Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Carlin @ 2012 12 28, 16:43)
ir dar UGG vaikiškų gerom kainom yra  drinks_cheers.gif

as prisijungciau prie belk, bet tik vakare galesiu atsiust uzsakyma
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2012 12 28, 12:44)
bet kiek as ju bebandyciau visos kremines pudros duoda kaukes efekta, hnu matosi,kad isitepus.. O BB kremai nepastebimi, todel pastaruoju metu as perejau prie ju..

as jau n metu perku Bourjous sita, na nzn ar cia mano oda tokia, bet man jo absoliuciai nesimato ir nesijaucia ant veido. Tik paskaisteja, pagrazeja pastebimai mirksiukas.gif aisku reikia spalva atsitaikyt mirksiukas.gif

O kas jau turit ta populiaria Landsend suknele, tikrai kazkas turit -kaip ten su ja -iskirpte vietoj? praskiepas ten plevesuoja ar prisiutas? g.gif nu zodziu -faina ji? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 12 28, 14:39)
Man rodos, fignia tie ekologiskumai. Ne vieno rubo dar nesugadinau, atitinkamu rezimu skalbiant, pavienius bumbuliukus su aparatu nusirenku ir vualia.

Nu cia kaip kam g.gif blink.gif
Kadangi apatiniai merinukai saltu sezonu pas mus pacius ir vaikus nepamainomas dalykas, tai as skalbiu su SONETT Olive Washing Liquid for wool and silk. Ir pariodiskai, kad vilna neprarastu savo savybiu, mirkau SONETT Woll care balzame. Puikios priemones, naudoju daug metu. Ir merinukai puikiai islaiko savo termines savybes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2012 12 28, 15:44)
bet kiek as ju bebandyciau visos kremines pudros duoda kaukes efekta, hnu matosi,kad isitepus.. O BB kremai nepastebimi, todel pastaruoju metu as perejau prie ju..

tokiu atveju reikia vandens pagrindo krempūdras bandyti. Tarkim man nei Kanebo Sensai fluid finisg lasting velvet nei Chanel Vitalumier neduoda kaukės efekto schmoll.gif lengvutės, dengiasi puikiai, ant veido yra nepastebimos, bet maskuoja labai gerai.

QUOTE(kavamale @ 2012 12 28, 15:48)
as prisijungciau prie belk, bet tik vakare galesiu atsiust uzsakyma

drinks_cheers.gif vistiek tik taurė gali pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2012 12 28, 14:44)

bet ji turbut nelabai ir maskuoja koki spuogeli pvz ? g.gif Nes tokios lengvos jos tik atspalvi svelnu suteikia, bet neuzmaskuoja g.gif
Papildyta:
QUOTE(gretuxxx @ 2012 12 28, 14:51)
Nu cia kaip kam g.gif  blink.gif
Kadangi apatiniai merinukai saltu sezonu pas mus  pacius ir vaikus nepamainomas dalykas, tai as skalbiu su SONETT Olive Washing Liquid for wool and silk. Ir pariodiskai, kad vilna neprarastu savo savybiu, mirkau SONETT Woll care balzame. Puikios priemones, naudoju daug metu. Ir merinukai puikiai islaiko savo termines savybes thumbup.gif

as irgi sios firmos naudoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2012 12 28, 14:52)
tokiu atveju reikia vandens pagrindo krempūdras bandyti. Tarkim man nei Kanebo Sensai fluid finisg lasting velvet nei Chanel Vitalumier neduoda kaukės efekto  schmoll.gif  lengvutės, dengiasi puikiai, ant veido yra nepastebimos, bet maskuoja labai gerai.

nezinau ar ji vandens pagrindu, bet buvo skysta kaip vanduo make up forever, aisku cia ne kanebo.. bet as matau pudra ant veido.. O del kanebo-tai reiks pabandyt, nors buteliukas matytas.. gal ir turejau kazkada.. As tiek ju isbandzius doh.gif

QUOTE(Pum@ @ 2012 12 28, 14:55)
bet ji turbut nelabai ir maskuoja koki spuogeli pvz ? g.gif Nes tokios lengvos jos tik atspalvi svelnu suteikia, bet neuzmaskuoja  g.gif

smarkiai neuzmaskuos schmoll.gif , bet man uztenka. Pas mane poros isiplete, nelygumas vienas kitas islinde,.. tai jos maskavimo uztenka.. Siaip tai nueikit i LT parde ir isbandysit, as taip kremus ju isibandziau ir dabar is USA siunciuosi..
Atsakyti
Aciu uz prekes viskas kaip ir tiko smile.gif ( kas ne bus proga dietintis po gimdymo biggrin.gif)

Tik va Aeropostale megztuka sakiaus ( cia tie kur gera kaina su angora diskusijose buvo nebera nuorodos sad.gif )s - tai jis didokas gal kaz uzsisaket Xs mielai mainyciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzunaki @ 2012 12 28, 15:38)
pas mane misri oda, naudoju Lancome teint miracle ( ziema ruduo, pavasarsis) vasara - Lancome teint idole ultra 24 ( vasara nuema ta blizgi veido ir neprakatuoja nuo karscio taip). pas mane irgi i raudni linkusi oda - si pudra geriausia ka esu ibandzius iki to. sulygina ve4ido oda, paslepia trukumus ilgai islieka, malonios teksturos. naudojau ir zemes pdra koki 10 metu, bet dabar irgi perejau prie Lancome bronzanto pudros. dar gera pudra, clinique even better 15 spf

Gal nuoroda but galima 4u.gif mano ir T sritis ismeta inkstyru, ko iki nestumu nebudavo doh.gif

o kaip tos mineralines visokios, na but gerai, kad visokiu sss...nebut prideta g.gif ar per gerai noriu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 28 gruodžio 2012 - 15:06
QUOTE(evvva @ 2012 12 28, 15:14)
bet nelabai jis man patinka ....bijau kasmyrus su juo skalbt  unsure.gif galvojau gal koki is ekologisku prekiu pardei pirkt ,jie ten atseit su lanolinu ,pagerinti buna...

Aš perku pigiausią plaukų balzamą kokiam Eurokose ir skalbiu megztukus su kašmyru, dar truputį skalbimo miltelių įdedu (čia priklauso nuo išsitepimo drabužio, kartais LOC įpilu). Pasiteisino. Manau, esmė vandens temperatūroje ir skalbiant, ir skalaujant. Džiovinti reikia drabužį nepakabinus, o ištiesus ant kokio rankšluosčio.
Beje, apie balzamą merginos forume pasidalino, kai megztinius išskalbia skalbiankėj, ir, suprantama, jie tampa lėlėms tinkami. Čia su balzamu bando "išdidint", kad dukroms nešioti tiktų, ne joms pačioms tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2012 12 28, 16:01)
nezinau ar ji vandens pagrindu, bet buvo skysta kaip vanduo make up forever, aisku cia ne kanebo.. bet as matau pudra ant veido.. O del kanebo-tai reiks pabandyt, nors buteliukas matytas.. gal ir turejau kazkada.. As tiek ju isbandzius  doh.gif

man nei Kanebo, nei Chanel nėra ką lyginti su Make up Foreve. Prieš tai daug metų tik make up Forever naudojau... bet jis iš tiesų duoda kaukės efektą. o va Kanebo ir šita Chanel ne. Man jos kur kas lengvesnės nei MuF.
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2012 12 28, 14:14)
aciu, turiu ji...bet nelabai jis man patinka ....bijau kasmyrus su juo skalbt  unsure.gif galvojau gal koki is ekologisku prekiu pardei pirkt ,jie ten atseit su lanolinu ,pagerinti buna...

ach, kašmyro dar neturiu... (kol neprisijungiau cia ir net nesvajojau tureti biggrin.gif )bet merino vilnelei naudoju Sonet skalbiklį šilkui vilnai. Man jis labai patinka. pas mus prekiauja (ir importuoja) holos
http://www.tik-ekolo...-SONETT-1l.html
ir Rimi. Brangokas - tai perku kai buna nuolaidos. bet jūs turbūt rastumet iš kur pigiau parsisiūsti biggrin.gif jeigu ka prisijungciau prie siuntimo smile.gif kašmyrą tikrai tik su juo skalbciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo /asta/: 28 gruodžio 2012 - 15:14
skalbiklio siustis neapsimoka, nes vien uz siuntimo 1kg sumoketum 14$ o kur dar prekes kaina..
Atsakyti