Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(anerita* @ 2012 12 27, 14:34)
Labas
Mergaites ateinu paskatint , kad greiciau susimoketumete visas raudonas saskaiteles 4u.gif

Einu einu biggrin.gif Turiu vieną per Kalėdas gautą-kiba jau atvažiuoja? bigsmile.gif

Labai juokinga, kad sąskaita dviem daiktams, o aš kaip dievą myliu, neatrenku, ką gi ten pirkau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 27 gruodžio 2012 - 14:49
Gerdulka, gal dar turite -20 proc. 6pm? 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ka perkat Sephoroje? mastau.gif nesu megeja maliavotis. Dazniausiai kremine pudra, tusas ir lupu blizgis tik blush2.gif Gal ka uzrodytumet gero ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiniuotis @ 2012 12 27, 14:42)
man tai dar nelenda pūkai, sakyčiau visai kokybiška 4u.gif turiu tą šviesią

Kokį dydį pirkai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuk @ 2012 12 27, 16:48)
Gerdulka, gal dar turite -20 proc. 6pm? 4u.gif

Taip, gavome nauja 4u.gif
Atsakyti
mergaitės o Sephoroje yra mac strobe kremo, kažkaip nerandu
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2012 12 27, 00:39)
O kokio amziaus vaikui norite pirkti? Nes tie antrieji lyg merginos kiek pamenu sake, kad sunkus mazam vaikui. Jie geriau, kai vaikas ugtelejes gerokai.

O sierroje labai geru kainu buna, verta palaukti geru koduku  4u.gif O pasako visaip, buna ir mes paviesinam koki, o siaip Gerdulka  4u.gif
Dabar su -30% koduku, tu batuku kaina $24.85, bet tikrai galima ir pigiau siek tiek gauti  smile.gif

Aciu Mergaites uz patarimus ir malonu priemima wub.gif
Pastebesiu kainytes, ir paseksiu Jusu temute, nes man neskubu, pirkciau kitai ziemai,tai butu 3 metukai. Bet kai pradejau ziureti, tai visko prisireike doh.gif nes UK parduotuves kaip ir zinomos..
Atsakyti
Renkame:
6pm
Thebodyshop
JcrewFactory
Adidas
Drugstore truksta iki freeship
RL -10%
Luckyvitamin
Crazy8
Gymboree
SwimOutlet
BostonProper
Sephora -20% off SALE
Capitalteas
Famousfootwear
RUGBY
AE
bontonkodas AFTERXMAS12
Fleecefootwear
LaSenza
Leapfrog
Belk
Iherb
Jcpenney
Loft
Sierratradingpost
Macys

Temos išparduotuvė 4u.gif

LOFT truksta iki freeship ax.gif

Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2012 12 27, 15:20)
Zinokite buvo rasyta, kad vienai paleido pukus po 3 sav. nesiojimo, as pati turiu tai is saviskes puku nematau lendant, manau cia laimes dalykas gal smile.gif

ne landsend ,bet del puku leidimo :
turiu va sita ABS (pries pora menesiu pirkta ,jis dar su kapisonu ir kailiu atsisegamu )

user posted image

nu jau toks jis man grazus wub.gif ,o jau kiek pagirimu sulaukta su juo...
bet vat pukas ,vienas kitas islenda is isores ir ta medziaga tokia ,uzkabinama lengvai ( jau spejau verysad.gif ) .... nors vizualiai atseit kokybiskas atrodo ...net nezinau kaip man cia ji valyt reikes ,skalbt paciai ar i chemini nest ....gal kas turi toki ?

Atsakyti
QUOTE(Aneri @ 2012 12 27, 15:55)
Kokį dydį pirkai?  smile.gif

XS mirksiukas.gif
Papildyta:
Galu kuri esat pirkusi Ugg basutes vaikiškas?

http://www.6pm.com/u.....zfcTest=mat:1

kaip jos?
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2012 12 27, 11:55)
Merginos, gal kas turit, o kaip Ukala batukai, ziuriu 6 pm prikrauta gerom kainom  g.gif .

Jei sau tai nieko gero schmoll.gif Bet jei vaikam tai visai gerai, nes visokius greit sudrožia tiek brangius tiek pigius doh.gif Aš pirkau už 60lt, tai visai nesigailiu. Mano bernas jais nešioja tik kai šalta, per pliurzas turi kitus batus, tai jie dar visai neblogam stovyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2012 12 27, 15:34)
Jei sau tai nieko gero schmoll.gif Bet jei vaikam tai visai gerai, nes visokius greit sudrožia tiek brangius tiek pigius doh.gif  Aš pirkau už 60lt, tai visai nesigailiu. Mano bernas jais nešioja tik kai šalta, per pliurzas turi kitus batus, tai jie dar visai neblogam stovyje g.gif

O neslidu su jais? Nes rase, kad su jais vaikas nepaejo kur slidziau doh.gif
Atsakyti