QUOTE(deizzy @ 2013 01 07, 17:28)
sveikos kepejos,na temute jusu jau seniai seku,groziuosi,kelis tortukus jau esu iskepusi

visko mokausi skaitydama jusu postus...o dbr turiu klausimuka,matyt jums bus juokingas,taciau gal galite pasakyti ar reikia torta kazkuo aptepti jei noriu ji visa padengti sokoladu?labai aciu uz atsakyma
nieko neatsitiks jei nedengsit, dendti siuo atveju reiktu tik del lygumo, tinka bet koks kremukas kad ir sviestinis ir pilti ne karsta aisku sokolada.
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 01 07, 18:42)
Vaje, net ant širdies lengviau, o jau buvau pradėjus galvot, kad man vienai TW kilimėlis niekam tikęs ir didžiausias nesusipratimas

ir ne dėl dydžio , o čiaužymo su visu tešlos/masės gabalu

, visi tik giria giria, o man
š... didžiausias
o paslapinkit stala vandenuku vos, tada ta kilimuka padekit ir perbraukit per virsu, jis susidarys toki kaip vakuma ir prilips prie stalo-tada SUPER DARBAS
QUOTE(svajotojaa @ 2013 01 08, 19:15)
Sveikos merginos, reikia jusu patarimo, kodel darant pagal si recepta man niekaip nepavyksta padaryti reikiamos mases, nes ji man pradeda atsiskirti ( krenta gabaliukai tokie;((( nesigauna vientisa, o tarsi skilineja, dariau ne viena kart ir vis tas pats. PASTILAŽAS (tortų dekoracijų lipdymui)
kokia zelatina dedat, kiek jos gramais? koki medu (dirbtinis ar paprastas) ar glikoze? vanduo virintas ar ne, krakmolas su cukr.pudra sijoti? pilat i ju misini silta ar pravesusia (medaus, zelatinos, ...) mase?
ka reiskia gabalais? tai gal per daug is kart sudedat krakmolo+cukr.pudr. nenaudokit is kart viso.
Papildyta:
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 01 08, 11:14)
O man ant pliko stalo nepatogu

as naudoju TW padekla ir kocela-super
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 01 08, 14:15)
Sakyciau, kad darykit taip, kaip Jum paciai norisi, nes kai kurie patarejai gali ir blogai patarti. As pati ruosiuosi daryti pinigu maisa uz savaites ir tikiuosi torto gavejui padaryti gera ispudi, nes tokio torto provincijoj su ziburiu nerasi, o kuriam vyrui nesinori pinigu maiso

Nesutinku, kad jie neskaniai ir negraziai atrodo, o dar ikisus tu valgomu pinigeliu, tai visai liux
man buvo situacija kad moteris nenorejo daryti savo vyrui pinigu maiso nes sako manys kad jis jai tik "pinigu maisas"
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 01 08, 14:47)
Pagal mano supratima, o jis nebutinai teisingas, tai bokalas daugiau vyresniam alaus megejui

Tiesa, dar vyrui man grazu tas tortas suris su buteliu(bet gal irgi vyresniam nei 25), dar tinka tortas butelys dezuteje. Ale ko as tuos butelius vyrams kisu

Siaip MB tai futbolo kamuoli ruosiuosi daryti, bet ten aukstoji matematika man
na kaip tik reiks daryti vyrukui 26m backute

nemanau kad tai netinka jauniems
Papildyta:
QUOTE(AsPeleda @ 2013 01 08, 16:48)
Pakartosiu savo posta, gal kas atsakys
galiojimo laikas tol kol jums pauoscius ir paragavus atrodys nebetinkamas arba supelis

tinkamai laikomas (suviniojus sandariai i maistine plevele) ir nedregnoje patalpoje kur nors dezuteje galiota tikrai ilgai (kalbu ne tik apie savaite).
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 01 08, 19:29)
sunku dirbti kai serga vaikas,bet dar sunkiau kai pati su temperatura
laabai grazu, ka ir bepasakyti

o kai tokia situacija tai is vis medalis

as va zinau ka reskia dirbti su "radikulitu" visos desines puses

+ tempa

BAISU
Papildyta:
Tortukai superiniai

labai patiko
Olestos du paskutiniai,
Mingailiux su kamuoliu,
SZ abu,
mauzeryte2011 buteliukas,
Shiushke13 suris