būti dėkinga už šį ,,malonumą,,???

O sakykite, Jusu groteles vientisos 140 plocio, ar naudojate dvi po 70x200.
Kietumas Jusu sudejimui tinkamas, ir tikrai turim labai daug pavyzdziu, kai miega ir lieknesni zmones ir jiems viskas gerai. Jusu atvejis isskirtinis, reiketu analizuoti placiau, iskaitant net ir apsilankyma pas gydytoja, nes ciuzinys negali taip katastrofiskai itakoti Jusu savijautos, o aprasyti simptomai labiau panasus i nugaros nervu sakneliu uzdegima...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 25 kovo 2013 - 12:45

Mano svoris panašus 52 kg. kiek teko ji bandytis, tai iš feyco yra kitokiu geresnių čiužinių. Tačiau aprašyti simptomai tikrai gali būti ligos simptomai. Nuo netinkamo minkštumo čiužinio, jie kitaip jaučiami. Miegojau būnai kai kuriuose viešbučiuose atsikeli skaudančiu juosmeniu. Nugulėtais šonais. Tačiau po valandžiukės praeina.
Atsakyti

Nepirkite to viskoelastinio antčiužinio, jis nepadės, o bus tas pats arba net padidins nugaros skausmus. Kad įsistikintumėte pasiprašykite gal kas iš pažįstamų turi tokį antčiužinį ir Jums duotu pasibandyti mirksiukas.gif Jums reikėjo čiužinio stangresnio, kaip Swiss dream T3/T4, Premier exclusive, jeigu rimtos problemos tai net kaip Antibacterial antidecubit 4u.gif

QUOTE(ingabag @ 2013 03 22, 22:51)
Tiesa, dar nepaminejau, kad musu kampas kietas, tai norisi ir , kad antciuzinis minkstesnis butu. Ir gal zinote kur Siauliuose butu galima gyvai isbandyti jusu pasiulytus?

Radau dar viena, siek tiek brangesnis....
Materasso Top Comfort
http://www.maxvel.lt...nis-top-comfort

Top Comfort vidutinio, minkštumo/kietumo zonuotas antčiužinis, jeigu labiau minkštinti norite tai reikia viskoelastinio antčiužinio 5 - 6 cm.
Atsakyti