Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos,

QUOTE(KasYra @ 2013 01 06, 23:46)
O tai yra kazkoks skirtumas?  blush2.gif  Bet kokiu atveju tada tureciau naujai darbovietei pasisakyti, jog esu dar VPA ir kad tai ne pagrindine mano darboviete taip?

Kai kurie darbdaviai neidarbina,kol nepranesi pirmam darbdaviui.
Tiesiog pasakyti,kad isidarbinat i papildoma darba ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 01 06, 21:48)
Kai kurie darbdaviai neidarbina,kol nepranesi pirmam darbdaviui.
Tiesiog pasakyti,kad isidarbinat i papildoma darba ir viskas.

O is kur jie zinos ar as pranesiau tam pirmam darbdaviui? biggrin.gif neskaitant to, kad gali paskambinti biggrin.gif nesuprantu koks tikslas to g.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 01 07, 00:00)
O is kur jie zinos ar as pranesiau tam pirmam darbdaviui?  biggrin.gif  neskaitant to, kad gali paskambinti  biggrin.gif  nesuprantu koks tikslas to  g.gif

Del sito nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 01 06, 22:44)
O kaip jie skaiciuos pasalpa kitaip,kaip jums skaiciavo,tai reikejo jusu prasymo ir is darbo formos,taip pat ir teciui.Gi is jo pajamu skaiciuos 40%,o ne is jusu.Kol darboviete neissius sodraj formos,tol nieks nieko neskaiciuos,nes nezinos is ko.

O tai juk sodra mato visas gautas pajamas, juk imones visas ataskaitas pateikia. Ar ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2013 01 07, 11:13)
O tai juk sodra mato visas gautas pajamas, juk imones visas ataskaitas pateikia. Ar ne? unsure.gif

Mato,bet darboviete turi vistiek sodraj siusti forma.
Atsakyti
Sveikutes,

Norejau paklausti ar yra lubos nestumo/gimdymo atostogu ir kokios, taip pat jei yra vaikas iki 2 metu, ir man priklauso uz ji pasalpa, bet as jos dabar negaunu, nes dirbu, iseisiu i dekreta, man paskaiciuos dekretines pagal metines pajamas - tai ar ta pirmojo vaiko pasalpa dar prisides, ar ji bus apkirpta del lubu?

Aciu
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 01 07, 11:32)
Mato,bet darboviete turi vistiek sodraj siusti forma.

Bet mums sodroj pasake,kad nereikia jokiu darbovietei siusti prasymu jie viska patys pamatys... g.gif g.gif g.gif o gal vis delto reikia?
Atsakyti
QUOTE(Jelenux:) @ 2013 01 07, 12:21)
Bet mums sodroj pasake,kad nereikia jokiu darbovietei siusti prasymu jie viska patys pamatys... g.gif  g.gif  g.gif  o gal vis delto reikia?

Na siaip tai man kai pasalpa skaiciavo,tai reikejo is darbovietes formos uzpildytos,taip pat kaip ir eini biliuteniuj,kad gaut lygos pasalpa irgi reikia is darbdavio formos.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 01 07, 12:36)
Na siaip tai man kai pasalpa skaiciavo,tai reikejo is darbovietes formos uzpildytos,taip pat kaip ir eini biliuteniuj,kad gaut lygos pasalpa irgi reikia is darbdavio formos.

Aisku tada..mes tvarkem pries savaite,tai kiek zinau per 10dd turetumem sprendima matyti,o jei jau kas blogai bus,manau sodra informuos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenux:) @ 2013 01 07, 11:21)
Bet mums sodroj pasake,kad nereikia jokiu darbovietei siusti prasymu jie viska patys pamatys... g.gif  g.gif  g.gif  o gal vis delto reikia?

Man kelios mamytes, kurios irgi persirase ismokas ant vyro, sake, kad sodroj joms pasake, kad nei vienai darbovietei nereikia nieko informuoti. Jie patys viska ten paskaiciuoja, nes mato visas pajamas.

QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 01 07, 11:36)

O as kai su pirmuoju vaiku ejau i dekreta ir paskui i vaiko prieziuros atostogas, tai jokiu formu nereikejo pateikineti...Bent jau tikrai neprisimenu, kad kazka reikejo pateikti g.gif Nezinau, kodel tau reikejo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Jelenux:) @ 2013 01 07, 11:40)
Aisku tada..mes tvarkem pries savaite,tai kiek zinau per 10dd turetumem sprendima matyti,o jei jau kas blogai bus,manau sodra informuos  rolleyes.gif

O ta sprendima kaip pamatyti? Reikia prie sodros puslapio kazkaip prisijungti, ane? g.gif
Atsakyti
O ta sprendima kaip pamatyti? Reikia prie sodros puslapio kazkaip prisijungti, ane? g.gif
[/quote]
Taip per el.bankininkyste smile.gif ten viska galima pamatyti cool.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenux:) @ 2013 01 07, 12:40)
Aisku tada..mes tvarkem pries savaite,tai kiek zinau per 10dd turetumem sprendima matyti,o jei jau kas blogai bus,manau sodra informuos  rolleyes.gif

Taip,informuos.
Papildyta:
QUOTE(babyface @ 2013 01 07, 12:42)
Man kelios mamytes, kurios irgi persirase ismokas ant vyro, sake, kad sodroj joms pasake, kad nei vienai darbovietei nereikia nieko informuoti. Jie patys viska ten paskaiciuoja, nes mato visas pajamas.
O as kai su pirmuoju vaiku ejau i dekreta ir paskui i vaiko prieziuros atostogas, tai jokiu formu nereikejo pateikineti...Bent jau tikrai neprisimenu, kad kazka reikejo pateikti g.gif Nezinau, kodel tau reikejo unsure.gif
Papildyta:

Paciam ir nereikia nieko pristatinet,buhaltere turi issiusti sodraj uzpildyta forma.
Atsakyti