Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

UGG Australia Classic Short Boots, 7 USA dydis, pirkti Shopbob su maximalia nuolaida, 365 lt, Vilnius.
http://www.shopbop.c...24441945554.htm

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maite @ 2012 12 28, 18:14)
Su šventėm visas - pirkėjas ir puikiąsias tarpininkes  4u.gif

Turiu problemėlę - per čia pirkti TH džinsai (is Macys) atkeliavo su tuo apsauginiu platsmasiniu čipu, kuris cypia, kai eini pro parduotuvės apsaugą. Pabandėm krapštyti- lengvai nenusiima, labai per jėga nesinori, kad medžiagos nesugadintumėm. Į kokią nors parduotuvę nešti nuimti gėda- galvos, kad vogti g.gif    

Gal kam taip buvo ir žinote ką daryti?

Man taip buvo biggrin.gif Ir kas idomiausia as su sio megztiniu is TH pardes nuskrydau i UK. Uzsidejus megztuka vaikstau po pardes ir net ieidama sucypiau, iseidama jau net isivaizduojat kas buvo. Apsauga kiekvienoje pardeje ziurinejo, o man tik po trecios parduotuves daejo kame cia baika, tai i tulika nuejus krapsciau ta apsauga neturedama zirkliu, bet pavyko nuimti tongue.gif Ir baigesi mano vargai pagaliau. Jis pas mane buvo pritaisytas kaip etikete, tai medziagos nesugadinau nors privargau kol nuemiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakubu: 28 gruodžio 2012 - 18:59
Alaniuk,rytoj galima pas Jus i sviecius?
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2012 12 28, 19:32)
Dabar tik sumąsčiau patikrint blush2.gif  Man užsakyta gruodžio 5d., tai prekė jau turi būt LT, tik aš su mokėjimu pavėlavus, todėl dar jos neturiu blush2.gif  4u.gif

saskaita gavote seniai? as negavau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 28 gruodžio 2012 - 20:09
QUOTE(style18 @ 2012 12 28, 21:08)
saskaita gavote seniai? as negavau

Saskaitą gavau gruodžio 13d. Gal kartais i spam'ą nuklydo, tikrinot? Esu kartą netyčia iš ten ištrynus sąskaitą atidžiai nepažiūrėjus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2012 12 28, 21:15)
Saskaitą gavau gruodžio 13d. Gal kartais i spam'ą nuklydo, tikrinot? Esu kartą netyčia iš ten ištrynus sąskaitą atidžiai nepažiūrėjus... doh.gif

spamas tuščias, bet keista ,kad neatsako man, jau 5 kart klausiau. cia sukure nauja tema, tai reiškia buvo prisijunge. Kažkaip negrazu taip daryti man atrodo...dingo noras čia ką nors pirkti dar...menesi beprasmiškai laukiau ir išeina, kad nieko nesulaukiau...ir negaunu atsakymo iki šiol jokio.dabar užsakysiu kitur ir vėl lauksiu apie 3 sav doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 28 gruodžio 2012 - 20:25
Mergaitės, nebesusigaudau, ko jūs dabar pas Alaniuką važiuojat - užsilikusių ar jau atėjo Vilniaus 298/299 dėžutės?

Kaip būtų faina, jeigu jau būtų atkeliavusios - taip nuotaikos nėr, o ten apatiniai, bent linksmiau būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 12 28, 21:19)
spamas tuščias, bet keista ,kad neatsako man, jau 5 kart klausiau. cia sukure nauja tema, tai reiškia buvo prisijunge. Kažkaip negrazu taip daryti man atrodo...dingo noras čia ką nors pirkti dar...menesi beprasmiškai laukiau ir išeina, kad nieko nesulaukiau...ir negaunu atsakymo iki šiol jokio.dabar užsakysiu kitur ir vėl lauksiu apie 3 sav doh.gif

Reiktų supras ir mergaites... Juk taip pat žmonės. Jei parašė, kad atostogauja tai turi savo reikalų - svečiai, kelionės ir pan. Temos sukurtos gali būti ir anksčiau, bet kol jas moderatorės patvirtina gali praeiti nemažai laiko. Šventinis laikotarpis visada būna chaotiškas. Ne viena iš čia apsipirkinėjančių merginų patvirtins, kad šioje temoje visada būna atkreipiamas dėmesys į kiekvieną, tik gal Jūs šį kartą pataikėt prastu laiku. Palinkėsiu tik kantrybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamoc @ 2012 12 28, 20:12)
Merginos, gal galite pakonsultuoti apie meteoritus, man jie visiskai tankus miskas  ax.gif , labai noreciau isigyti, bet net nezinau tiksliai, kokia ju paskirtis  blush2.gif Ir kokius siulytmete sviesiai odai? Reikia jau ruostis merginu grizimui is po atostogu  biggrin.gif

Jeigu Jus apie Guerlain, tai rekomenduociau 01 teint rose. Jie neturi blizgucio ir naturaliai atrodo, t.y. neblizgina veido. Man kaip su problematiska oda labai tinka / patinka. Naudoju juos make-up uzbaigimui ax.gif paskaistina, oda kaip persikiuko pasidaro ax.gif esu dar isbandzius rudinancius (nepamenu ar 2 ar 3 nr, ismeciau dezute) tai jie turi labai daug blizgiu rutuliuku. Man jie netiko, tad teko isrinkti is dezutes verysad.gif
Atsakyti
[quote=vaiciciaku,2012 12 28, 11:44]
[quote=annesears,2012 12 28, 11:48]
Teisingi pastebėjimai drinks_cheers.gif 4u.gif ... Tegul... Nebemalonu ,kai taip cool.gif ....

[quote=rejunjona,2012 12 28, 13:42]
Rapoja, buk gerute, imesk nuorodele komplektuko http://thehut.panthe...7733-252396.jpg kur galeciau isigyti arba kur tu isigijai ji
[/quote]
Aš pernai uk amazone pirkau,bet dabar lyg ir nebėra;uk pigiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 28 gruodžio 2012 - 21:03
QUOTE(style18 @ 2012 12 28, 20:19)

As ir esu nepatenkinta Rudaplaukes darbu verysad.gif
Neatsako i mano klausimus, del to siuntinio negaliu pasiimti, jau visa savaite g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alijena @ 2012 12 28, 20:49)
Jeigu Jus apie Guerlain, tai rekomenduociau 01 teint rose. Jie neturi blizgucio ir naturaliai atrodo, t.y. neblizgina veido. Man kaip su problematiska oda labai tinka / patinka. Naudoju juos make-up uzbaigimui  ax.gif paskaistina, oda kaip persikiuko pasidaro  ax.gif esu dar isbandzius rudinancius (nepamenu ar 2 ar 3 nr, ismeciau dezute) tai jie turi labai daug blizgiu rutuliuku. Man jie netiko, tad teko isrinkti is dezutes  verysad.gif

Aciu labai 4u.gif o Jus cia apie presuotus, ar apie rutulinius kalbate (kur rekomendavote teint rose) 4u.gif ?
Dar kazkada lygtai Tiffany rekomendavos kazkokius rutulinius, bet nepamenu, kokius konkreciai, tik sake, kad oda sveika ir gaivi atrodo, idomu, kurie cia. g.gif 4u.gif
Atsakyti