Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Tauryt, o to ON kur kažkada seniai užsakėm ir pašte pasimetė turbūt jau nebelaukt?

Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2012 12 28, 07:51)
Labas rytas
Pas mane atskrido jau Elniai 1222siuntos , tai nuo kokiu 12.30val susimokejusios galit pradet skambinti ir atvaziuoti.
O nesusimokejusios, lekit i Bankus , nes nesumoketu labaiiii dauuuuuggg:D

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

jau is banko.. laukiam pasikeitusiu spalvu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės smile.gif

Norėčiau paprašyti Jūsų patarimo, noriu užsisakyti Kamik'o batus, bet pasimečiau su dydžiais.
Mano lietuviškas, europietiškas dydis 37-37,5, pėdos ilgis su kojne apie 24,5 cm, tai kaip ta dydį rinkitis - pagal centimetrus ar pagal konvertavimą iš europietiško i JAV ?

Iš anksto dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2012 12 28, 08:51)
Labas rytas
Pas mane atskrido jau Elniai 1222siuntos , tai nuo kokiu 12.30val susimokejusios galit pradet skambinti ir atvaziuoti.

O as negavau i el pasta patvirtinimo- nors viska sumokejus g.gif teisingiau sumokejau gryzus vakar is ryto - o kas kiek laiko spalvina?
Atsakyti
QUOTE(’·٠•●Sandrita● @ 2012 12 28, 10:00)
O as negavau i el pasta patvirtinimo- nors viska sumokejus g.gif  teisingiau sumokejau gryzus vakar is ryto - o kas kiek laiko spalvina?

matyt anerita dar miega smile.gif, nes aš irgi negavau.
Atsakyti
QUOTE(vejo_dukra @ 2012 12 28, 08:19)

Norėčiau paprašyti Jūsų patarimo, noriu užsisakyti Kamik'o batus, bet pasimečiau su dydžiais.
Mano lietuviškas, europietiškas dydis 37-37,5, pėdos ilgis su kojne apie 24,5 cm, tai kaip ta dydį rinkitis - pagal centimetrus ar pagal konvertavimą iš europietiško i JAV ?

Man kamik dydziai kolkas mistika.. bendradarbe siuntesi vyriskus tai buvo beveik pora dydziu mazi, kita kazkuri rase,kad siuntesi ir atitinka dydi..
Atsakyti
as irgi cia pirma karta perku, tai tvarka tik teoriskai aiski;) , jei Vilnius 12.22 siunta gavo, tai Kaunas irgi gal gaus jau kazkada? ir jei vakar ryte susimokejau, gal kartais jau greitu laiku batukus pasiimti galesiu;)
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2012 12 28, 07:51)
Labas rytas

Kokiu adresu reikia vaziuoti g.gif Visas saskaitas esu sumokejus
Atsakyti
Labuka 4u.gif Gerdulka, o kaip skaiciuoti galutine RL kaina g.gif pvz: http://www.ralphlaur...rentPage=family kokia galutine kaina gaunasi suknytes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diancyk: 28 gruodžio 2012 - 09:20
QUOTE(Redaga @ 2012 12 28, 10:13)
Kokiu adresu reikia vaziuoti g.gif  Visas saskaitas esu sumokejus

laukit e-paštu gausit viską ir adresą ir telefoną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vejo_dukra @ 2012 12 28, 08:19)

Su kojine niekas pedos nematuoja, persimatuokit be kojines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 28 gruodžio 2012 - 09:22
QUOTE(diancyk @ 2012 12 28, 10:14)
Labuka  4u.gif Gerdulka, o kaip skaiciuoti galutine RL kaina  g.gif pvz: http://www.ralphlaur...rentPage=family kokia galutine kaina gaunasi suknytes  ax.gif

Oi, dar pamirsau paklausti, ar dar turite 10% koduka ? 4u.gif
Ir dra, gal galit kas padet apsispresti su dydziais blush2.gif jeigu pas mus perku 36, tai RL suknele jamti 2 ar 4 g.gif Tahari ir CK perku 2, o kitu brendu perku 4. Koki cia jamti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diancyk: 28 gruodžio 2012 - 09:32