Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Neringiux @ 2012 12 26, 18:28)
Jetau kokie grazus wub.gif Tik kazin ar is tikruju ten tikri safyrai, perlai ir sidabras g.gif Hmm, perlai paskaiciau-netikri(dirbtiniai).
Jei akmenys nemodifikuoti, griebciau pati tokius ar kazka panasaus wub.gif Jei kuri vilniete turit tokius, galeciau nemokamai patikrinti akmenis ir metala, ar atitinka aprasyma internete.

Pažiūrėjau-praba 925 yra.
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2012 12 26, 19:28)
ko gero J4, jie pamazinti atrodo. Gal kas turi, parasys tiksliai  g.gif

Neturiu, bet parduotuvėj pasimatavau tai J4 man nepermažas schmoll.gif tai reiškia kad atitinka 36 dydį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2012 12 26, 18:28)
ko gero J4, jie pamazinti atrodo. Gal kas turi, parasys tiksliai  g.gif

QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2012 12 26, 18:30)
Šitie neblogi, bet jie nėra labai šilti. Jau man reikiamo dydžio neliko  doh.gif O jums manau reikia Juniors 2 arba 3 dydį imti 4u.gif

Ačiū, tai netinka, man reik šiltesnių.... jaučiu teks sorel ar columbia gaudyti. esam turėję, tai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2012 12 26, 18:31)
Mergaites kol dydziai yra junkites prie landsendo kol jie dar laiko sventines kainas, ten su koduku ir shipukas nedidukas, pasidalinsim  bigsmile.gif

O koks kodukas papildomas? Ne tas kur free ship? Tai kas ten per kodas? unsure.gif
Atsakyti
user posted image
CalvinKlein.com bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2012 12 26, 20:36)
O koks kodukas papildomas? Ne tas kur free ship? Tai kas ten per kodas?  unsure.gif

neveikia tavo kodukas smile.gif turbut issikviepe smile.gif shipukas ten su koduku tik 5 $ smile.gif ir su vienu ir su kitu kodu 5 $ shipukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2012 12 26, 18:39)
neveikia tavo kodukas smile.gif turbut issikviepe smile.gif  shipukas ten su koduku tik 5 $ smile.gif ir su vienu ir su kitu kodu 5 $ shipukas smile.gif

Hmm, o man kasike raso free ship g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 12 26, 18:33)
Pažiūrėjau-praba 925 yra.

Praba 925 su kazkokios salies zenklais ar tik skaiciukai 925? Jei tik skaiciai, tai nieko nereiskia, t.y.gali buti metalas purkstas sidabru.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2012 12 26, 18:43)
Praba 925 su kazkokios salies zenklais ar tik skaiciukai 925? Jei tik skaiciai, tai nieko nereiskia, t.y.gali buti metalas purkstas sidabru.

Yra dar kažkas įspausta,neįžiūriu biggrin.gif kvadratukas su kažkokiu jame ženklu,man žemažiūrystė matyt
Atsakyti
ar butu norinciu is carters uzsisakyti? 4u.gif
Atsakyti
Uzmaciau auskarus su ruzavu auksu wub.gif
http://www.overstock...85/product.html
Pas mus LT dar turbut tokio neuzveza. ax.gif
Atsakyti
http://www.6pm.com/e.....zfcTest=mat:1

nu kam ecco 39 dydzio su 20 proc gan normali kaina o dailuciai 4u.gif
Atsakyti