Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Soffyyy @ 2013 01 04, 14:11)
Ačiū už siuntinuką 4u.gif

Pasiėmiau savo taip lauktą MK Hamilton wub.gif Dabar man "tašiukas" numeris 1! Nenoriu jokios kitos. Patiko, kad standi, bet nekieta t.y. pastacius nesugriūva, neperlinksta, tačiau dėvėti malonu. Labai erdvi, daug skyrelių ir itin kokybiška. O dar su mergaičių kodukais tokia kainelė išėjo, kad wub.gif

parodykit gyvai 4u.gif

QUOTE(Trepsiuss @ 2013 01 04, 14:23)
thumbup.gif PARODYK KAIP GYVAI ATRODO IR KOKIA SPALVYTE EMEI?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaites, na papasakokite kuri nors kaip ikelti nuotrauka is talbots psl. Niekaip man nepavyksta jos nusikopinti ir ikelti.
Gavau siuos batukus, bet man didoki, nors labai grazus, 10 dydis. Manau 40.5-41 atitiktu musu lietuviska dydi, juoda spalva. Gale per visa ilgi uztrauktukas. Aciu

http://www.talbots.c...mp;id=prdi29253
Atsakyti
QUOTE(Trepsiuss @ 2013 01 04, 14:23)
thumbup.gif PARODYK KAIP GYVAI ATRODO IR KOKIA SPALVYTE EMEI?

QUOTE(LOCKETS @ 2013 01 04, 14:34)
parodykit gyvai 4u.gif
drinks_cheers.gif

Juodą mirksiukas.gif Per tą didelę nuolaidą nebuvo tos kur anksčiau norėjau - pereinančių spalvų. Bet turiu dar vieną gyvatinę, tik ji namie blush2.gif
Tuoj įmesiu šitos foto mirksiukas.gif

Mano meilė biggrin.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soffyyy: 04 sausio 2013 - 15:08
QUOTE(Soffyyy @ 2013 01 04, 15:40)
Juodą mirksiukas.gif Per tą didelę nuolaidą nebuvo tos kur anksčiau norėjau - pereinančių spalvų. Bet

wub.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(oksana1976 @ 2013 01 04, 15:40)
Mergaites, na papasakokite kuri nors kaip ikelti nuotrauka is talbots psl. Niekaip man nepavyksta jos nusikopinti ir ikelti.
Gavau siuos batukus, bet man didoki, nors labai grazus, 10 dydis. Manau 40.5-41 atitiktu musu lietuviska dydi, juoda spalva. Gale per visa ilgi uztrauktukas. Aciu

o gal realiu foto turite?
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 01 04, 14:40)
Juodą mirksiukas.gif Per tą didelę nuolaidą nebuvo tos kur anksčiau norėjau - pereinančių spalvų. Bet turiu dar vieną gyvatinę, tik ji namie  blush2.gif
Tuoj įmesiu šitos foto  mirksiukas.gif

Mano meilė  biggrin.gif  wub.gif

O man tas joje ir nepatiko, kad ji kieta labi, kaip neodine, stovi blush2.gif keista, kad su sidabrinem detalem ar kitos spalvos minkstos jos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oksana1976 @ 2013 01 04, 14:40)

mirksiukas.gif nepaziurejau kad juodu reikejo blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2013 01 04, 15:19)
O man tas joje ir nepatiko, kad ji kieta labi, kaip neodine, stovi  blush2.gif keista, kad su sidabrinem detalem ar kitos spalvos minkstos jos  ax.gif

Aš pamenu, kad tau nepatiko ir kad gan greit pardavei mirksiukas.gif Bet aš tai įsimylėjau ją biggrin.gif
Atsakyti

pilnai sutinku drinks_cheers.gif faina rankinė, tik pas mane su sidabrinėm detalėm smile.gif jaučiu taps mano mylimiausia, dar norėčiau luggage spalvos biggrin.gif pavasariui ....
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 01 04, 15:40)
Juodą mirksiukas.gif Per tą didelę nuolaidą nebuvo tos kur anksčiau norėjau - pereinančių spalvų. Bet turiu dar vieną gyvatinę, tik ji namie  blush2.gif
Tuoj įmesiu šitos foto  mirksiukas.gif

Pamaciau rankineje matytus kvepalus biggrin.gif biggrin.gif , pas mane jie irgi dabar tasej guli... biggrin.gif

Pamirsau parasyti, kad rankine laabbbaaaiiii grazi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiciciaku: 04 sausio 2013 - 15:30
QUOTE(Lyn @ 2013 01 04, 16:16)
o  gal  realiu  foto  turite?

Isties, nufotografuosiu grizusi ir ikelsiu, aciu uz pagalba. 4u.gif
Atsakyti

labai fainas pirkinukas wub.gif as irgi vis seile varvinu. Vakar buvo bloomingdales atsiradus tokios rusvos-persikines spalvos nukainuota ~ 280 kainavo ir dar kodukas buvo -20%, bet jau neleido det i krepsi verysad.gif
Atsakyti