Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Selga @ 2012 12 26, 22:40)

Mielesnio avataro nesu mačius wub.gif
Tiesiog norisi jam atnešt dešros iš šaldytuvo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 26 gruodžio 2012 - 22:49
QUOTE(Gafsa @ 2012 12 27, 00:42)

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
merginos, ka daryt, kad i calvinklein shop ileistu? g.gif ieinu i bendra, ale shop neatidaro unsure.gif nustaciau usa
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 12 26, 23:42)

Ačiū ačiū ax.gif , jūsų irgi neprastas thumbup.gif
Aš čia visiška naujokė, tad į viską žvelgiu "didelėm akim" bigsmile.gif ir klajoju po vius puslapius su daug klausimų galvoje bei didžiuliu entuziazmu išmokti šopintis kartu su jumis blush2.gif
Sakykit, o jei esu iš mažo miestelio Žemaitijoj, tai kaip siuntiniai iki manęs keliautų: bendrai iki kažkurio didžiojo Lietuvos miesto turbūt, o ten matyt yra kokia mergina, kuri siunčia Lietuvos paštu toliau į tuos mažesnius "taškus", ar kaip? (sorry, jei klausimas atrodys žaliai spalvintas blush2.gif )
Atsakyti
Žiūrint, kur tas mažas Žemaitijos miestas mirksiukas.gif . Bet šiaip, visos kas perka visos gauna savo siuntinius labai greitai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2012 12 26, 22:52)
merginos, ka daryt, kad i calvinklein shop ileistu? g.gif ieinu i bendra, ale shop neatidaro unsure.gif nustaciau usa

Reik per tunnelbear'ą eit,kad gerai viską rodytų... tik surašyt reik viską tiksliai su visais http berods g.gif

QUOTE(Selga @ 2012 12 26, 22:56)
Ačiū ačiū  ax.gif , jūsų irgi neprastas  thumbup.gif 
Aš čia visiška naujokė, tad į viską žvelgiu "didelėm akim" bigsmile.gif ir klajoju po vius puslapius su daug klausimų galvoje bei didžiuliu entuziazmu išmokti šopintis kartu su jumis  blush2.gif
Sakykit, o jei esu iš mažo miestelio Žemaitijoj, tai kaip siuntiniai iki manęs keliautų: bendrai iki kažkurio didžiojo Lietuvos miesto turbūt, o ten matyt yra kokia mergina, kuri siunčia Lietuvos paštu toliau į tuos mažesnius "taškus", ar kaip? (sorry, jei klausimas atrodys žaliai spalvintas  blush2.gif )

anerita* viską išsiunčia,kai gauna Vln.
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2012 12 26, 22:56)
Ačiū ačiū  ax.gif , jūsų irgi neprastas  thumbup.gif 
Aš čia

Nieko sau naujoke su extra senbuvio statusu bigsmile.gif.
Konkreciu klaussimu geriau mail'u klaust. O siaip, persiuncia dalintojos visur, kur reikia 4u.gif.
Atsakyti
Užsiregistravau 6pm ,gal ir man kada kokį kodikutį susimylės atsiųst ohmy.gif

negaliu į to katino akikes atsižiūrėt lotuliukas.gif atrodo,taip bijo,kad kas neatimtų dešrelių ... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 26 gruodžio 2012 - 23:04
QUOTE(Gafsa @ 2012 12 27, 01:00)
Reik per tunnelbear'ą eit,kad gerai viską rodytų... tik surašyt reik viską tiksliai su visais http berods g.gif

o kaip be tunel bear i ck patekti, neleidzia man kompas intalioti tunel bear sad.gif baigesi katino dienos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2012 12 26, 23:59)
Žiūrint, kur tas mažas Žemaitijos miestas mirksiukas.gif . Bet šiaip, visos kas perka visos gauna savo siuntinius labai greitai thumbup.gif

Oi, pačioj atokiausioj Lietuvos vietoj, kur glėbesčiuojamasi su latviais (Skuode) biggrin.gif

QUOTE(mutinela @ 2012 12 27, 00:01)
Nieko sau naujoke su extra senbuvio statusu bigsmile.gif.
Konkreciu klaussimu geriau mail'u klaust. O siaip, persiuncia dalintojos visur, kur reikia 4u.gif.

Taip taip, tik tarpininkių temoj tik šiandien "maltis" ėmiau. Vienur suignoravo, o čia, žiūriu, žyyymiai draugiškesnė chebra gyvena. Visoms po 4u.gif už tai, kad šnekat su nepažįstamais biggrin.gif
Gerai, nebeteršiu temos ir eisiu emailauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 12 26, 23:02)
Užsiregistravau 6pm ,gal ir man kada kokį kodikutį susimylės atsiųst ohmy.gif

negaliu į to katino akikes atsižiūrėt lotuliukas.gif atrodo,taip bijo,kad kas neatimtų dešrelių ... doh.gif  lotuliukas.gif

Gafsa, o tu antakiu dar labiau nepasiryskinai? bigsmile.gif atrodo kaip naujai uzbrezti blush2.gif.
Papildyta:
QUOTE(Selga @ 2012 12 26, 23:08)
Oi, pačioj atokiausioj Lietuvos vietoj, kur glėbesčiuojamasi su latviais (Skuode) biggrin.gif
Taip taip, tik tarpininkių temoj tik šiandien "maltis" ėmiau. Vienur suignoravo, o čia, žiūriu, žyyymiai draugiškesnė chebra gyvena. Visoms po  4u.gif už tai, kad šnekat su nepažįstamais  biggrin.gif
Gerai, nebeteršiu temos ir eisiu emailauti  mirksiukas.gif

Tai sekmes taupant pinigus doh.gif. Mes cia draugiskos, ir nepazistamos greit tampa bendrapalatem, pasidalina visais savo ismatavimais ir figuru ypatumais blush2.gif bigsmile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2012 12 27, 00:08)

perku jau kelintus metus ir gyvenu Skuode, viskas tvarkoje su siuntinuku gavimu 4u.gif
Atsakyti