Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 19

QUOTE(Nuo jūros @ 2013 01 23, 15:28)
1. Kur gyvenate, t.y. kokiame mieste, rekomenduosime artimiausias parduotuves. Vilnius
2. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) ar lovos išmatavimai. 180x200
3. Koks Jūsų ūgis ir svoris. 168x60 ir 178x80
4. Ant ko, t.y., čiužinio, lovos, žemės miegojote iki šiol. Putų poliuretanas
5. Numatoma čiužinio kaina. 2000-4000 lt.
6. Norisi kieto ar minkšto čiužinio. Minkštesnio
7. Norite, kad būtų miegant šilčiau ar vėsiau. Vienam - šilčiau, kitam - vėsiau.
8. Ar namuose drėgna, gal Jūs linkęs prakaituoti. Nedrėgna, jei labai karšta -prakaituojame smile.gif
9. Ant kokio pagrindo, t.y. lovos grotelių ar kt. bus dedamas čiužinys. Grotelės ir patalynės dėžė
10. Jei turite kažkokių reikšmingu sveikatos sutrikimų, paminėkite ir juos. Vyras turi problemų su nugara (skauda)

Iš to ką pabandėme (Lono) - vyrui labiausiai patiko lateksinis (Lono), man viskoelastinis. Bet žinau, kad vyrui ant viskoelastinio būtų per šilta, ypač vasarą, nes jis šilumos nemėgsta. Man lateksas pasirodė per minkštas. Ar būna tarpinių variantų? smile.gif  Dar siūlė tokį variantą, kaip kompromisinį http://miegocentras....-...13&p_id=573

Pilnavidurių čiužinių prisitaikymas prie žmogaus anatomijos yra žymiai geresnis nei tuščiavidurio (spyruoklinio)-čia vienareikšmiškai... biggrin.gif
Aišku, reikia lyginti aukštesnės kategorijos medžiagas (lateksas, HR putų poliuretanas).

Labai gerai, kad sutariate bent dėl minkštumo abu. O va dėl vėsiau/šilčiau, tai reikalingos medžiagos labai gerai orui pralaidžios .

Nepaminėjote, ant kurios MŪZOS gulinėjote (yra trys), bet, pvz.MŪZA ** negalėjo pasirodyti per minkšta, o MŪZA*** tai taip, ji turi minkštesnį viršutinį sluoksnį, kuris, dėka jame esančių komponentų (parafinų), reguliuoja šilumos kiekį čiužinyje, todėl, esant šilčiau, ant MŪZA*** nebus per karšta ir atvirškčiai.

Pats lateksas, kaip medžiaga, yra orui pralaidus, zonavimas išgaunamas liejimo būdu (ne pjaustymo), yra stabilesnis, tikslesnis, nepažeidžia medžiagos vientisumo (stabilumas, ilgaamžiškumas).

Nueikite dar į parduotuvę ir ilgiau pabūkite, pasikonsultuokite su pardavėja... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuo jūros @ 2013 01 23, 16:28)
Sveiki, reikia čiužinio ir, kaip daugumai - neaišku ką rinktis smile.gif 
gal jūs padėsite?

1. Kur gyvenate, t.y. kokiame mieste, rekomenduosime artimiausias parduotuves. Vilnius
2. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) ar lovos išmatavimai. 180x200
3. Koks Jūsų ūgis ir svoris. 168x60 ir 178x80
4. Ant ko, t.y., čiužinio, lovos, žemės miegojote iki šiol. Putų poliuretanas
5. Numatoma čiužinio kaina. 2000-4000 lt.
6. Norisi kieto ar minkšto čiužinio. Minkštesnio
7. Norite, kad būtų miegant šilčiau ar vėsiau. Vienam - šilčiau, kitam - vėsiau.
8. Ar namuose drėgna, gal Jūs linkęs prakaituoti. Nedrėgna, jei labai karšta -prakaituojame smile.gif
9. Ant kokio pagrindo, t.y. lovos grotelių ar kt. bus dedamas čiužinys. Grotelės ir patalynės dėžė
10. Jei turite kažkokių reikšmingu sveikatos sutrikimų, paminėkite ir juos. Vyras turi problemų su nugara (skauda)

Iš to ką pabandėme (Lono) - vyrui labiausiai patiko lateksinis (Lono), man viskoelastinis. Bet žinau, kad vyrui ant viskoelastinio būtų per šilta, ypač vasarą, nes jis šilumos nemėgsta. Man lateksas pasirodė per minkštas. Ar būna tarpinių variantų? smile.gif  Dar siūlė tokį variantą, kaip kompromisinį http://miegocentras....-...13&p_id=573

Būsiu dėkinga už patarimus 4u.gif

Rekomenduociau issibandyti Elegance MDI 85 ciuzini, lengvesniajam H2 kietuma, o sunkesniajam ir su skaudancia nugara H3 kietuma, kuris tinkamai prilaikys stubura, neleis netaisiklingai sudribti i ciuzini.
Atsakyti
Sveiki, išsirinkome mes pagaliau čiužinį Fey&Co - Vital Pur, rinkomės tarp kelių variantų, išpradžių patiko Muza*, bet paskui kai jį perdėjo ant paprastu grotelių , kokie panašūs bus mūsų lovoje, pasirodė jis kietesnis, todėl kai bandysite čiužinius - visada pažiūrėkite ant kokių grotelių guli ir kokie bus pas jus.
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2013 01 23, 23:48)
Pažiūrėkite 3 sluoksnių Sinuflex s 16, Prestige tubes. Juose  virsus prisitaiko, o  vidurys koreguoja.

Šių čiužinių randu tik internetinėjė prekyboje g.gif Ar yra Vilniuje kur ant jų atsigulti? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Lonas @ 2013 01 23, 23:53)
Nueikite dar į parduotuvę ir ilgiau pabūkite, pasikonsultuokite su pardavėja... smile.gif

Pardavėjai, bent jau su kuria bendravome, reikėtų pasimokyti iš šio forumo konsultantų smile.gif pasirodo, čia daugiau ir išsamesnės info galima gauti smile.gif
Atsakyti
1. Panevėžys
2. 180*200
3. 180cm, 80kg
4. Sofa-lova
5. Apie 2000lt
6. Vidutinio
7. Šilčiau žiema, vasara vėsiau
8. Žiema apie 16-17 laipsnių šilumos, drėgna, vasara apie 22-25 laipsnius šilumos, nelinkęs prakaituoti
9. Grotelių, bet grotelės kartu su lova, tai jei patariat keisti, kokias tada?
10. Su sveikata viskas gerai, esu aktyvus, sportuoju laisvalaikiu.

Atsakyti
QUOTE(demonxd2 @ 2013 01 24, 23:50)
1. Panevėžys
2. 180*200
3. 180cm, 80kg
4. Sofa-lova
5. Apie 2000lt
6. Vidutinio
8. Žiema apie 16-17 laipsnių šilumos, drėgna, vasara apie 22-25 laipsnius šilumos, nelinkęs prakaituoti

Atkreipkite demesi Aruba i ar softy hr
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2012 09 29, 10:38)
Jeigu neišeina paimti Pilatis, tada galima Swiss Magic pažiūrėti. O jei dar prie jų grotelės geresnės : Triple T12, Triton, Lignum Star tai visai liuba.

salone nepajaute didelio skirtumo isigijome Swiss magic. jau 4 savaites kaip miegame. groteles isidejome vokiskas reguliuojamas, bet skirtumo tarp ju ir buvusiu originaliu lovoje nepajauteme, tik dabar jau tarpai tarp lameliu 2-3 cm vietoje buvusiu 6cm.
Ciuzinys kietokas, toks jausmas, kad salone jis jau gerai pagulinetas ivairaus sudejimo zmoniu. smile.gif ir atveztas naujas ciuzinys gerokai kietesnis. Nebuvo didelio skirtumo isleisti 1000lt daugiau jei butume pajaute tai pardavimo vietoje. Gal pardavejas turetu daugiau rupintis kaip parduoti tinkama preke klientui jeigu mato, kad pasirinkimas nera visai teisingas... dabar kaip pagalvoju ciuzinys iki 130Kg gal ir ne pats geriausiais pasirinkimas sveriantiems 72 ir 59 smile.gif is esmes viskas nera blogai, pats ciuzinys kietokas, manau susigyvensim. taciau siandien imtume Pilatis.

Kitur buna ir blogiau. kaune uzsukome i salona salia Mcdonaldo(na nors uzmuskit nepamenu pavadinimo). ir nors buvome susidomeje metzelerio gaminiais, taciau konsultantes darbas priverte iseiti, vietoj to, kad parduotu mums ciuzini +naujas groteles.
Atsakyti
QUOTE(demonxd2 @ 2013 01 24, 23:50)
1. Panevėžys
2. 180*200
3. 180cm, 80kg
4. Sofa-lova
5. Apie 2000lt
6. Vidutinio

Kadangi ziema namuose buna dregna, tada Jums lieka dometis arba kiseninemis spyruoklemis arba naujoviskais ciuziniais.
Is naujovisku, galima butu dometis Metzeler tubes ciuziniais, Fey Superior TDI ciuziniais, o is kiseniniu spyruokliu pasirinkimas platus, rekomenduociau dometis Prestige TFK 100 P arba Royal star ciuziniu.
Kietumas rekomenduotinas H2 - kiseniniu spyruokliu ciuziniams, renkantis is naujuju technologiju, galite dometis ir H2 ir H3 kietumu, nes ciuziniai labai skirtingai apgaubia kuna.
Atsakyti
QUOTE(demonxd2 @ 2013 01 24, 22:50)
1. Panevėžys
2. 180*200
3. 180cm, 80kg
4. Sofa-lova
5. Apie 2000lt
6. Vidutinio

Siūlome atkreipti dėmesį į TYLA***, kur viršutiniai sluoksniai (apie 8cm storio) gerai prisitaiko, pakankamai komfortabilūs (viršutinis latekso sluoksnis- nusegamas užtrauktuku), o branduolys-tvirtas MULTIPOCKET spyruoklių blokas.

Grotelės SPARK , vidutinio minkštumo, su galimybe reguliuoti minkščiau/kiečiau.
Grotelės COMFORT turi dar minkštesnę pakabą ir net 42 lameles (geriau prisitaiko).
Atsakyti
Sakykit kur Kaune galima pigiau, bet kokybiškų lovos grotelių įsigyti?
Reikia mano mamai, dabartinės jau senos,girgžda doh.gif Ji nori, kad kažkas jose reguliuotųsi (tik nežinau kas blush-anim-cl.gif )
Ar perkant groteles reikia išmatuoto senąsias ar užtenka žinoti tarkim čiužinio matmenis?! ax.gif
Atsakyti
As ne klausti, o atsiliepima parasyti noriu. Jau anksciau minejau, kad perku ciuzini is mikro kiseniniu spyruokliu ir visko elasto sluoksniu. Zodziu, savaite ant jo miegam su vyru ir negalim atsidziaugti jo patogumu. Kelis menesius rinkau info sitame psl ir ziurinejau ciuzinius parduotuvese, internete ir pan. Issirinkau nebrangu ciuzini (1700lt) is 1400 mikro spyruokliu (18cm 1.6mm; Pocket M/Bond 1340*1890mm). Rinkomes butent is mikro spyruokliu kadangi mano vyras 'sunkiasvoris'. Labai dziaugiuosi pirkiniu!
Atsakyti
1. Vilnius
2. Čiužinys turi būti 200x180, aukštis nėra labai svarbus, dabar miegame ant 10cm.
3. Moteris - 60kg, 175cm. Vyras - 80kg, 178cm.
4. Dabar miegame ant paprasto spyruoklinio čiužinio (spyruoklės ne kišeninės), įvilkto į poroloną. Kainavo jis 300lt ir dabar jau išsigulėjo duobės, žodžiu tikras š.... smile.gif
5. Norėtųsi tilpti į 1000Lt.
6. Norėtųsi nei labai kieto, nei labai minkšto, kad būtų vidutinis.
7. Vėsiau.
8. Žiemą gana sausas oras, kitais metų laikais drėgniau. Aš linkusi prakaituoti.
9. Čiužinys bus dedamas ant grotelių, grotelės 6cm pločio, tarpai tarp grotelių - 6cm.
10. Abu su vyru turėjome osteochondrozę. Vyras dažnai skundžiasi nugaros skausmais, pas mane yra keli susidėvėję tarpslanksteliniai diskai. Priedo, šiuo metu laukiuosi kūdikio, o pirmus metus jis miegos su mumis toje pačioje lovoje, norėtųsi, kad ir kūdikiui būtų komfortiška.

Aš pati išsirinkau šiuos čiužinius:
Hilding Magic
Tyla*
Sleepwell BLUE Orthopedic
Tik nežinau kuris geresnis, aš pati linkusi į Sleepwell ir dėti ant čiužinio higieninį apklotą Sleepwell TOP Hygienic. O gal pasiūlėtumėte kažką visai kito, bet dar geresnio?
Atsakyti