Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Kokias gracijas perkate, is kur siunciates, po aptemptomis sukneles nesioti
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 12 28, 18:55)
Visiška teisybė drinks_cheers.gif ,o su Mystique Parka "brezentine"-išvis kaip su matracu apsirengus-šilta visur ir visada biggrin.gif
P.S. o Mackage dydžiai panašūs į Goosių? Ateičiai,jei ką... Man pūkinligė kažkokia doh.gif  frusty.gif

Priklauso nuo modelio, buna mazintu, ilgas Liz paltukas visiskai atitinka dydi.
Atsakyti
Pasiėmiau barškučius iš Aneritos biggrin.gif Ačiū.

Faini žaisliukai lūpų balzamiukai, bus kelioms dovanėlėms. Mano 8 metė ciocytė, pakabinus liūdno kačiuko akytes, sekioja iš paskos, kad jai vieną duočiau biggrin.gif

user posted image

Ir juodas sijonas niam rolleyes.gif

http://www.ideeli.co...olor_id=2956390
Atsakyti
QUOTE(7sense @ 2012 12 28, 18:06)
Priklauso nuo modelio, buna mazintu, ilgas Liz paltukas visiskai atitinka dydi.

Ačiū,aš jau visur matau tik pūkines striukes /paltus,bet nieko nuostabaus,pernai tas pats buvo doh.gif

Priminkit,alzhaimerei,vaikiškų flysinių pižamų gerų ieškot Carteryje ar kitur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 28 gruodžio 2012 - 18:12
Ar Taure tikrino siandien saskiateles blush-anim-cl.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2012 12 28, 19:08)
Ačiū,aš jau visur matau tik pūkines striukes /paltus,bet nieko nuostabaus,pernai tas pats buvo doh.gif

Mes su Puma likome suzavetos Carters flees pizamytemis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 28 gruodžio 2012 - 18:14
QUOTE(kriisti @ 2012 12 28, 18:14)
Ar Taure tikrino siandien saskiateles  blush-anim-cl.gif
Papildyta:
Mes su Puma likome suzavetos Carters flees pizamytemis  wub.gif

Kaip suprantu tai dar tikrina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 12 28, 18:08)

Carteryje.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 12 28, 19:08)

Carteryje, o jei dar i BELK įlystumei, ten Carters pizamoms gera kaina dabar ir dar -15 nuokaina lotuliukas.gif

labai jau man reikia, kad Belk nupirktu... ph34r.gif

aš tai esu visiškai pasimetus pūkinių klausimų... man jau juodai jos reikia. Tačiau bet ko, nenoriu schmoll.gif noriu ir kokybės, ir grožio, ir geros kainos cool.gif galvojau Mackage imti... tada supratau, kad man jos ne tokios gražios, kad tiek mokėčiau biggrin.gif kanadietiškos žąsys mintyje, bet ne dėl grožio, o dėl šilumos. Va tos šiandieninės Parajumpers iš proto veda doh.gif doh.gif
bet jaučiu ir baigsiu sezoną, nieko nepešus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 12 28, 15:59)
Suvelet jus mane su ta sukne http://www.landsend....-426189_WX.html koki jamt su 168 ugiu ir mazdaug 90 per (.)(.) ?  g.gif

Tik XS arba 2 dydi is Landsend regular, su tokiais parametrais imu. Kdangi mano "argumentai" siek tiek mazesni, tai visad dar lieka vietos ir kokiam push-up'ui irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2012 12 28, 18:20)
Carteryje, o jei dar i BELK įlystumei, ten Carters pizamoms gera kaina dabar ir dar -15 nuokaina  lotuliukas.gif

labai jau man reikia, kad Belk nupirktu...  ph34r.gif
aš tai esu visiškai pasimetus pūkinių klausimų... man jau juodai jos reikia. Tačiau bet ko, nenoriu  schmoll.gif  noriu ir kokybės, ir grožio, ir geros kainos  cool.gif  galvojau Mackage imti... tada supratau, kad man jos ne tokios gražios, kad tiek mokėčiau  biggrin.gif  kanadietiškos žąsys mintyje, bet ne dėl grožio, o dėl šilumos. Va tos šiandieninės Parajumpers iš proto veda  doh.gif  doh.gif
bet jaučiu ir baigsiu sezoną, nieko nepešus  biggrin.gif

Negaliu į Belk įlįsti,mano kompas kažko juos ignoruoja unsure.gif nusiunčiau carters unsure.gif
Neskubėk,geriau stebėt Isaay ,jei buvo kartą -40% viskam,gali būt ir dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 12 28, 19:28)
Neskubėk,geriau stebėt Isaay ,jei buvo kartą -40% viskam,gali būt ir dar ax.gif

reiks užsiregistruo Isaay drinks_cheers.gif nes be papildomos nuokainos už pilną kainą imti tai jau net nebemadinga šiais laikais biggrin.gif

ajezusmarija, tuoj aparpalį gausiu nuo grožių Isaay... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 28 gruodžio 2012 - 18:35
QUOTE(Song @ 2012 12 28, 18:07)
Pasiėmiau barškučius iš Aneritos biggrin.gif Ačiū.

Faini žaisliukai lūpų balzamiukai, bus kelioms dovanėlėms. Mano 8 metė ciocytė, pakabinus liūdno kačiuko akytes, sekioja iš paskos, kad jai vieną duočiau biggrin.gif

user posted image

Gal galima nuorodele kur pirkta? kaip gundanciai atrodo 4u.gif ax.gif
Atsakyti