Įkraunama...
Įkraunama...

Step order vaiko prisiteisimas

piktu zmoniu daugiau nei geru
nejums ir turi sueiti.
Uzdarom tema
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 12 24, 20:53)
apie grizimus i LT jokiu net kalbu negali buti. nes is kart busi apkaltinta vaiko pagrobimu ir sau pasirasysi taip nuosprendi. Neapgins taves niekas, nes yra istatymai ir LT ju laikosi kaip ir bet kuri kita europos valstybe. Zinai Rinau atveji? jei ne tai paieskok internete straipsniu - labai liudnai baigesi vaiko toks savavaliskas parsivezimas.
Del darbo, tai nepyk - bet nesuprantu kodel tu nedirbi, jei turi vaika bet neturi pinigu. Kaip taip galima, juk tu uz ja atsakinga? 13 menesiu vaikas tai ne 13-os dienu vaikas. Jau tikrai gali eiti dirbti ir leisti i lopseli kazkoki ar pas aukle. Galu gale, jei neturi specialybes jokios, gali juk pati aukle dirbti. buti namie su savo vaikuciu ir priziureti pora kitu. Bent kazkiek gausi ir oficialiai tai iforminus dar ir pagalbos is valstybes kazkokios gausi.
Papildyta:
deja, jei norit su vaiku buti tai neturit pasirinkimo... ir toks galvojimas tikrai situacijai nepadeda... as bet kam siknas valyciau, kad tik savo vaika ismaitint...

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Beatucyte @ 2012 12 26, 17:40)
piktu zmoniu daugiau nei geru
nejums ir turi sueiti.
Uzdarom tema

Kodel piktu mirksiukas.gif Jei nesutampa nuomones - nereiskia pykti zmones. Sededama ir laukdama stebuklo - situacija nepasikeis. Sekmes tau kurti paciai savo ir savo vaiko ateiti vietoj plaukti srove ir laukti kaz ko..
Atsakyti